Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVD mellékletes magazinokról vegyesen
Home & Trend
vmi John Malkovich Női szakasz (nem 100%, hogy ez cím) filmmel
és
Nem. DVD Mag. ajándék Bicskával
kapható.
Elkúrtuk
Tegnap láttam, hogy valamilyen újsághoz a Harry Potter 1 volt mellékelve.
én még nem láttam, de érdekelne, szóval ha van valakinek infója légyszi ossza meg velünk. köszi
TV: Samsung Erősítő: Yamaha RX-V630RDS Cd: Technics SL-PG480A
Dvd: LG Front: Kef C1 Kábel: Audiotechnik Dietz made in germany
Dvd: LG Front: Kef C1 Kábel: Audiotechnik Dietz made in germany
holnap 9.00-24.00 Simon Templar maraton a Filmmúzeumon, köztük az svcd-s részek is
system
dvd-s újság vagy poszteres,nem tudom a címét
melléklet:Zsaru pánikban / http://www.imdb.com/title/tt0171356/ /
1490 Ft
- Enrico Benetti
- Fórumlakó

- Értékelés: -1
múltkor úgy le lettem hurrogva hogy én nektek már nem segítek az 100%.
Ez aztan nagyon "pozitiv" hozzaallas.
Ne csinald, engem sem erdekel!
mostnemazért, de mr. ooz már megint nem frissít...
Ha jól látom te sem. Miért?
múltkor úgy le lettem hurrogva hogy én nektek már nem segítek az 100%. (najó, ha van még rajtad kívül vki akinek hiányzik akkor igen)
- GTomi
- V.I.P.

- Értékelés: 715
Biztos újsághoz?mert én is láttam már régebben, hogy újságosok is árulják a pottert.
Rega Brio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PP V2/Audirvana, Revox B226, Hivox 3 utas zárt monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc
TV: Philips Video: Philips Erősítő: Denon AVR-1905 Front: Celestion F30 Center: Celestion F35 Surround: Celestion F10 DVD: Panasonic S27 Koax: Monitor Scart: Hama Home Theatre
Nna...ráadásul nem is ide akartam írni, hanem a másik topicba.
TV: Samsung PS58B850, DVD: Primare V25, BLU-RAY: Pioneer BDP320, Előerősítő˝: Marantz AV9000, Végerősítő: Marantz MM9000 HANGFALAK: Mordaunt Short 906 (front), 905c (center), 902 (surround), 907w (sub) Kábelek: Audioquest Type 4 (front), Black&White LS-1002 (center), Fejes: Sennheiser HD555
Megvettem életem harmadik DVD (Sztár, Extra, stb.) - Poszter magazinját a Trainspottinggal.
Pozitívum, hogy ez év eleje óta egy meglehetősen jó minőségű merevebb nylon-tasakba helyezik, ami nehezen szakítható, és a benne levő poszter gyűrődésmentes így.
Szerintem egyre jobb kiadványokat adnak ki mostanában...remélem, még sok jó film várható hamarosan.
TV: Samsung PS58B850, DVD: Primare V25, BLU-RAY: Pioneer BDP320, Előerősítő˝: Marantz AV9000, Végerősítő: Marantz MM9000 HANGFALAK: Mordaunt Short 906 (front), 905c (center), 902 (surround), 907w (sub) Kábelek: Audioquest Type 4 (front), Black&White LS-1002 (center), Fejes: Sennheiser HD555
Viszont egy újabb "ászos" gagyiság:
az eddigi 1. rész tok-főképe tartozik ehhez a részhez. A mostani a harmadikhoz, a második az elsőhöz, a harmadik a másodikhoz. stimmel mszaby?
Még csak a Jószívű kalózt néztem meg. Az ő tokja az Orosz börtönőr-é.
Elkúrtuk
Én inkább a sorozatot venném meg dvd-n Close
még az is lehet, mert nekem tetszik. A stílus, a régebbi angol, stb.
ha volt/lesz 6 rész 1200ft-ért és szórakoztatott majd 6 órán át nekem megérte. 1 db mozijegy mostanság. Tisztában vagyok vele mikor elkezdtem, hogy max. egy best of... lehet.
A mostani rész horroros. Maga Roger Moore rendezte. Nagyon jó a Volvo is
SPOILER ON!
Starship Troopers állatkái ehhez képest semmik
SPOILER OFF
Viszont egy újabb "ászos" gagyiság:
az eddigi 1. rész tok-főképe tartozik ehhez a részhez. A mostani a harmadikhoz, a második az elsőhöz, a harmadik a másodikhoz. stimmel mszaby?
viszont ha CSAK szinkronosra állnak rá akkor bekap6od.gif leszek.
system
kb. 4 hete sokat írtunk itt erről, T-Boy elmondta az okokat.hát ez van.
az újabb és noname gépek viszik az svcd-t
még az is lehet vennék 9999-ért egy svcd (és dvd ) lejátszót.
Igen,köszi,visszolvastam, február végén írtátok.
DE,így egyáltalán nem érdekel a sorozat,hogy össze-vissza kiadnak adott évadból néhány epizódot,értelmetlen dolognak tartom.
Legalább kezdték volna előlről.Más kérdés,hogy az első 6 megjelenés után mire számíthatunk.
Azért valljuk be,sokan szeretnék a komplett évadokat magukénak tudni és nem pedig ilyen best of SAINT stílusban gyűjteni egy ideig,hogy aztán a kitűzött eladott példányszám emelkedés elérése után abbamaradjon az egész svcd biznisz
Én inkább a sorozatot venném meg dvd-n Close
Nem is tudtam,hogy felirattal adta ki a Napi Ász Az SVCD-t.Viszont a régi Pana lejátszóm
kb. 4 hete sokat írtunk itt erről, T-Boy elmondta az okokat.
hát ez van.
az újabb és noname gépek viszik az svcd-t
még az is lehet vennék 9999-ért egy svcd (és dvd ) lejátszót.
system
Tornádó magazin: A gyilkos hangyák
Jesszus, ez az amelyik a tvben is ment már párszor? Hát annak új kategóriát kéne létrehozni annyira rossz. Amikor a főszereplők elkezdtek sörétes puskával lőni a hangyákra onnantól a hangyáknak drukkoltam.
Nem is tudtam,hogy felirattal adta ki a Napi Ász Az SVCD-t.
Viszont a régi Pana lejátszóm nem tudott megbírkozni vele,kizárólag szaggatva tudja lejátszani.4 éve ez az első eset.Pc-n lehet nézni,de,hogy asztaliban miért nem az számomra rejtély.A kiadó meg jobban tenné,ha nem hülyítené tovább a népet,itt lenne az ideje,hogy megvegyék a jogot és rendes dvd-n kiadják hetente a sorozat elejétől kezdve. Senki nem kényszerítette őket ,hogy kiadják.
Ha mégis elvállalták,akkor becsülettel adják ki dvd-n.
99ft-os árat nem kellene tartaniuk,ha 3-4 rész lenne 1 dvd-n,angol+magyar hangsáv+feliratok,és heti megjelenés lenne,akkor még a 999ft sem lenne sok érte,de ha nekik jobb ez a "99 ft-os" kiadás,hát csak rajta,csinálják.
az elso 6 epizod svcd lesz, ez mar biztos, angolul, felirattal (nem dvd)
a filmjogot kintrol vettek, ezert nincs rajta szinkron, de tervezik hogy a kesobbi szamokon mar lesz az is
rövid hét van, de holnap reggel Simon Templar!
nincs a napiásznak valami honlapja, hogy megtudjuk meddig tart a beetetés?
close,
T-BoY anno ezt írta a Napi ász-ról
Elkúrtuk
- DVDMELLÉKLET
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Akit érdekel:
Napi Ász: Az - Ház a sárkánysziklán
Ez már egy újabb évadból való szösszenet.
Honlapjuk úgy tudom nincs.
rövid hét van, de holnap reggel Simon Templar!nincs a napiásznak valami honlapja, hogy megtudjuk meddig tart a beetetés?
Köszi!
Majdnem elfeledtem.
Elkúrtuk
rövid hét van, de holnap reggel Simon Templar!
nincs a napiásznak valami honlapja, hogy megtudjuk meddig tart a beetetés?
system
WestEnd Media Marktban láttam LOPAKODÓK melléklettel ellátott Autószalon magazint, pedig a www.cinemania.hu-n nincs feltüntetve. Gondoltam valakit érdekelhet.
- Enrico Benetti
- Fórumlakó

- Értékelés: -1
mostnemazért, de mr. ooz már megint nem frissít...
Ha jól látom te sem. Miért?
-
Vendég
Ha a 4-6. részre gondolsz, az már legalább 1 hónapja megjelent. Talán már be is szedték az újságosok.
Nem, a 7-9-re gondoltam, annak kellett volna februárban megjelenni.
Nem tudom mikor jelenik meg a " Februári" DVD Klub a Polip következő részeivel. A szerkesztőségük elérhetetlen, emilre, faxra nem válaszolnak. Talán március végén megjelenik. Legalább a sorozat teljes zenei anyagát sikerült letöltenem a hétvégén:)