Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVDcenter Multimédia Magazin
a marciusi szamunk 15-e kornyeken jelenik meg
Nagyon szuper!
husveti filmnek szeretnetek kemkolykok 3D-t szemuveggel?
Igeeeen!
Szavazzuk meg!
Elkúrtuk
neeeee.
system
Ez jó hír T-Boy!
A karácsonyi, melléklet nélküli különszámról tudsz mondani valamit?
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
a marciusi szamunk 15-e kornyeken jelenik meg
a tartalomrol reszletek hamarosan
mellekletes es melleklet nelkuli ujsag is kerul a standokra, a cimlapon lany lesz, meghozza egy szineszno, illetve egy aktualis anyag mellett nehany tovabbi kep is ugyancsak rola
a melleklet a femme fatale dvd, illetve korlatozott szamban egy masik film lesz
(ezzel a szammal le is zarul a korabbi filmek uj, kedvezobb aron torteno kiadasa, ne legyetek kiakadva)
o v e r p o w e r e d
Tegnap este a végére értem az aktuális lapnak; ilyen sokáig még sosem tartott ki, de ez is csak annak köszönhető, hogy eléggé sok volt a dolgom az utóbbi időben..
Szóval: csak ismételni tudom önmagam, hogy ismét egy igen színvonalas lapot hoztatok össze, bár a címlapcsaj most kicsit több oldalt kapott, de ez megbocsájtható, mert ő az eddigi.. A két legjobban tetsző cikk a 32"-os TV-k tesztje és a hangrendszerek megfeleő beállítása volt; ez utóbbi főleg a kezdő házimozistáknak igen hasznos..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
-
Vendég
Én meg azt sem tudom ki az. Mondjuk a századik után már nem jegyeztem meg a neveket.
Juj, megkerestem. Nem a rossz névmemóriám miatt nem emlékeztem.
-
Vendég
Én meg azt sem tudom ki az. Mondjuk a századik után már nem jegyeztem meg a neveket.
- Enrico Benetti
- Fórumlakó

- Értékelés: -1
neha ugy tele a tokom a lapkiadassal...
eva mendes lett volna a cimlapon, hogy jobban integralodjon az ujsag temajaba ugye, mert csaj kell, nincs mese
lett is jo kep
penzt is osszekapartuk ra
erre nem kapjuk meg az engedelyt a fotostol...
Bocs, hogy poénkodok, de én ezt itt elsőre eva mentes - nek olvastam és sehogy nem értettem, hogy az ilyen dolgok miért kerülnének a címlapra.
neha ugy tele a tokom a lapkiadassal...
eva mendes lett volna a cimlapon, hogy jobban integralodjon az ujsag temajaba ugye, mert csaj kell, nincs mese
lett is jo kep
penzt is osszekapartuk ra
erre nem kapjuk meg az engedelyt a fotostol...
o v e r p o w e r e d
Az a fekete projektor tényleg ilyen széles?
És még milyen hosszú! A képen nem látszik.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
Az a fekete projektor tényleg ilyen széles? Nem láttam még eredetiben, de ez a beállítás valóban közel ideális. Különben megértem, hogy 8 oldal, a fotótéma izgalmasabb volt, mint a szimpla masinák. Ha már egy napig tartott a fotózás, valamit be kellett mutatni. Annamária mint a csúcskategória képviselője.
A nejem megkérdezte, hogy ez valóban mozis újság, vagy a nyuszisat szerettem volna, és elkeveredtem...
(Csak mellékleteset kaptam, így meg lett már K-PAX is.)
A remittenda nem jött még?
NZS
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...
A lap egészen jó lett.Mondjuk a 81 cm-es tv-k tesztjénél nem tudtam eldönteni, hogy most milyen készüléket teszteltetek. Mert a cikk elején 32PM11-et ítok, utána következetesen 32PX20-at. Viszont ha az utóbbiról van szó akkor annak QuintrixSR képcsöve van és nem QuintrixF. Hogy a korrektor úgy látszik elaludt ennél a résznél.
De jó az újság, mondjuk több hardverről szoló cikk kéne bele, egy kicsit túlsúlyban vannak a filmek.
Hi
De most tényleg melyik Pana TV-t teszteltétek?
Kit érdekel, hogy legyen címlaplány vagy ne. Mondjuk elkapnám 1 körre.
... amikor még rendszeresen vásároltam a Playboyt, mivel az attraktív hölgyemények mellett olvasható cikkek is szerepeltek benne. ...
Igen, ott nem is vár az ember fia mást, mint szemrevaló menyecskék fotóit többnyire férfiakat érdeklő írásokkal vegyítve. De itt azért más a helyzet.
TV: Panasonic TH-42PV80PA; Blu-ray/konzol: Sony PS3 Slim; Médialejátszó: Apple TV 1080p (3. gen.); Erősítő: Harman/Kardon AVR 230; Hangdoboz: polkaudio RTi6
Egy kis izelito
Megvettem (melléklet nélkülit), gyakorlatilag elolvastam.
A leányzó nagyon dekoratív, s bár a mostanában "divatos" ropi alkat, mégis "sok helyet" foglal. Mármint az újságban. Nem értem miért kellett neki 8, azaz nyolc oldalt szentelni? Két-három nem lett volna elég? (továbbra is fenntartom, hogy ha lyánynézni van kedvem, akkor annak megfelelő témájú magazint vásárolok)
Jó-jó, az iPod-os kép kifejezetten tetszik
Hogy miért dödögök ezen? Nos azért, mert pl. a Kilowattok nyomában c. cikk hirtelen ért véget (érzésem szerint, minta nem lett volna több hely). Nem lett egészen világos, hogy miként működik a digit erősítő, mivel nem tanultam a kapcsolóüzemű tápokról. Igaz, azt megtudtam, hogy a kézi megafonokban is ilyen "D" oszt. erősítő van. Ez is valami.
Hogy ne csak morogjak, a HDD-s DVD-felvevőkről szóló írás (is) nagyon jó. Ilyennek képzelem a filmmel, házimozival foglakozó lap belsejét. Magyarázó szöveg illusztrációval (pl.: eligazítás a kétbetűs 'okosságok' között).
Hiába no, a HFM-en "szocializálódtam".
Szerintem kifejezetten üdítő színfolt a lány, és azt a korszakot idézi, amikor még rendszeresen vásároltam a Playboyt, mivel az attraktív hölgyemények mellett olvasható cikkek is szerepeltek benne. Én csak gratulálni tudok az ötlethez, és üdvözlöm a tendenciát.
Ez valami perverzió? Nekem sokminden az eszembe jutott a leányzóval kapcsolatban csak az nem, hogy legyen a hugom...
Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus
Ki ez a lány?
Kishúgom. Nem csúnyán ránézni.
Neked is?
....hát akkor te vagy a harmadik....
Testvérem !!!!
TV: Samsung CS-762 ANT DVD: Pioneer DV-2750 Erősítő: 20 éves FISHER Front: Wharfedale Diamond 8.3 Center: Wharfedale 8C Surround: Wharfedale Diamond 8.1
...már tényleg csak 1-2 apróság kell...
Egy kis izelito
Megvettem (melléklet nélkülit), gyakorlatilag elolvastam.
A leányzó nagyon dekoratív, s bár a mostanában "divatos" ropi alkat, mégis "sok helyet" foglal. Mármint az újságban. Nem értem miért kellett neki 8, azaz nyolc oldalt szentelni? Két-három nem lett volna elég? (továbbra is fenntartom, hogy ha lyánynézni van kedvem, akkor annak megfelelő témájú magazint vásárolok)
Jó-jó, az iPod-os kép kifejezetten tetszik
Hogy miért dödögök ezen? Nos azért, mert pl. a Kilowattok nyomában c. cikk hirtelen ért véget (érzésem szerint, minta nem lett volna több hely). Nem lett egészen világos, hogy miként működik a digit erősítő, mivel nem tanultam a kapcsolóüzemű tápokról. Igaz, azt megtudtam, hogy a kézi megafonokban is ilyen "D" oszt. erősítő van. Ez is valami.
Hogy ne csak morogjak, a HDD-s DVD-felvevőkről szóló írás (is) nagyon jó. Ilyennek képzelem a filmmel, házimozival foglakozó lap belsejét. Magyarázó szöveg illusztrációval (pl.: eligazítás a kétbetűs 'okosságok' között).
Hiába no, a HFM-en "szocializálódtam".
TV: Panasonic TH-42PV80PA; Blu-ray/konzol: Sony PS3 Slim; Médialejátszó: Apple TV 1080p (3. gen.); Erősítő: Harman/Kardon AVR 230; Hangdoboz: polkaudio RTi6
Ki ez a lány?
Dráfi Annamária
Legközelebb ha címlaplánnyal szeretnétek interjút, bízzátok csak rám!
Te lennél a címlaplány?
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Legközelebb ha címlaplánnyal szeretnétek interjút, bízzátok csak rám!
Köszike!
TV: Samsung CS-762 ANT DVD: Pioneer DV-2750 Erősítő: 20 éves FISHER Front: Wharfedale Diamond 8.3 Center: Wharfedale 8C Surround: Wharfedale Diamond 8.1
...már tényleg csak 1-2 apróság kell...
Mikor jelenik meg az új szám?
Lesz hozzá melléklet? Olyan ami eddig nem volt még melléklet?
Vagy még korai erről beszélni?
Elkúrtuk