Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVD mellékletes magazinokról vegyesen
Természetesen az c. sorozatot adják. A plakát szerint egy rész lesz rajta.
Hány részes a sorozat?
Elkúrtuk
Nem vett még vki ilyen újságot?(DVD nélküli is jó)
Csak az impresszumban megnézni a webcímet, vagy vmi elérhetőséget!!!!
sajna nem, pedig kiváncsi lennék a honlapukram, mert lehet ciki, de még nem is halottam erről az újságról.
-
Vendég
Nem vett még vki ilyen újságot?
(DVD nélküli is jó)
Csak az impresszumban megnézni a webcímet, vagy vmi elérhetőséget!!!!
Azt nem tudja valaki hogy csak egy rész lesz rajta, vagy esetleg több?
Milyenek lesznek a specifikációk: szinkron - eredeti hang - felirat?
-
Vendég
Ez jó
De nem elírás +99Ft azt nagyon olcsó. Nem 999Ft-ot akartál írni? (most pénteken már megjelenik?)
Én csak este kaptam el a reklámot, de tényleg ez volt írva +99Ft...
Világszenzáció
Eljött az amire a fórumozók már régóta vártak, tippeltek ki lesz az első.
Megvan az első napilap, amelyhez DVD filmet mellékelnek. Igaz csak péntekenként.
A nyertes a Napi ász c. bulvárújság. +99 Ft-ért hozzáadják a Charlie angyalai sorozat részeit. (Alapár 88 Ft) (a régi Roger Moore félét)
A film papírtokban van a plakáton.
Lehet gyűjtögetni a sorozatot.
Ez jó
De nem elírás +99Ft azt nagyon olcsó. Nem 999Ft-ot akartál írni? (most pénteken már megjelenik?)
-
Vendég
Világszenzáció
Megvan az első napilap, amelyhez DVD filmet mellékelnek. Igaz csak péntekenként.
A nyertes a Napi ász c. bulvárújság. +99 Ft-ért hozzáadják a Charlie angyalai sorozat részeit. (Alapár 88 Ft) (a régi Roger Moore félét)
Én úgy emlékszem az c. filmet edják hozzá ...
Van valami szerkersztőségi oldal?
Világszenzáció
Elkúrtuk
Szerintem ez kedves. Csak az igazán nagy mestereket szokták utánozni. Főleg, ha a mester már egy ideje nem is alkot.
hátezigazán kedves.
vagy
akkor újra visszatérek a rendszeres uploadhoz/update, hogy ne legyen panasz, sem utánzás.
Taníícsss MESTER!
Üdv!
TV: Thomson 72cm 29DX45 | Erősítő: Onkyo TX-575X-S | Dvd lejátszó: Onkyo 535S | Cd lejátszó: Onkyo CD 7211S | Front hangfalak: Tannoy M2 | Center hangfal: Tannoy Mc | Surround hangfalak: Tannoy M1 | Videó: Panasonic NV-HD625 | Kábelek: Neotech KS-11275 front és center, Cambridge audio linea 3+ surround, HAMA Scart, Interkonnekt: Neotech KHS-152 Koax, KHS-CA-201 cd interkonnekt
Szerintem ez kedves. Csak az igazán nagy mestereket szokták utánozni. Főleg, ha a mester már egy ideje nem is alkot.
hátezigazán kedves.
vagy
akkor újra visszatérek a rendszeres uploadhoz/update, hogy ne legyen panasz, sem utánzás.
- rosszkutyusz
- Nincs visszaút

- Értékelés: -44
Hát a JQAB+ a gyerek, ez lopás!!! Persze nincs levédetve, de ekkora 0 gerincű férget.... :smile19:
TV: Thomson 72cm 29DX45 | Erősítő: Onkyo TX-575X-S | Dvd lejátszó: Onkyo 535S | Cd lejátszó: Onkyo CD 7211S | Front hangfalak: Tannoy M2 | Center hangfal: Tannoy Mc | Surround hangfalak: Tannoy M1 | Videó: Panasonic NV-HD625 | Kábelek: Neotech KS-11275 front és center, Cambridge audio linea 3+ surround, HAMA Scart, Interkonnekt: Neotech KHS-152 Koax, KHS-CA-201 cd interkonnekt
esetleg egy link?
http://dvdmelleklet.fw.hu
hátbaze ez nemsemmi :DDDDDDDD
köszi a felvilágosítást.
már leírtam a nemfrissítés okait, ezen alkotás nélkülem jött létre. figyelni fogok ezután is, senkinem panaszkodhat majd
lol.
ennyit t'ok mondani. sőt gigalol.
ilyet láttam ma hogy Első magyar katasztrófamagazin dvd melléklettel nem semmi
És ennek vajon milyen lehet a melléklete, katasztrofális?
Ez már nem új, már vagy 3.-4. számnál tartanak. Eddig volt a Jégverés meg a Sáskajárás 2. ...vagy valami ilyesmi
Vagy az a Tornádó magazin? Akkor viszont nem az elsők
És ennek vajon milyen lehet a melléklete, katasztrofális?
TV: Philips Video: Philips Erősítő: Denon AVR-1905 Front: Celestion F30 Center: Celestion F35 Surround: Celestion F10 DVD: Panasonic S27 Koax: Monitor Scart: Hama Home Theatre
na a végén még összeborultok Ti ketten
----------------
system
- Enrico Benetti
- Fórumlakó

- Értékelés: -1
olyan voltam, mint amilyen te szoktal lenni
T-BoY kifakadásával csak részben lehet egyetérteni...
jogos... tulreagaltam
olyan voltam, mint amilyen te szoktal lenni
o v e r p o w e r e d
- stackpointer
- Nincs visszaút

- Értékelés: 0
ooz utsó frissítés: 01.27.
másik utsó friss.: 02.17.
Nincs egy hónap sem a kettő között. Tekintettel arra, hogy a mell-es magazinok általában havonta szoktak megjelenni: tényleg igaza van a srácnak, ezt így kell csinálni.
- Enrico Benetti
- Fórumlakó

- Értékelés: -1
Most nézem én is ezt az új oldalt és meg kell mondjam nagyon tetszik, leszámítva azt, hogy kevesebb magazin szerepel benne, mint ooz oldalában. De ha az idei új megjelenések teljesek, akkor rendben van.
A copyright-ot szerintem már kitárgyaltuk korábban, ráadásul a srácnak valóban igaza van abban, hogy ooz eltűnt másfél hónapja. Hogy nem akar senkit sem lenyúlni, arra ékes bizonyíték, hogy kitette az ooz oldalára mutató a linket is.
T-BoY kifakadásával csak részben lehet egyetérteni, mert tudtommal a dvdcenter idén még nem adott ki új filmet, a régiek meg mind ott vannak ooz oldalán.
Idézet a honlapról:
"ez a honlap ooz oldalának a folytatása, mivel az már 2005 óta nem igen üzemel."
ooz!
Azért ez vicces, ha Te nem is tudsz erről!
Hogy emberek mit meg nem engednek maguknak???
- stackpointer
- Nincs visszaút

Szia ooz! Én is láttam, hogy új rajongód akadt. A legjobban az oldal alján virító copyright szöveg tetszett.
esetleg egy link?
- stackpointer
- Nincs visszaút

Szia ooz! Én is láttam, hogy új rajongód akadt. A legjobban az oldal alján virító copyright szöveg tetszett.
sziasztok
ittvagyok. csak egy kicsit tűntem el. egyetem, meg munka stb vagyis idő és kedv hiányában áll az oldal ott ahol van. Január egyébként is elég csendes időszak, tudom hogy lassan március ;-) ezért mindjárt nekilátok a frissítésnek.
Az oldalamat tudtommal nem vette át senki, de mindjárt visszaolvasok. A hozzáférést rajtam kívül és tudtommal csak ketten ismerik, és mindegyikben megbízom.
T-boynak már leírtam a szitut. nem kell megijedni (?)
ooz