Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
T3 magazin DVD-vel
- Társadalmi célú hirdetés
- Nincs visszaút

- Értékelés: 0
T3 magazin DVD-vel
Ha jól láttam egy újságos kirakatában, akkor az Imposztor című filmet mellékelték aktuálisan.
T3 magazin DVD-vel
HiNem tudja valaki, hogy az Equilibriumon van e reklám?
Sz
Igen, egy Vodás. :smile19:
THX kár
Ki lehet bírni, mert nagyon rövid. Ja és DVD minőségben élvezheted a Ferrari F1 autót és Schumahert:)
TV: Samsung Qled 82" Hangfalrendszer: Martin Logan 60XT 50XT FX Szub: SVS SB-3000 Erősítő: Anthem MRX 540 Végfok: AUDIOPHONICS MPA-M250NC Lejátszó: Nvidia Shield TV
T3 magazin DVD-vel
Nekem is meg lett. Bár amikor a tok gerincére néztem ésmegláttam a kiadót már gondoltam, hogy ezt 990ért is meg lehet majd venni, de ez most egy olyan becsületes kiadás, hogy megérte, az egy dezsővel magasabb árat. Bár a borító csöppet fakó, de a film képe és hangminősége nagyon jó sztem. (meg persze a film is jó)
A "magazin" továbbra is hulladék...
T3 magazin DVD-vel
Reklám nincs. Ara records kiadvány
Hang: magyar 5.1 és dts, angol 2.0
felirat: -
extrák: eredeti előzetes, így készült...
képarány: 16:9 (1.78:1)
játékidő: 99 perc
Én is megvettem, valóban nincs reklám, de inkább lett volna, meg felirat is...
TV: TCL 65C805, Blu-ray 4K UHD: Sony Sony UBP-X800M2; AV-Receiver: Pioneer SC-LX87; CD: Rotel RCD-06; Hangfalak: Quadral Platinum M35 front, Quadral Platinum M10 Base center, Canton Plus X.3 és GX.3 surround, Saxx deepSound DS-12 zárt aktív sub; Kábelek: Alisca Orange Black Line RCA és hangszóró
T3 magazin DVD-vel
De utálom ezt a magyar dts és 5.1 és angol 2.0 dolgot... Miért nem lehet abból is az eredetit feltenni?
Abból az eredeti van. És abból van csinálva a magyar DTS és 5.1. (szép magyaros mondattal)
Szóval nagy hangélményt nem érdemes várni a kiadványtól.
Elkúrtuk
T3 magazin DVD-vel
De utálom ezt a magyar dts és 5.1 és angol 2.0 dolgot... Miért nem lehet abból is az eredetit feltenni?
T3 magazin DVD-vel
Reklám nincs.
Ara records kiadvány
Kiráááályooooss
T3 magazin DVD-vel
Kapható az új szám 1495 Ft Melléklet Imposztor
Azt nem tudja valaki megmondani hogy mik a specifikációi és, hogy van e rajta reklám.
kösz
Reklám nincs.
Ara records kiadvány
T3 magazin DVD-vel
Azt nem tudja valaki megmondani hogy mik a specifikációi és, hogy van e rajta reklám.
kösz
Mivel T3, gyanítom, hogy lesz reklám
Pedig az a film jó
T3 magazin DVD-vel
kösz
T3 magazin DVD-vel
Sz
THX kár
front:CAV DP288F, center:CAV DC28, surr.:CAV DS28, sub: CAV W320, av: h/k avr255, HDMI: Furutech Fah 1.2, hd: Toshiba hd-xe1, lcd: Samu 40A656
T3 magazin DVD-vel
Sz
TV: TCL 65C805, Blu-ray 4K UHD: Sony Sony UBP-X800M2; AV-Receiver: Pioneer SC-LX87; CD: Rotel RCD-06; Hangfalak: Quadral Platinum M35 front, Quadral Platinum M10 Base center, Canton Plus X.3 és GX.3 surround, Saxx deepSound DS-12 zárt aktív sub; Kábelek: Alisca Orange Black Line RCA és hangszóró
T3 magazin DVD-vel
Hi
Nem tudja valaki, hogy az Equilibriumon van e reklám?
Sz
front:CAV DP288F, center:CAV DC28, surr.:CAV DS28, sub: CAV W320, av: h/k avr255, HDMI: Furutech Fah 1.2, hd: Toshiba hd-xe1, lcd: Samu 40A656
T3 magazin DVD-vel
Nekem kifejezetten tetszett az apa vs. fia (70-es évek és napjaink) szembeállítása.
az nekem is tetszett, de valljuk be Atari 2600 nem volt tömegével, és ha egész Európát nézzük az Amiga/C64-es őrülethez képest messze volt.
bár nekem gyanús, hogy a 70es években annyira tarolt a HC, inkább a 80as években kezdődött
T3 magazin DVD-vel
Nekem kifejezetten tetszett az apa vs. fia (70-es évek és napjaink) szembeállítása.
T3 magazin DVD-vel
maga az újság tartalma viszont még mindig nem fekszik
valahogy két szék között az asztal alá. nem a magyar vásárlókhoz szól, de nem is az igazi hi-techet mutatja. mint tudjuk Japán jelene a világ jövője. inkább onnan kéne csemegézni mint a brit szigetországból. de mivel csak szolgaian fordítgatják a cikkeket erre nem sok az esély...
T3 magazin DVD-vel
most néztem meg a Haláli fegyvert. igazán jó minőségű. a kép szuper, az eredeti szinkront pedig egy két apróságtól eltekintve ügyesen ültették át 5.1-re. bár a térhangzás inkább csak a zenét érinti, de negyon feldobja vele az egész film atmoszféráját. nem is gondoltam volna, hogy ennyi megnézés után egyszer ilyen jól fogok újra szórakozni rajta.(a reklámért azért kár...)
Teljesen egyetértek. Nekem csak egy rongyosra nézett, ugrálós, gyenge kép-és hangminőségű vhs-en volt meg eddig, és most, DVD-n látva hatalmasat dobott az élményen.
TV: Samsung PS58B850, DVD: Primare V25, BLU-RAY: Pioneer BDP320, Előerősítő˝: Marantz AV9000, Végerősítő: Marantz MM9000 HANGFALAK: Mordaunt Short 906 (front), 905c (center), 902 (surround), 907w (sub) Kábelek: Audioquest Type 4 (front), Black&White LS-1002 (center), Fejes: Sennheiser HD555
T3 magazin DVD-vel
most néztem meg a Haláli fegyvert. igazán jó minőségű. a kép szuper, az eredeti szinkront pedig egy két apróságtól eltekintve ügyesen ültették át 5.1-re. bár a térhangzás inkább csak a zenét érinti, de negyon feldobja vele az egész film atmoszféráját. nem is gondoltam volna, hogy ennyi megnézés után egyszer ilyen jól fogok újra szórakozni rajta.
(a reklámért azért kár...)
T3 magazin DVD-vel
Nem akarok találgatni, de most eze a filmek fognak megjeleni, és idővel szerintem ezek lesznek mellékesítve:
http://cinemania.hu/index.php?cont=hama ... ae225da5fd
Láttam rajta a Végső visszaszámlálás-t is, én azt várom.
Annyira ne várd... Elsz*rt kiadás, elég silány képminőséggel (valószínűleg BETA-ról digizték), vágott... Folytassam? Egyébként a S*turnban 1990-ért vesztegetik.
Oké, köszi...hát, ha tényleg ilyen képminőségű, és vágott, akkor kihagyom...azóta én is láttam ennyiért a szfvári MM-ban.
TV: Samsung PS58B850, DVD: Primare V25, BLU-RAY: Pioneer BDP320, Előerősítő˝: Marantz AV9000, Végerősítő: Marantz MM9000 HANGFALAK: Mordaunt Short 906 (front), 905c (center), 902 (surround), 907w (sub) Kábelek: Audioquest Type 4 (front), Black&White LS-1002 (center), Fejes: Sennheiser HD555
T3 magazin DVD-vel
Nem akarok találgatni, de most eze a filmek fognak megjeleni, és idővel szerintem ezek lesznek mellékesítve:
Annyira ne várd... Elsz*rt kiadás, elég silány képminőséggel (valószínűleg BETA-ról digizték), vágott... Folytassam? Egyébként a S*turnban 1990-ért vesztegetik.
T3 magazin DVD-vel
T3 magazin DVD-vel
basszus most végre tudom, hogy ki az az Emilio Estevez, akit állandóan emlegettnek a Diszkópatkányokban.
a filmre én is befizetek!
TV: Samsung Erősítő: Yamaha RX-V630RDS Cd: Technics SL-PG480A
Dvd: LG Front: Kef C1 Kábel: Audiotechnik Dietz made in germany
Dvd: LG Front: Kef C1 Kábel: Audiotechnik Dietz made in germany
- Társadalmi célú hirdetés
- Nincs visszaút

- Értékelés: 0
T3 magazin DVD-vel
Hamlet és V. Henrik jöhet!
T3 magazin DVD-vel
jaja,délután olvastam,be is nyomtam vmeik akciós topicba