Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Mozinet Magazin (már DVD nélkül)
Poison Ivy-t keresek mindenfelé, de sehol sem látni már. Begyűjtöttétek vagy csak mindenhol elfogyott.
Lehet még valahol kapni ilyet a szerkesztőségen kívül?
Elkúrtuk
Az imdb link rossz, ez egy 92-es film, róla van szó: http://us.imdb.com/title/tt0105156/?fr= ... ft=14;fm=1
Miért csak 5/10 az imdb-n? Talán csak a sexy csaj miatt tetszett nekem annyira, amikor láttam?
Az imdb link rossz, ez egy 92-es film, róla van szó: http://us.imdb.com/title/tt0105156/?fr= ... ft=14;fm=1
én is kösz
köszi.beírtam 7+2 nek.
Szia!
kösz.
Mozinet Magazin - már 80 oldalon!
Én megvettem a Poison Ivy-t!Egész jó a képe, a magyar hang nem 5.1-es, ahogy jelzik és sajnos felirat sincs a lemezen, ez elég kár
ez a Poison Ivy is egy különszámmal jelent meg? vagy a Vidocq mellé adták?
különszámmal
köszi.
beírtam 7+2 nek.
Én megvettem a Poison Ivy-t!Egész jó a képe, a magyar hang nem 5.1-es, ahogy jelzik és sajnos felirat sincs a lemezen, ez elég kár
különszámmal
Én megvettem a Poison Ivy-t!
Egész jó a képe, a magyar hang nem 5.1-es, ahogy jelzik és sajnos felirat sincs a lemezen, ez elég kár
Az a Vidocq! Valami félelmetes képi világa van!
+ a hozzá csomagolt "különszámnak" is
Biztosan elvakított a film.
+ a hozzá csomagolt "különszámnak" is
A decemberi szám remélhetőleg a jövő héten megjelenik, már nyomdában van.
DVD-melléklet nem lesz hozzá, viszont lesz egy különszámunk, amely néhány nappal később jelenik meg és ahhoz a Vidocq-ot csomagoljuk. Az előfizetők megkapják mindkettőt, mint 1 számot.
Megjött.
- spiderclone
- Nincs visszaút
- Értékelés: 0
Akarom mondani: 10-14 óráig. :-)
Sean Bateman: "Megoldjuk! Rock'n'Roll!"
- spiderclone
- Nincs visszaút
- Értékelés: 0
Azok figyelmébe, akik esetleg nem elégednek meg a pdf formátummal, és szivesen látnák az ujságot papír formában a "gyűjteményükben", azok nyugodtan nézzenek be a Ráday utca 16. alatt található szerkesztőségbe, ahol mind a mellékletes, mind a melléklet nélküli magazinok megvásárolhatók személyesen, minden hétköznap 10-04 óráig!
Ráday utca 16.
82-es csengő
III/39
Sean Bateman: "Megoldjuk! Rock'n'Roll!"
A szeotemberi szám az oldalatokon mikor lesz elérhető pdf-ben.(nekem ez a szám kimaradt, ezért érdekel)
Már fent is van.
A szeotemberi szám az oldalatokon mikor lesz elérhető pdf-ben.
(nekem ez a szám kimaradt, ezért érdekel)
TV: Panasonic TX-P42S10E, Médialejátszó: Dune HD Base 3.0, CD: Philips CD-950 AMP: Jungson JA-88E AVR:Yamaha RX V440, DAC: Hivox Lupus tuning,
front: Etalon Basic, center: Wharfedale Diamond 8C, surr: B&W 601 S2, sub: REL Quake
Holnap már mindenhol lehet kapni. A Vidocq-ot pedig a hétvégén.
Kaptam is! Már megint elrejtették :taps:
1ső blikkre ez egy nagyon 8kerorientált lap lett. Címlap, plakát, 90% :taps: de ez nem baj. A LLJ interjú nélkül meglettem volna
Magyar animációtörténet folytatásokban , de 65 előtti filmekhez jó lett volna ha nem 65 utáni képek vannak
A képregénynél sincsenek most képregényképek
Világszám kicsúszott az oldal szélére de legalább minden cikknek van vége nem úgy mint legutóbb az IvoJimai csatának. :taps:
Mindenmás szokásosan színvonalasnak tűnik :kiraly: de majd elolvasom.
A Vidocq minősége milyen? Ez az amit már meg lehetett venni 3000 pénzért, vagy valami új kiadás? Köszi az infót! :taps:
A kiadás megegyezik a korábban kapható változattal.
Köszi királyság van akkor!!!
front:CAV DP288F, center:CAV DC28, surr.:CAV DS28, sub: CAV W320, av: h/k avr255, HDMI: Furutech Fah 1.2, hd: Toshiba hd-xe1, lcd: Samu 40A656
Kaptam is! Már megint elrejtették
1ső blikkre ez egy nagyon 8kerorientált lap lett. Címlap, plakát, 90% :taps: de ez nem baj. A LLJ interjú nélkül meglettem volna
Magyar animációtörténet folytatásokban , de 65 előtti filmekhez jó lett volna ha nem 65 utáni képek vannak :kiraly:
A képregénynél sincsenek most képregényképek :taps:
Világszám kicsúszott az oldal szélére de legalább minden cikknek van vége nem úgy mint legutóbb az IvoJimai csatának.
Mindenmás szokásosan színvonalasnak tűnik de majd elolvasom.
A Vidocq minősége milyen? Ez az amit már meg lehetett venni 3000 pénzért, vagy valami új kiadás? Köszi az infót! :taps:
A kiadás megegyezik a korábban kapható változattal.
A karácsonyi számot leginkább a mellékelt DVD miatt érdemes megvenni. Egylapos magazin lesz?
Hát ebbe beletrafáltam.
Viszont ügyesen eltitkoltátok, hogy Poison Ivy-vel is kapható lesz a különszám.
Már mindkettő ott figyel az újságosoknál.
Elkúrtuk
a Én, Pánt Péter
Én is hibázom "a Én, Pán Péter" akart lenni Azt hiszem nem szólhatok 1 szót se
Kaptam is! Már megint elrejtették
Magyar animációtörténet folytatásokban , de 65 előtti filmekhez jó lett volna ha nem 65 utáni képek vannak :kiraly:
A képregénynél sincsenek most képregényképek :taps:
Világszám kicsúszott az oldal szélére de legalább minden cikknek van vége nem úgy mint legutóbb az IvoJimai csatának.
Mindenmás szokásosan színvonalasnak tűnik de majd elolvasom.
front:CAV DP288F, center:CAV DC28, surr.:CAV DS28, sub: CAV W320, av: h/k avr255, HDMI: Furutech Fah 1.2, hd: Toshiba hd-xe1, lcd: Samu 40A656
Marad FF,
:taps:
Az újság tényleg állat.
Még akor is ha sok elütés és kis hiba becsúszott most :kiraly:. Sipelberg, ba/ban , a Én, Pánt Péter stb.
De! Tényleg letehetetlen :taps: . Tegnap este kénytelen voltam kiolvasni. :taps:
A karácsonyi szám is hasonló lesz, mint a többi szám, vagy vékonyabb lesz, másról fog szólni stb.
Legalább egy borítót tegyetek fel.
A karácsonyi számot leginkább a mellékelt DVD miatt érdemes megvenni.
Egylapos magazin lesz?
Elkúrtuk
A karácsonyi szám is hasonló lesz, mint a többi szám, vagy vékonyabb lesz, másról fog szólni stb.
A karácsonyi számot leginkább a mellékelt DVD miatt érdemes megvenni.
Elkúrtuk
Az újság letehetetlen. Egyszerűen k..va jó.
Ezzel egyet kell értenem! Tényleg