Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Házimozi magazin

gemini
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: gemini »

Sziasztok ! 
Senki nem nézte még meg a filmet ? A Házi Mozi - logót leszámítva ugyanarról van szó, amit a BuFi árult 2990-ért nemrég ?

még most is annyi, ugyhogy lehet találgatni mi lesz a következő a mostr veheted meg akciobol

sztrovacsek
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: -6

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: sztrovacsek »

Sziasztok !

Senki nem nézte még meg a filmet ? A Házi Mozi - logót leszámítva ugyanarról van szó, amit a BuFi árult 2990-ért nemrég ?

gemini
Törzsvendég
Törzsvendég

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: gemini »

Tisztelt Olvasónk, 
Örömmel értesítjük Önt, hogy a HáziMozi magazin novemberi száma (2004/9) 24-től kapható az újságárusoknál.

A DVD mellékleten a Kilencedik kapu című film. Főszerepben: Johnny Depp, Frank Langella, Lena Olin, Emmanuelle Seigner

már láttam is az ujságosnál. hazafelé veszek is egyet.
de ha valaki már megvette, irhatna rola pár szót. Mármint a filmrôl.

Miami
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: -1

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: Miami »

Tisztelt Olvasónk,

Örömmel értesítjük Önt, hogy a HáziMozi magazin novemberi száma (2004/9) 24-től kapható az újságárusoknál.

A DVD mellékleten a Kilencedik kapu című film. Főszerepben: Johnny Depp, Frank Langella, Lena Olin, Emmanuelle Seigner

Microsoft is not an answer, it's a question. The answer is: NO!

TV: NEW Lg 32LC2RR (80Gb HDD) Erősítő: Sony STR-DB 780QS; Video: AIWA HV-FX8200; DVD: Philips 729 + Sony PS2; Hangfal: Wharfedale Zaldek front: 2000 háttér: 300 + Centre

Ivan/
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 0

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: Ivan/ »

Hello! Mintha egy hete láttam volna a MédiaMarkt-ban a Dogmát 990 Ft-ért. Sőt, szinte az összes HáziMozi-s melléklet megvásárolható ennyiért. Persze újság nélkül.
Nekem csak az a furcsa, hogy ott víríit a borítón, hogy A HM magazin nélkül nem terjeszthető!

A kivétel erősiti a szabályt!

cosmo
Beköltözött
Beköltözött

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: cosmo »

Hello! Mintha egy hete láttam volna a MédiaMarkt-ban a Dogmát 990 Ft-ért. Sőt, szinte az összes HáziMozi-s melléklet megvásárolható ennyiért. Persze újság nélkül.
Nekem csak az a furcsa, hogy ott víríit a borítón, hogy A HM magazin nélkül nem terjeszthető!

Robotk@
Törzsvendég
Törzsvendég

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: Robotk@ »

Örsvezér tér, Árkád bevásárlóközpontban láttam. Ha nem sürgős, hétfőn újra arra van dolgom, így megnézhetem ott van-e még...
Köszi az infót.

Itt lakom az Örs közelében, úgyhogy holnap átugrok, és ha tényleg van be is szerzem gyorsan!

Vendég

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: Vendég »

de most mégis mit kezdjek én azzal az óvakodj az idegentôllel?!! Mert a Dogma egyértelmüen egy kedvenc filmem, meg is veszem valszeg, de most a másikat kidobjam? mert hogy az meg pocsék film az is 100%... grrr!
Vedd meg a Dogmás újságot, ami ugye megrendelhető a honlapjukról, és ne szenvedj ennyire!

Ez melyik MM volt???
Mert én a Dogmát még így nem láttam, pedig ennyiért azonnal megvenném.

Örsvezér tér, Árkád bevásárlóközpontban láttam. Ha nem sürgős, hétfőn újra arra van dolgom, így megnézhetem ott van-e még...

Robotk@
Törzsvendég
Törzsvendég

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: Robotk@ »

de most mégis mit kezdjek én azzal az óvakodj az idegentôllel?!! Mert a Dogma egyértelmüen egy kedvenc filmem, meg is veszem valszeg, de most a másikat kidobjam? mert hogy az meg pocsék film az is 100%... grrr!
Vedd meg a Dogmás újságot, ami ugye megrendelhető a honlapjukról, és ne szenvedj ennyire!

Ez melyik MM volt???
Mert én a Dogmát még így nem láttam, pedig ennyiért azonnal megvenném.

Vendég

Házimozi magazin

Hápkacsa
Isten Hozott! :)

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: Hápkacsa »

Sziasztok,

Ha valakinek már megvan esetleg a 9. szám, el tudná küldeni e-mailben a 82 cm-es tv-k csoporttsztjét.

hapkacsa@freemail.hu

előre is köszi

üdv

Hápi

Cucc: TV = PANASONIC TX-32PM11P; ERŐSÍTŐ = TECHNICS SA-AX540; PLAYER = PANASONIC DVD S75; ASZTALI ÍRÓ = PANASONIC DMR-EH50; VIDEÓ = SAMSUNG SV-651GX; FRONT = SONY SS-E471; SURROUND = SONY SS-H51; CENTER = TECHNICS SB-CA11; SUBWOOFER= PANASONIC SB-WA110

NZS
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 14

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: NZS »

Éppen gondolkoztam, hogy újra előfizetek, mivel a legutóbbi mellékletek szerintem jók. (9. kapu, ill. Kísérteház) Ezen felül a tartalma sem rossz. Mit szóltok az új előfizetéses akcióhoz? Eltax mini Millenium hangfalak. Azon kívül, hogy Dán, nem tudok róla semmit. (PC mellé kellene valami, kár, hogy ez nem aktív.)
NZS
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...

anyahajo

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: anyahajo »

Arminius
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: Arminius »

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: mszaby »

Házimozi extra 2 szám+2 film újabb verzió:

Dogma,
Óvakodj az idegentől
Elkúrtuk

zozo
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: zozo »

következő melléklet:A 9. kapu..

nagyon úgy néz ki, hogy hosszú idő után újra "benevezek" egy magazinra

Jó is az a film!
SZERINTEM! (misztikus nyomozós)

ooz
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: ooz »

következő melléklet:A 9. kapu..

nagyon úgy néz ki, hogy hosszú idő után újra "benevezek" egy magazinra

zozo
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: zozo »

Tuti Balhé (Házimozi Klub)
Nem is kritika , inkább érdekesség. Filmindítás után sorban jönnek a logók:
Studio Canal / Lumiere / Capella / Bergman Baer (kicsit legendák klubja logoözön feeling) szép csendben - hová lett a hang? -, majd elkezdődik a film. Ez persze csak magyar hangnál van így, angolt választva mindegyik logo alatt van hang.

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 713

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: GTomi »

Frissült a weboldlauk: 
http://www.hazimozi.hu/index.htm

következo˝ melléklet:

A 9. kapu.. ez már volt melléklet valahol..

Ha EZ lesz, akkor megveszem..

de ahogy elnézem, ezen rajta lesz egy t-mobil reklám.......
Rega Brio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PP V2/Audirvana, Revox B226, Hivox 3 utas zárt monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc

Igc
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 52

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: Igc »

Valóban a BuFi adta kevezményesen, most még jobb áron van + lap is jár hozzá..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline

Vendég

Házimozi magazin

Frissült a weboldlauk: 

következő melléklet:

A KILENCEDIK KAPU szerintem sehol nem volt még melléklet (egykori Kinoweltes filmként egy ideig nem is volt forgalomban), viszont a közelmúltban a BuFi "Most vedd meg!" akciójában kedvező áron ismét piacra került. Alighanem rövidesen a mammutmozik popcorn-menüje mellé is megkaphatjuk, noha nem kimondottan "popcorn-mozi".

Igc
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 52

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: Igc »

Frissült a weboldlauk:

következő melléklet:

TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 713

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: GTomi »

Házimozi(?????) magazin melléklete:Kisértetház
2.0 magyar és angol hang............

EZ MÉG VICCNEK IS ROSSZ!!!!!!!!!!!!!!!!

De legalább színes.... :taps:

Na beszereztem én is....

Lehet, hogy meglepo˝dtök, de én most jókat fogok ám irni a mellékletro˝l....

A filmet egészében még nem néztem meg, csak itt-ott belenéztem, hogy a kereskedelmi kiadvány "közismert" hibáival van-e felvértezve.

A tok: rendkívül jó mino˝ségu˝!
Bárcsak minden dvd ilyen jó tokban jelenne meg.

A borító: nagyon megnyero˝, nekem nagyon tetszik. A hátoldalon lévo˝, film tulajdonságait tartalmazó táblázatban ott figyel a házimozi logo, úgyhogy egyértelmu˝, hogy "belepiszkáltak", de itt most jó értelemben. Nagyon szép ez a borító, és mino˝ségileg is rendben van!

A belso˝ borító meg fenomenális! Komolyan régen nem láttam olyan belso˝ borítót, ami ennyire tetszett volna!

Szitázás: a lemez szitázása átlagos, semmi rosszat nem lehet róla mondani!

Menü: animált menu˝, ami illik a film hangulatához, stílusához, jól eltalált, és egyszeru˝.

A lemezen nincs reklám! Ezt én külön értékelem!

Kép: a borítón feltüntetett specifikációknak megfelelo˝en: [2.35:1]
Hangsúlyozom, hogy csak belenéztem, de én nem találtam kivetnivalót ebben a transzferben.

Hang: a sztereo angol hang rendben van, abból azért kihozza az erölködo˝ amit lehet, de egyébként ez tipikusan az a film, amire tök felesleges lett volna az 5.1.
Nekem ezzel semmi bajom! A más fórumokon melített angol hang csúszást nem tapasztaltam, pedig végigléptettem a filmet fejezetenként!
Hát a magyar szinkron, az azért hagy kivetnivalót maga után. Sajna tényleg olyan mintha dobozból szólna, és olyan érzésed van mintha csak a center "dolgozna".
A szinkron mino˝ségéro˝l még nem tudok nyilatkozni, de a keverés silány munka! :kiraly:

Összességében eddig úgy érzem, hogy nem bántam meg, hogy beszereztem. Remélem ez nem változik meg azután sem, ha megnéztem a filmet. Bízom benne, hogy nem fedezek fel más, esetleges ordító hibát a kiadvánnyal kapcsolatban, mert mint tudjuk a film maga kiváló darab, és a polcon a helye!

csatlakozom.
az angol hang élvezheto"bb, mint a magyar, nagyon jó, hogy nincs rajta reklám.
(6000.- körül láttam 7végén az egyik MMban az eredetit......)

kár, hogy az újságban pl a rotel tesztnél - gondolom átvett anyag miatt - nincs utalás arra, hogy pár számmal korábban már volt beharangozója ennek a tipusnak.volt egy érzésem, hogy visszaköszönt egy megjelent cikk, de aztán megnéztem a régebbi számot , aztán megnyugodtam

Rega Brio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PP V2/Audirvana, Revox B226, Hivox 3 utas zárt monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc

LouiS
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: LouiS »

Már az újságosok is sokkot kapnak a sok dvdtől,lassan már nem újságoshoz megyünk,hanem leugrunk dvd-ért,aztán veszünk valami olvasnivalót is.
Én a múltkor kerestem valamit, mondtam egy újságcímet és az árus egyből rávágta: inkább mondd a mellékletet, úgy tudni fogom

Egyébként szerintem is tutira ki fogják adni szinkronosan a Jones-t, gondolom valamiféle díszdoboz formájában, vagy árukapcsolásként a 2. lemezhez. Nem véletlenül dobták utánad 1990 forintért. Mindegy, én eredeti nyelven nézem a filmeket.

LouiS
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: LouiS »

Milyen Kiskegyedes B.J.-ról beszélsz???
Bocsi... Elírtam... Ne haragudjatok. Természetesen a Kiskegyed DVD-tár 1. részében található Pretty Woman-ra gondoltam. Csak megzavart, hogy azzal egy időben vettem meg a Relay-nél 1990-ért a BJ-t is. Bocsi

Válasz küldése

Vissza: “DVD mellékletes magazinok”