Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

DVDcenter Multimédia Magazin

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: mszaby »

Mikor lehet megtudni - valami érdemlegeset - a következő számról?
tul sokat meg nem arulnek el rola, hiszen budapesten meg csak tegnap jelent meg a novemberi szam, de eloljaroban annyit: nagyon telepakolt ujsag lesz a decemberi szam

Már van a piacon egy-két újság ami úgy tele van pakolva, hogy a lemezektől nem is látszik az újság.
Elkúrtuk

Mester
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Mester »

tul sokat meg nem arulnek el rola, hiszen budapesten meg csak tegnap jelent meg a novemberi szam, de eloljaroban annyit: nagyon telepakolt ujsag lesz a decemberi szam

EzaaaaaaaaaazZZZZZ!!!!

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

Hozzászólás Szerző: MoBBo »

o v e r p o w e r e d

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég

Elkúrtuk

Miami
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: -1

Hozzászólás Szerző: Miami »

Most, hogy ergo említette, nekem is eszembe jutott, hogy erről még nem szoltam.

A melléklet nélküli verzióban nincs benne, hogy van mellékletes példány is. Így aki most vesz/venne először Center-t (van ilyen?! ) az nem tud róla, hogy van mellékletes változat is.

Microsoft is not an answer, it's a question. The answer is: NO!

TV: NEW Lg 32LC2RR (80Gb HDD) Erősítő: Sony STR-DB 780QS; Video: AIWA HV-FX8200; DVD: Philips 729 + Sony PS2; Hangfal: Wharfedale Zaldek front: 2000 háttér: 300 + Centre

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 717

Hozzászólás Szerző: GTomi »

tegnap megvettem a melléket nélküli számot és szépen lassan haladok elo"re az olvasásban.nagyon örülök, hogy is kapható!
jó érzés olvasni az elso" oldalakon a topictársak szemezgetett véleményét.megdobban az ember szive, hogy jé! mindegyiket "ismerem" még igy is találok olyan hozzászólást,ami felett elsiklott a tekintetem.
csak így tovább!
Rega Brio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PP V2/Audirvana, Revox B226, Hivox monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Hello! Van meg valahol a novemberi mellekletes verzio? Lemaradtam rola nem kicsit ((

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég

A főszerkesztő úr is bemutathatná, hogy milyen rendszere van. Érdekes lenne látni, hogy egy házimozis újság főszerkesztője milyen cuccal rendelkezik. 

Tisztazzuk! Boy koma nem a foszerkeszto, hanem a kiado. Olyan, mint foszerkeszto nincsen, a vezeto szerkeszto meg en vagyok.

Bocsi valóban elírtam. Én rád gondoltam, mint saját házimoziját bemutató.
Elkúrtuk

close652
Beköltözött
Beköltözött

Hozzászólás Szerző: close652 »

off: autó-házimozi
Az autók presztízsértéke jobban dekódolható, a legtöbb (férfi)ember az autók típusát felismeri (Lexus, BMW, stb.)
AV felszerélésnél nem ilyen egyértelmű, pl. a denont még sokan ismerik a környezetemben, a rotelt alig, lexicont meg szinte senki.
Meg lehet félnek is a celebrity-k, hogy beállít 1-2 szaki és kiderül, hogy a sokmillás cucc elemei nem összeillők, beállítása rossz stb. stb.
vagy be se tudják kapcsolni és beállítani
system

Schuerue
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)

Hozzászólás Szerző: Schuerue »

A főszerkesztő úr is bemutathatná, hogy milyen rendszere van. Érdekes lenne látni, hogy egy házimozis újság főszerkesztője milyen cuccal rendelkezik.

Tisztazzuk! Boy koma nem a foszerkeszto, hanem a kiado. Olyan, mint foszerkeszto nincsen, a vezeto szerkeszto meg en vagyok.

A magam hazimozijarol meg annyit, hogy most eppen nincsen semmilyen, csak a gep korul van egy Yamaha DTS hangrendszer. Ez reszben annak az axiomanak az ekes peldaja, hogy Suszternek cipoje, hazimozi szakironak otthoni mozija nincs rendben. Amit minden kompromisszum nelkul beallitanek a lakasomba, azt nem tudom megfizetni, ahhoz meg tul sok, es tul jo cucc megy at a kezeimen, hogy tul nagy kompromisszumokat hajlando legyek megkotni.

De itt van peldanak Bala is, aki azota nem tudja elkotelezni magat egy projector mellett amiota minden szamba tesztel 1-2-3 vetitot. Mielott elkezdte a cikkeket irni, volt egy projectora, elegedett volt es vetitve mozizott otthon. Aztan le akarta cserelni es csak odaig jutott, hogy a regit eladja.

Enrico Benetti
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Enrico Benetti »

másrészt meg pont azért veszi meg az Y6-ost, hogy mutogatva magát benne kompenzáljon valamit
Pl. a szerszáma kis méretét?

Ha nálad a "társadalmi preztizs" ebben kimerül, akkor azt.

Mr_Rob
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: Mr_Rob »

Off: Mennyi staff egy oldalon

FFeri
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Hozzászólás Szerző: FFeri »

másrészt meg pont azért veszi meg az Y6-ost, hogy mutogatva magát benne kompenzáljon valamit
Pl. a szerszáma kis méretét?

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 4

Hozzászólás Szerző: Gordon314 »

Tau Bá szerintem a lényegre tapintott az autós példával, csak nem úgy ahogy gondolta.
Ha mondjuk egy menő híresség bemegy az autókereskedésbe, hogy Y6-os terepreseutrasejó autót akar venni, akkor az azt gyártó német hárombetűs cég (IFA) azt mondja neki, hogy adunk egymilkás kedvezményt, de aztán te rendelkezésre állsz cserébe az autós újságíróknak akiket küldünk hozzád.
Egy drága autó extraprofitjába ez könnyedén belefér.
Míg egy házimozirendszernél, főleg, hogy elemenként különböző a gyártó ilyenre nem igen nyílik mód.
Arról nem is beszélve, hogy az autóját nem rejtheti el: egyrészt mert azzal közlekedik a halandók között, másrészt meg pont azért veszi meg az Y6-ost, hogy mutogatva magát benne kompenzáljon valamit, finomabban fogalmazva jelezze társadalmi preztizsét.
gordon314.fw.hu

tau_ba
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2

Hozzászólás Szerző: tau_ba »

Ha valaki egy autóra költ 3-5 milliót (amiért még semmi extrát nem lehet kapni) az teljesen természetes,de ha egy házimoziba rak 1-2 milliót az már milyen burzsuj egyböl. 
/tau ba

Remélem te is tudod, hogy nincs igazad!
Egy autó, főleg a 3 - 4 milliós nem luxus és élvezeti cikk, míg egy házimozi igenis az. Egy autónak sokkal nagyobb a használati értéke, hasznot is hozhat, de ha másért nem, hát azért jó, mert leváltotta a lovat. Egy házimozi csak akkor hozhat hasznot, ha te ezzel kereskedsz, egyébként csak a szórakozásra lehet használni. Még azt sem mondhatod, hogy nylevtanuláshoz milyen jó, mert ahhoz sem elengedhetetlen.
És akkor még nem beszéltem arról, hogy az elektronikai cikkek milyen gyorsan vesztik értéküket.

Nem érzem annyira,hogy ne lenne igazam.A hasonlat,amit irtam persze sántít, mint általában minden hasonlat.Ha összehasonlítod egy 3-5 milliós középkategóriás autó használati értékét egy 2-3 millióssal kb ugyanott vagy.A plusz 2-3 milliót az apró okosságok adják.Egy fapad "nyugati" autót megvehetsz 2 millióért.Mire ebből tényleg olyan autó lesz amibe szivesen beleül az ember (pl dupla légzsák,ABS,szervo,légkondi,elektromos cuccok,hifi stb.) addigra már inkább 3 milla fölé érsz.Az autó használati értéke (vagyis hogy A-ból B pontba elvigyen) ugyanaz,csak egyszerüen szivesebben vezeted. Egy új autó amúgy ugyanúgy minimum 10-20 százalékot veszít az árából az első évben.De más példaként irhattam volna a nyaralásra költött pénzt.Az én feleségem pl. egy 2 hetes afrikai nyaralásra szemrebbenés nélkül elköltene 500e-1M ft-ot,de ha veszek 20ezerért egy használt mélynyomót az szerinte kidobott pénz.

/tau ba
Projektor: Infocus SP 4805, TV: Philips 32PW8504, DVD: Pioneer DV-575A, Sony DVP-NS400D, DVD író: Pioneer DVR-433H-S, Receiver: Onkyo TX-SR600E, Front: Quadral QLX-205, Back: Quadral QLX-105, Center: Quadral QLX Base, Sub: Yamaha YST-SW90

Enrico Benetti
Fórumlakó
Fórumlakó

Ha valaki egy autóra költ 3-5 milliót (amiért még semmi extrát nem lehet kapni) az teljesen természetes,de ha egy házimoziba rak 1-2 milliót az már milyen burzsuj egyböl. 
/tau ba

Remélem te is tudod, hogy nincs igazad!
Egy autó, főleg a 3 - 4 milliós nem luxus és élvezeti cikk, míg egy házimozi igenis az. Egy autónak sokkal nagyobb a használati értéke, hasznot is hozhat, de ha másért nem, hát azért jó, mert leváltotta a lovat. Egy házimozi csak akkor hozhat hasznot, ha te ezzel kereskedsz, egyébként csak a szórakozásra lehet használni. Még azt sem mondhatod, hogy nylevtanuláshoz milyen jó, mert ahhoz sem elengedhetetlen.
És akkor még nem beszéltem arról, hogy az elektronikai cikkek milyen gyorsan vesztik értéküket.

vtb
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7

Hozzászólás Szerző: vtb »

hát pont ezaz ha 2milla alatt nem nagyon tudsz (új) autót venni akkor nem irritál annyira egy 10 milliós, de ha valakinek 25ezer Ftos dvdje van ami akár jó minőségű is lehet és meglát egy 2 millióst... ott azért már mások az arányok

emellett az autó utcára van tervezve így nem tudsz vele nem villogni egy házimozi viszont olyan mint egy szép kép, vagy egy értékes bélyeg. sokkal bensőségesebb.

és ha ennyire félti azt a rendszert valszeg nem 1 millás hanem inkább 10-15...

tau_ba
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2

Hozzászólás Szerző: tau_ba »

lehet, hogy az MTV-n rajolnak a lakással, de ott kb ha a birtokra lépsz hívatlanúl, lelőnek itt meg ha azt mondod a betörőnek, hogy ejnye-bejnye akkor már önbíráskodás miatt magadat találod a bíróságon.  
a Lakáskúltúrában viszont rendszeresen hírességek lakásait mutatják be, úgyhogy nem olyan általános ez az elzárkózás. az viszont nekem szimpatikus, hogy nem villog a rendszerével, hanem tényleg a maga szórakoztatására építette.

Ez mitől lenne villogás.Ha egy autós magazin megteheti (megteszi) hogy megkérdez ismert arcokat az autójukról,akkor egy házimozis magazin is megtehetné.Egy BMW X5 terepjáró alaphangon 15 milkó,azért már elég jó rendszert lehetne venni(és X5-böl lassan többet látni pesten,mint Suzukiból).Egy jó autót sem feltétlenül villogásképpen vásárolnak,hanem mert egyszerüen az tetszik vagy az a legjobb (pl.Porsche).Ha valaki egy autóra költ 3-5 milliót (amiért még semmi extrát nem lehet kapni) az teljesen természetes,de ha egy házimoziba rak 1-2 milliót az már milyen burzsuj egyböl.

/tau ba
Projektor: Infocus SP 4805, TV: Philips 32PW8504, DVD: Pioneer DV-575A, Sony DVP-NS400D, DVD író: Pioneer DVR-433H-S, Receiver: Onkyo TX-SR600E, Front: Quadral QLX-205, Back: Quadral QLX-105, Center: Quadral QLX Base, Sub: Yamaha YST-SW90

pjotr
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 6

Hozzászólás Szerző: pjotr »

Na kiolvastam a magazint!
Egy szoval tudom jellemezni: Jo!
Ezentul sem a nyeremenyert fogom venni....

Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus

vtb
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7

Hozzászólás Szerző: vtb »

lehet, hogy az MTV-n rajolnak a lakással, de ott kb ha a birtokra lépsz hívatlanúl, lelőnek itt meg ha azt mondod a betörőnek, hogy ejnye-bejnye akkor már önbíráskodás miatt magadat találod a bíróságon.

a Lakáskúltúrában viszont rendszeresen hírességek lakásait mutatják be, úgyhogy nem olyan általános ez az elzárkózás. az viszont nekem szimpatikus, hogy nem villog a rendszerével, hanem tényleg a maga szórakoztatására építette.

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég

az "en hazimozim" sorozatunk egyik elkovetkezo szamaba tervezve felhivtam ma egyik europai szintu hiressegunket

Vajon ki lehetett az?

Tasnádi és Kulcsár ül, más európai híresség meg nem jut eszembe...

Lothar Matthaus, Anettka, pirospaprika forgalombahozásért felelős, Whisky-s, Kisbandi, Puskás Öcsi bácsi, KOKO

Azért akad egy-két híres emberünk.
Elkúrtuk

Robotk@
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: Robotk@ »

Vajon ki lehetett az?  

Ez jó volt Enrico!
Nagyot kacagtam..... :kiraly:

Enrico Benetti
Fórumlakó
Fórumlakó

az "en hazimozim" sorozatunk egyik elkovetkezo szamaba tervezve felhivtam ma egyik europai szintu hiressegunket

Vajon ki lehetett az?

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 4

Hozzászólás Szerző: Gordon314 »

Már egyszer T-Boy bemutatta egy mobilos fényképpel a saját képek topikan. akkor igérte, hogy próbál rendes digitális fényképeket is készíteni, de eddig még nem sikerült fényképezőhöz jutnia. :smile19:

Magyarországon a gazdagság is szégyen. Ismert emberek titkolják a vagyonukat. Mondjuk nem a házimozicuccok, amik a betörőket elsődlegesen vonzák, mert szvsz azokkal sok a macerájuk és kevesebbet kaszálnak. Ékszer, kp, értékpapír, műtárgy könyebben elrabolható, értékálló és az értékesítésük is egyzserűbb (a különlegesen értékes egyedi műtárgyak kivételével). Minek kilopni egy 60 kg-os bolti áron 500 eFt-os hangfalat, ha azt az értékesítésig hetekig kell tárolni és a végén 200 eFt-ért megy el, amin oszotoznak a betörők, az orgazdák és a háttéripar.

A háttériparról még anyit, hogy ha betörő lennék, akkor tuti biztosítós ismeretséget próbálnék szerezni. Ott ugyanis tudni lehet, hogy mire milyen biztosítás van, milyen védettség (riasztó, zárak...) melett.

Egy barátomhoz mult szilveszter éjjel törtek be. elvitték az ékszereket a notebook-ot a mobil telefont a hifit ott hagyták ahol van. Az egészben a riasztósok jártak jól, mert a barátom töbet költött utána riasztórendszerre, mint amennyit elloptak tőlük.
gordon314.fw.hu

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég

A főszerkesztő úr is bemutathatná, hogy milyen rendszere van.
Érdekes lenne látni, hogy egy házimozis újság főszerkesztője milyen cuccal rendelkezik.
Elkúrtuk

Válasz küldése

Vissza: “DVD mellékletes magazinok”