Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

DVD Poszter Magazin

Detonátor
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 0

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: Detonátor »

A december már most húzósnak tűnik. (DVDcenter, Home&Trend, Nemzetközi Autószalon) Jobbnál jobb a felhozatal.
Hát ez a nagy helyzet!
És ezek még csak a magazinok, és akkor még nem is beszéltünk a csomó online akcióról, és ki tudja mi lyen leárazások lesznek még az offline üzletekben...

Totális anyagi csőőőőőd!

Kompromisszum. Másképp nem megy. Én is kezdek szelektálni, hogy mi az amit át lehet tenni januárra.

Robotk@
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: Robotk@ »

A december már most húzósnak tűnik. (DVDcenter, Home&Trend, Nemzetközi Autószalon) Jobbnál jobb a felhozatal.
Hát ez a nagy helyzet!
És ezek még csak a magazinok, és akkor még nem is beszéltünk a csomó online akcióról, és ki tudja mi lyen leárazások lesznek még az offline üzletekben...

Totális anyagi csőőőőőd!

Detonátor
Fórumlakó
Fórumlakó

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: Detonátor »

:kiraly:        :jerry:   
úgy döntöttem megkímélek mindekit a számolgatástól :taps:

A harc mestere:

1. Nemzetközi DVD Magazin 1.szám - 2002.április
2. Film Csillag 6. szám - 2003. május
3. Autó3 Magazin 2. szám - 2004. július
4. DVD Poszter Extra 6. szám - 2004. december
5.
6.
7.
...
n.
n+1.

ezután minden magazin minden számához ezt kapjuk, rögtön két példányban :DDDD

Megint 0 darabot veszek belőle.

ooz
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: ooz »

:kiraly: :jerry:
úgy döntöttem megkímélek mindekit a számolgatástól :taps:

A harc mestere:

1. Nemzetközi DVD Magazin 1.szám - 2002.április
2. Film Csillag 6. szám - 2003. május
3. Autó3 Magazin 2. szám - 2004. július
4. DVD Poszter Extra 6. szám - 2004. december
5.
6.
7.
...
n.
n+1.

ezután minden magazin minden számához ezt kapjuk, rögtön két példányban :DDDD

ooz
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

DVD Poszter Magazin

DVD Poszter magazin extra: 
Becsületkódex
Harc mestere :taps: :kiraly: :jerry:

ez az egész csak egyet jelenthet.
ahogy ebben az esetben is, és tudnék még példákat hozni, megint úgy működik a dolog, hogy senki sem néz semerre, csak előre, és mindenki megy az orra után.
MÉÉÉÉR nem lehet ésszel csinálni a Dolgokat?
(akinek nem inge... )

De még az is lehet, hogy a filmek forgalmazói ekkora köcsögök

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: mszaby »

DVD Poszter magazin extra:

Becsületkódex
Harc mestere :kiraly: :jerry:
Elkúrtuk

Vendég

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: Vendég »

valaki belsős meg tudná akkor mondani,hogy vajon a Hegylakó 2 borzalmasan elcseszett Cinemás transzfere javítva lesz,vagy ugyanaz a verzió kerül majd a korongra?
Természetesen nem ugyan az, hiszen ezt a rendezôi változatot anno teljesen külön hoztuk forgalomba, a szinkron is más (ehhez a filmhez összesen 3 készült)

A kép minôsége sajna mindig az elérhetô alapanyagtól függ. Nem lehet csodákat tenni. A nagy amerikai stúdiókat leszámítva a régi filmekhez nagyon ritkán lehet megfelelô minôség? alapanyagokhoz jutni. Nagyon sok esetben az ember annak is örül, ha a 4/3-as pan & scan helyett 4/3 letterbox képet kap.

Összefoglalva:

Hegylakó 3. 16/9 lesz nagyon jó minôségben

Hegylakó 2 - renegát 4/3 letterbox lesz elfogadható minôségben

hello!

valakinek megvan már az említet hegylakó 3+hegylakó 2 lemez?
amennyiben igen, két kérdésem lenne:

1 - kik a magyar hangok? (a TV-ből ismert változat szinkronja van-e rajta?)
2 - nem csúszik-e a szinkronja?

előre is köszi!

Arminius
Újonc fórumos
Újonc fórumos

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: Arminius »

hát nem nagyon vagyok elragadtatva ettôl a magazintól:) Anno még a Manitu Bocskorát megvettem, hát majd összecsináltam magam, mikor a Belphegor, a Louvre Fantomja címû ultragagyi francia horrofilm 5 perces ultragagyi elôzetesét végig kellett néznem, plusz még más reklámok mellett....

zozo
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: zozo »

még nem hallottam róla, de az az Állati kiképzés ez alapján jónak tűnik: http://www.port.hu/pls/ci/cinema.index_ ... i+kiképzés 
látta valaki már?

Én láttam, kb. 2-3 hónapja volt a TV-ben. Szerintem a börtönben játszódó filmek közül az egyik legjobb. Annak ellenére, hogy sok más, ismertebb sztárokkal teletűzdelt filmet jobban favorizáltak. Nem annyira az akciók, verekedések (bár az is van benne) dominálnak, hanem az emberi kapcsolatok.

Társadalmi célú hirdetés
Nincs visszaút
Nincs visszaút

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: Társadalmi célú hirdetés »

még nem hallottam róla, de az az Állati kiképzés ez alapján jónak tűnik: http://www.port.hu/pls/ci/cinema.index_ ... i+kiképzés

látta valaki már?

Vendég

DVD Poszter Magazin

Az Állati kiképzés az 1490-es kategória lesz mint a Tuti duók valószínüleg hasonló paraméterekkel.

ooz
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

DVD Poszter Magazin

DVD Poszter: A jaguárDVD Poszter: Állati kiképzés

Nem írtak oda semmit, de eléggé egyértelműnek tűnik a novemberi dátum.

és akkor ez?
mindkettő nov?
első nov., második dec. ? ))
na ezért kérdeztem.

ockham
Nincs visszaút
Nincs visszaút

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: ockham »

Most szereztem egy DVD Est Extra újságot: 
DVD Sztár Magazin: Fegyverek dallama
DVD Poszter: A jaguár
DVD Poszter: Állati kiképzés
Autó3: Sporttolvajok

ezek mind novemberben jönnek ki? vagy nem volt odaírva?

Nem írtak oda semmit, de eléggé egyértelműnek tűnik a novemberi dátum.

ooz
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

DVD Poszter Magazin

ezek mind novemberben jönnek ki? vagy nem volt odaírva?

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: mszaby »

Elkúrtuk

Ivan/
Fórumlakó
Fórumlakó

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: Ivan/ »

valaki segithetne nekem egy jo oldalt talalni,ahol sok dvd boritot talalok.
Szerintem ez momentán nem kapcsolodik a toppichoz

figaro11
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: figaro11 »

valaki segithetne nekem egy jo oldalt talalni,ahol sok dvd boritot talalok.

ockham
Nincs visszaút
Nincs visszaút

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: ockham »

Tud valaki valami infot adni a DVD Extra mellékleteként megjelentTuti duók paramétereiről? Kép? Hang?
Még az HBO-n láttam, kicsit bugyuta, de szórakoztató.

http://www.tvfilm.hu/tvfilm/index.php?f=leiras&fid=6968

Most volt a kezemben. 4:3-as képarány, és csak magyar szöveg. Vagyis jó minőségű VHS.

Egyébként ha nem ilyen, én is megvettem volna.

zozo
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: zozo »

Tud valaki valami infot adni a DVD Extra mellékleteként megjelent
Tuti duók paramétereiről? Kép? Hang?
Még az HBO-n láttam, kicsit bugyuta, de szórakoztató.

http://www.tvfilm.hu/tvfilm/index.php?f=leiras&fid=6968

Vendég

DVD Poszter Magazin

Még csak annyit,hogy a valószínűleg egyik megjelent filmet sem fogják újból javítva kiadni már.A SOS nem fog megjelenni a BESt szerint újból,tehát a felirat ügy megoldatlan marad,szerencse,hogy a szinkron rendkívül jól sikerült.
A Chopper?ezt nem tudom,talán újból kiadják,ááá,dehogy.
Pattogós szinkront tényleg jól elcseszték.Újból ezt sem fogják legyártani.

Néhány reakció Kedves Field-nek

Nem fogok reklamálni a felirat miatt,örölük,hogy megjelent itthon a film(és szerintem sokan így vannak ezzel),majd jobban rágyúrok az angolra,úgyis rámfér.Mondjuk az még jobb lett volna,ha az angol feliratot nem hanyagolják el.

"Mikor elindult ez az egész mellékletes biznisz, még voltak a film értékére és a kiadvány minőségére nézve is jó mellékletek"

Ezzel az állítással többnyire egyetértek.De nézzük cska meg egy BESt DVD minőségét.A best dvd-k képminősége elég jó,általában szélesvásznú,szép minőségű transzferek.Hangsúlyozom,hogy nagy általánosságban beszélek!
Felirat és szinkron terén 1-1 baki becsúszik,ebből csak annyit tudok levonni,hogy gyártás előtt nincs ellenőrzés.Elkészítik a master lemezt,és irány a gyár.
Most nem védi akarom a Best-et,de örülni kéne,hogy nem kanyarodnak ők is el olyan irányvonal felé,mint ahogy egyes kiadók teszik a költségvetés teljes lefaragása miatt.4:3-as kép,2.0 hang.
0 pénzből akarnak dvd-t gyártani.Így nem fog menni.

off:
legutóbb vettem 999ért dvd-ket.4:3as kép,2.0 hang,az egyik film közepén tisztán lehet látni a VHS-nél jól megszokott csíkozást,tehát dvd gyártanak VHS-ről bedigizve.

Igen, sajnos eddig még nem nagyon jelent meg elrontott film javítva, bár állítólag az FF Film kicseréli a lila csíkos TESS DVD-ket hibátlanokra, s a Vertex az Xpress fórumán azt állította, hogy az amorf fejű szereplői révén elhíresült, gyenge kivitelezésű HELLRAISER DVD-ket is hibátlanokra cserélte ki azoknak, akik ezt kérték tőlük. (Aki nem kérte, nyilván a torz verziót jobbnak tartotta...))

Megértem, ha nem reklamálsz a felirat miatt. Nekem sem ártana az angolomat kissé felfrissíteni. Ettől függetlenül továbbra is úgy gondolom, hogy egy-egy DVD-nek, mégha olcsóbb újságmelléklet is, minden választható kép- és hangnormában azért legalább egy szakmai minimumot el kéne érnie. A hajamra kenhetem az 5.1 hangot, ha pattogó alapzaj teszi tönkre (ha másként nem megy, akkor már legyen 2.0 pattogás nélkül!), s a felirattal se megyek sokra, ha nem a szereplők szavait fordítják, hanem mintegy előre közlik azok gondolatait.

A 4:3 kép stb. féle gagyi kiadványok úgy tűnik, eladhatóak, mert sajnos sok ember nem a minőség, hanem az ár szerint választ. A T3 egész jó mellékletekkel indult, szinte hihetetlen, hogy sikerült ezen a téren ennyire leküzdenie magát. De hát vannak, akik úgy gondolják, hogy a 2 (vacak) film több mint az egy (jó)...

Vendég

DVD Poszter Magazin

egy dolgot viszont évek óta nem értek magával a Best Hollywooddal kapcsolatban: KI TALÁLTA KI EZT A HIHETETLENÜL GAGYI NEVET ÉS CSINÁLTA EZT A VÉGTELENÜL POCSÉK LOGÓT?????!!!!!!!

Ezt én se értettem, főleg a kezdet kezdetén, amikor a Best HOLLYWOOD hongkongi filmeket adott ki, majd olyan hollywoodi (??) produkciókkal rukkolt elő, ahol lámpással kellett keresni valami ismertebb nevet a szereplők között, pedig azért nem vagyok teljesen járatlan a filmvilágban...

Vendég

DVD Poszter Magazin

Nem tudom, a 4:3 mitől olcsóbb, mint a nem 4:3. Szerintem inkább azért használják, mert az "emberek" ezt szeretik. (Az RTL Klub legalábbis ezért erőltetheti.)

A digit hordozók, kísérletek szerint, korántsem olyan tartósak, mint azt sokan gondolják. (És a hiba, szemben egy analóg hordozóval, itt valóban végzetes lehet. Pl. az ismétlődő lejátszások miatt fellépő anyagroncsolódás okozta drop-out-okat a hibajavító egy idő után már nem tudja javítani.)

Robotk@
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: Robotk@ »

KI TALÁLTA KI EZT A HIHETETLENÜL GAGYI NEVET ÉS CSINÁLTA EZT A VÉGTELENÜL POCSÉK LOGÓT?????!!!!!!!

A kérdés jó vtb, ez már engem is érdekel egy ideje......

vtb
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: vtb »

Tény,hogy jobb transzfereket is tehetnének a lemezre,de ha olcsóbban kijönnek,akkor miért ne legyen még olcsóbb?!
Így kár kiadni dvd-t,999Ft is pénz.

de tovább nem romlik a minősége (legalábbis a lemzrothadáson és a fizikai sérülésen kívül nem tok minőségrontó tényezőről )

én valahogy felemásan állok a BH-hoz, nekem már a borítóik és a menüik is nézésre késztetnek, sztem ebben elég igényesek.
persze a filmek közben előfordúlnak hibák amik nem kellenének.

egy dolgot viszont évek óta nem értek magával a Best Hollywooddal kapcsolatban:
KI TALÁLTA KI EZT A HIHETETLENÜL GAGYI NEVET ÉS CSINÁLTA EZT A VÉGTELENÜL POCSÉK LOGÓT?????!!!!!!!

Guy
Fórumlakó
Fórumlakó

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: Guy »

szerintem a vhs azért dúrva feltételezés. hogy szalagos analóg masterről ment az lehet, de biztos valami Betaról vagy mittoménmilyen szabványok vannak, ami nagyobb felbontású.
Lehet,én nem tudom,de elég jól kivehető.Vhs talán túlzás volt.Amúgy is véletlen akadtam rá a filmre.A Kukorica gyermekei IV.,kár,hogy a korábbi részeket nem lehet megvásárolni.
Másik nagy kedvencem a Bárbarátok.Szintén hasonló paraméterek,de csíkozás nékül.Viszont mindkettő a Mirax 2000 filmje, IPH forgalmazásában.
Tény,hogy jobb transzfereket is tehetnének a lemezre,de ha olcsóbban kijönnek,akkor miért ne legyen még olcsóbb?!
Így kár kiadni dvd-t,999Ft is pénz.
INTERNETES SZINKRON ADATBÁZIS: http://iszdb.hu/

DVD: Panasonic DVD-RV20

Válasz küldése

Vissza: “DVD mellékletes magazinok”