Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

DVD mellékletes magazinokról vegyesen

HoGa
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: HoGa »

Kedves Akos!

Én nem tartozom a fórum legintenzivebb hozzászólóihoz - munkámból adódóan hetente csak egyszer-kétszer jutok internet közelébe - de lelkes olvasója vagyok.
Szerintem Te nem ehhez a fórumhoz akartál hozzászólni, mert

"Kedves Mindenki, aki itt folyamatosan a kákán is a csomót keresi",
"itt akkor boldogok az emberek, ha valamibe bele tudnak kötni"
"itt fogalma sincs az embereknek arról, hogy mekkora butaságokat terjesztenek"

én ilyenekkel itt igen ritkán találkoztam eddig.
Mint minden fórumban, itt is vannak tévedések, túlzások, és természetesen eltérő vélemények, hiszen emberek vagyunk, önálló izléssel, véleménnyel,
vérmérséklettel és ez nem baj még akkor sem, ha ezek a különbözőségek időnként itt is összecsapnak. A DVD nem olcsó időtöltés, egy új lemez ára nem
ritkán 6-7000 Forint és ezért a pénzért sokszor csapnivaló minőséget, hibás fordítást, rosszul kevert hangot, csak a borítón szereplő extrákat kapunk.
Általában "láttatlanban" veszünk DVD filmeket, mert nem tudjuk megnézni, meghallgatni vásárlás előtt, ezért is jó megtudni mások véleményét és én - Veled ellentétben - NEKIK szeretném köszönetemet kifejezni, hogy veszik a fáradságot és beírják a fórumba, hogy NEKIK mi a véleményük róla. Mert a jót is leírják, nem csak akkor boldogok, ha bele tudnak kötni valamibe.

"hátsó szándéktól vezérelve, folyamatos dezinformációkat terjesztenek egyesek..." Nincsen Neked üldözési mániád, mint annak idején "Vertex Sanyi"-nak?
"megkérném azokat, akik folytonosan, névtelenül, arra használják fel a különböző forumokat" - az internetes fórumok erről szólnak (elég egy név és kész, senki sem kér többet tőled, elégedj meg Te is ezzel).

Bocs, ha valakit untattam ezzel a néhány mondattal, higgyétek el nem a hozzászólásaim számát akartam növelni.

HoGa

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Tényleg! Annyian szidják a CHOPPER-t. Nem pattintja el vki akciós áron Bp-n?
Én szívesen lepasszolom Neked (egyszer játszott), még a plakátot (a "magazin"-t??) is odaadom hozzá...

csodakaki
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: csodakaki »

Tényleg! Annyian szidják a CHOPPER-t. Nem pattintja el vki akciós áron Bp-n?

Robotk@
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: Robotk@ »

Hát végigolvastam ezt a hozzászólást, és mivel általában az itt fórumozó emberkéknek szól, úgy gondolom kicsit engem is érint, hiszen én is hozzászóltam a Hegylakó 2-3 témához.

Én ezúton is köszönöm mindazoknak a személyes véleményét, akik leírták ide, a tapasztalaik alapján. Így ugyanis megkíméltek attól, hogy megvegyem és jól felidegesítsem rajta magam. Nekem a 4:3-al semmi bajom nincs, ha annak a minősége megfelelő, de a tapasztalatok nem ezt mutatják.

Mivel ez egy nyilvános fórum, bárki leírhatja ide a véleményét (mégha negatív is!!!), akár névtelenül is. Hogy miért???
Mert a szabad vélemény nyílvánításhoz mindenkinek joga van.

Szerintem senki nem írt itt olyat, hogy "Ne vegye meg senki!!! Még véletlenül se!!!". Az, hogy Én nem fogom megvenni, azok után amiket itt és más fórumokon olvastam róla, az az én döntésem.
Engedtessék már meg itt bárkinek, hogy ezt eldöntse.

Arcpiritó, hogy egyesek azt állítják, hogy a H3 képminősége nem jó!! Aztán, ha megkaparnánk, a legnagyobb hanguaknak, még normális DVD lejátszója sincs...

Inkább az az arcpirító, hogy ilyet írsz be ide!

Éppen azért nem fogom megvenni, mert van minőségi lejátszóm, és ha már dvd-t veszek, MEGFELELŐ minőségben tudjam azt élvezni!

Igazából nem is értettem a hozzászólásodat, kedves Akos, de őszintén megmondom eléggé emlékeztet a Vertex - Hellraiser - Xpress fórum stílusára.
(Ott sajnos szegény Xpress volt a szenvedő alany, pedig Ő aztán nem tehetett róla!)

Nem értem hogy egyes kiadók miért lepődnek meg azon, hogy miután kiadnak valamit nem megfelelő minőségben, és ezt valaki megemlíti, kritizálni meri, vagy egyszerűen csak véleményt mond róla.......

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Én is úgy gondolom, hogy minden vásárló megírhatja, hogy mit gondol egy-egy kiadásról (bár lehet, hogy túlzásokba esik, esetleg agresszív a stílusa), s azok a kiadók, akiket különösen sok kritika ér, talán elgondolkodhatnának azon, hogy ezek a negatív vélemények tényleg csak rosszindulatúak, bántó szándékúak, aljas vásárlói összeesküvés részeit képezik, vagy esetleg van bennük némi igazság is?

Úgy gondolom, az valahol viszont pozitívum, hogy pl. az FF Film kiadványairól oly sokan formálnak véleményt, mert ez azt jelzi, hogy kiadványaik különösen sok vásárló igényével találkoznak. (Én pl. a MARGÓ KIRÁLYNÉ című filmnek nagyon örültem, de nem mondanám, hogy a DVD formátum összes előnyét azzal a lemezzel szeretném demonstrálni tájékozatlanabb ismerőseimnek, noha a mű nem annyira régi, hogy ennek megvalósítása teljességgel lehetetlen lenne.)

Ami a Best Hollywoodot illeti, indulásuk óta sokat fejlődtek, s mint egy másik topikban megírtam, vannak nagyon jó kiadványaik, még a mellékletek kicsit rossz irányba fejlődő piacán is. (A CHOPPER viszont szerintem nem az.) Valószínűleg azért ők is belátták, hogy túlzás volt ez a cégnév akkor, amikor hongkongi produktumokkal, és az amerikai filmgyártás többnyire külföldön is csak videón (DVD-n) forgalmazott huszadrangú darabjaival álltak elő. Úgy tudom, egy ideje csak a Best Kft. nevet használják, noha repertoárjuk azóta valóban nagy, klasszikus címekkel (APOKALIPSZIS, MOST, A ZONGORISTA stb.) is bővült...

Endor (ex-Blasio)
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Hozzászólás Szerző: Endor (ex-Blasio) »

Milyen kritika az, hogy valaki azt kéri számon, hogy a rendezői változattól miért nem vált jobbá a film???

Ez a fenti részlet gondolom az én megjegyzésemre vonatkozik. Nem volt abban semmi számonkérés, hogy leírtam azt, hogy a rendezői változat sem jobb a moziverziónál. Ez egyszerű véleménynyilvánítás.
Hogy hiánypótló volt a kiadás, azzal egyetértek, de igényesnek sajnos nem nevezhető, elsősorban a Hegylakó 2 rossz képminősége miatt. Elfogadom, hogy nincs ebből jobb transzfer, de nem is mondtam, hogy ez az FF hibája. Mondjuk a tok, a borító és főleg a menü tényleg igényes.

vtb
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7

Hozzászólás Szerző: vtb »

A TV-ben a hé5tvégén fél félülell "láttam", hogy van va.mi Maffiózók DVD-s magazin, hasonló című melléklettel; tudni erről valamit? 
Akkor jól félre hallottad.Csak a címe Maffiózók,mi is abban reménykedtünk itt többekkel,hogy tényleg kiadják szinkronnal,de nem így történt.Gengszterekről szóló filmeket adnak mellé.1 szám volt a WANNABES c. film.
Most meg,ha jól tudom valami francia filmet adnak.

Halott gengszter, vagy valami ilyesmi a címe ha jól emlékszem

vtb
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7

Hozzászólás Szerző: vtb »

a Best Hollywood-dal kapcsolatban asszem én lettem megszólítva, de talán erre egy Best Hollywoodos embernek kéne reagálnia. ha Te kedves Akos egyszemélyben őket is képviseled akkor légyszíves ezt valahogy jelezni. mindazonáltal a véleményem nem változott. a "szépemlékű" bolhapiacos időkben voltak hasonló nevű "kiadók" feltüntetve a hamis kazettákon

de szerintem nem rossz dolog, hogyha egy kiadónak csak a neve nem tetszik, viszont tele van a polcom a kiadványaikkal, amelyekkel én általában teljesen meg vagyok elégedve.

azzal viszont, ha valaki megvesz egy kiadványt szerintem jár annyi jogosúltság, hogy méltatlankodjon a hibái miatt. persze a kiadónak is joga van erre reagálni, de nem kell megsértődni.
a Hyppolit vagy a Meseautó szerintem nem kapott sok negatív kritkát. talán azért mert azok jó minőségűek. ilyen egyszerű...

csodakaki
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Szerencsére nem csak ez az egy, úgylátszik csak a negatívumokra szakosodott forum van, kapunk más véleményeket is:

"Tisztelt FF Film & Music Kft.!

Ezúton szeretném köszönetemet kifejezni az igényes ( és hiánypótló) Hegylakó 2-3. részek DVD-kiadásáért a Sztárplakátban! 

Üdvözlettel:

....... "

Nyilván erről azt gondolják egyesek, kamu.....

Biztos normális dvd lejátszója van a piszok mázlistájának!

Akos
Isten Hozott! :)

Hozzászólás Szerző: Akos »

Asszem nekem sem lesz így Hegylakó 2 és 3. Esetleg 999 Ft, ha nagyon nem kell másra az az ezres. 
Ha a Keserű méz is ilyen lesz, akkor országos botrány lesz, mert sokan várjuk azt a filmet. 

Kedves Mindenki, aki itt folyamatosan a kákán is a csomót keresi.

Elég régóta olvasgatom e forumokon a különbözô hozászólásokat, amelyekbôl a következôket tudom leszürni:

1. tisztelet a kivételnek, itt akkor boldogok az emberek, ha valamibe bele tudnak kötni.
kedvenceim: Best H. neve
fogyasztóvédelem, mert nyilvánvalóan sajtóhibát követtünk el amikor francia 5.1 nek lett a H3
a tokon belül feltüntetve...
2. tisztelet a kivételnek, itt fogalma sincs az embereknek arról, hogy mekkora butaságokat
terjesztenek folyamatosan
kedvenceim: "olcsó tarnszfer", milliárdokat keresô kiadók, akik azzal spórólnak, hogy 4/3
anyagot adnak ki, VHS minôségű DVD-k .....
Ezzel kapcsolatban azért szívesen látnám azokat a csoda VHS kiadásokat amelyekre egyesek
folyamatosan hivatkoznak (e mellett nem is értem miért akarják lecserélni ezt a nagyszerű
rendszert, a szuper magnóiktól megszabadulva...)
3. Itt tisztelet a kivételnek, hátsó szándéktól vezérelve, folyamatos dezinformációkat
terjesztenek egyesek...

Mindezekért én megtettem azt, hogy nyiltan, megadva nevem, telefonszámom, hozzászóltam amikor úgy éreztem, hogy közbe kell szólnom. ("Szeretô felirat kikapcsolás", Tess hibás DVD széria csere)

Ezen a fórumon megadtam előre a Hegylakó paramétereit. Itt senkinek nincs amiatt lelkiismeret furdalása amikor - elnézést de nincs rá jobb szó - "veri a nyálát", hogy soha nem volt szó arról, hogy a H2 16/9-es lesz. A minőségre is azt írtam, hogy "elfogadható" és felhívtam a figyelmet, hogy a minőség mindig az elérhető anyagtól függ, és nem ár kérdés... Ráadásul a H2 egy bonus, hiszen azt már kiadtuk... (tudom, előre hallom, ajándék ló... stb
Van hivatalos honlapunk, ahol 1 hónapja fenn vannak a filmek műszaki paraméterei...
A H2-renegát verziót sehol a világon nem adták ki 16/9- ben, - nyilván azért mert nincs jelenleg ilyen anyag - akkor nekünk honnan lenne???

Milyen kritika az, hogy valaki azt kéri számon, hogy a rendezői változattól miért nem vált jobbá a film???

Milyen hülyeség az, hogy a papírkarton betéttel tönkretettük a műanyag tokot???

Mekkora sületlenségeket bír még el ez a Fórum???

Arcpiritó, hogy egyesek azt állítják, hogy a H3 képminősége nem jó!! Aztán, ha megkaparnánk, a legnagyobb hanguaknak, még normális DVD lejátszója sincs...

Továbbra is állok minden jószándékkal kérdezőnek, valós minőségi kifogással élőnek rendelkezésére, de megkérném azokat, akik folytonosan, névtelenül, arra használják fel a különböző forumokat, hogy össze visssza beszéljenek sületlenségeket, - gondolják át tettük valós indítékait és csak akkor folytassák ezt a tevékenységüket, ha szándékosan akarnak kárt okozni másoknak....

Szerencsére nem csak ez az egy, úgylátszik csak a negatívumokra szakosodott forum van, kapunk más véleményeket is:

"Tisztelt FF Film & Music Kft.!

Ezúton szeretném köszönetemet kifejezni az igényes ( és hiánypótló) Hegylakó 2-3. részek DVD-kiadásáért a Sztárplakátban! 

Üdvözlettel:

....... "

Nyilván erről azt gondolják egyesek, kamu.....

Igc
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 52

Hozzászólás Szerző: Igc »

Akkor jól félre hallottad.Csak a címe Maffiózók,mi is abban reménykedtünk itt többekkel,hogy tényleg kiadják szinkronnal,de nem így történt.Gengszterekről szóló filmeket adnak mellé.1 szám volt a WANNABES c. film.Most meg,ha jól tudom valami francia filmet adnak.

mint írtam, csak fél füllel figyeltem, de gyanús is lett volna..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline

csodakaki
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Valaki adjon már info-t a most megjelent FUN magazin mellékletéről. Mr. Bean 5 (rajzfilm). Minőség, extrák, hány epizód,.... ?????
A minősége gyakorltailag megegyezik az eddig 1-4 lemezek minőségével én legalábbis semmi különbséget nem tapasztaltam.

Ez a 8 rész van rajta:
1. Az aranyhal
2. A feltaláló
3 Autóüldözés
4. Mr. Bean az étteremben
5. Műkincsrablás
6. Félelem és reszketés
7. A randevú
8. Börtönben

És hogy mérik?

Guy
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Guy »

A TV-ben a hé5tvégén fél félülell "láttam", hogy van va.mi Maffiózók DVD-s magazin, hasonló című melléklettel; tudni erről valamit?
Akkor jól félre hallottad.Csak a címe Maffiózók,mi is abban reménykedtünk itt többekkel,hogy tényleg kiadják szinkronnal,de nem így történt.Gengszterekről szóló filmeket adnak mellé.1 szám volt a WANNABES c. film.
Most meg,ha jól tudom valami francia filmet adnak.
INTERNETES SZINKRON ADATBÁZIS: http://iszdb.hu/

DVD: Panasonic DVD-RV20

ooz
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: ooz »

frissítettem.
gondolom ez-az kimaradt.
kezdem már unni ezt a szélmalomharcot.

Igc
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 52

Hozzászólás Szerző: Igc »

TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline

Guy
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Guy »

Megvettem én is tegnap. Sajnos minden igaz amit Blasio írt. :taps: A II. tényleg iszonyúan VHS minőség, és bár 1:2.35, de 4:3. Kizoomoltam teljes képernyőre, majd jó 2 percig törölgettem a szemem, azt hittem csak a látásom homályos. De nem. De legalább a hang nem annyira rossz.
Nem mondható ez el a III-ról, a hang pocsék magyar, angol 2.0.
Kedvem lenne beperelni őket a vásárlók megtévesztése miatt, ugyanis a borítón az szerepel, hogy magyar, francia?? 5.1
Komolyan nagyon felhúztam magam ezen a kiadványon, annyira ócska minőségű.
Az egész úgy kezdődött, mikor kibontottam, az "újságba" csomagolt kartonlap úgy volt behelyezve, hogy átszakította a lemezborítót. Az újságos már nem cserélte, mondván a nejlont már kibontottam és nem veszik így vissza tőle. (Ha nem bontom ki nem látszik, hogy sérült ).
Mindegy, felhívtam az FF filmet, ahol készségesen közölték - cserélik, ha bemegyek 1021 Széher út (világvége!).
Otthon azért belenéztem, mielőtt visszaviszem - gondoltam, és akkor jöttek a fent leírt "meglepetések"!
Összességében ki...szom a kukába!!!

Az Xpress fórumán meg pont az ellenkezőjét írták,azaz jó véleménnyel voltak a kiadásról.Most kétségek között vagyok,hogy érdmes-e megvenni? :kiraly:
INTERNETES SZINKRON ADATBÁZIS: http://iszdb.hu/

DVD: Panasonic DVD-RV20

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 3

Hozzászólás Szerző: (ex)Cat »

Valaki adjon már info-t a most megjelent FUN magazin mellékletéről. Mr. Bean 5 (rajzfilm). Minőség, extrák, hány epizód,.... ?????
A minősége gyakorltailag megegyezik az eddig 1-4 lemezek minőségével én legalábbis semmi különbséget nem tapasztaltam.

Ez a 8 rész van rajta:
1. Az aranyhal
2. A feltaláló
3 Autóüldözés
4. Mr. Bean az étteremben
5. Műkincsrablás
6. Félelem és reszketés
7. A randevú
8. Börtönben

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég

Hozzászólás Szerző: mszaby »

Asszem nekem sem lesz így Hegylakó 2 és 3. Esetleg 999 Ft, ha nagyon nem kell másra az az ezres.

Ha a Keserű méz is ilyen lesz, akkor országos botrány lesz, mert sokan várjuk azt a filmet.
Elkúrtuk

LouiS
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: LouiS »

Sziasztok!

Teljesen véletlenül keveredtem ebbe a topicba - de megérte! Anno az exem cipelt el a Fűbenjáró bűn című filmre... És meg kell hogy mondjam: nagyon kellemesen csalódtam ebben a filmben: jópofa alapötlet, a színészi játék sem rossz, és helyenként elég viccesre veszik a figurát. Nem spoiler, de a "beszívós" jelenet nagyon állat

Robotk@
Törzsvendég
Törzsvendég

Hát....

Én meg akartam venni, de a múlt idő most már biztos..... Csak akartam.

Gondoltam habár a folytatások meg sem közelítik a kiváló első részt, legalább legyen meg a teljes sorozat a gyűjteményemben, de ilyen negatív kritikák után inkább nem veszem meg.

Az első rész egy kiváló mozi, de az xpressen olvastam, hogy annak a minőségével is vannak gondok, úgyhogy inkább nem kell egy Hegylakó sem.
Nem fontos, hogy tesztlemez legyen, de ha a kiadók egy alapvető minőségi szintet sem tudnak teljesíteni, akkor inkább tartsák meg ezeket a klassz kiadványokat!

Jobb lett volna, ha nem jelenik meg DVD-n egy rész sem, mert akkor még reménykedhetnénk, hogy: Ha egyszer végre kijön, akkor legalább jó minőségben.

pepemint
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 6

Hozzászólás Szerző: pepemint »

Hát ez az.
Ezt én is olvastam, de ma már 20.-a van!

Irgum-Burgum!!!!!! :kiraly:

Megjelent a Hegylakó.
A borítót úgy oldották meg, hogy az első oldalon a 3., a hátsón a 2. rendezői változatának a borítója van. A gerincen meg mindkettő szerepel.

zozo!

Meg is vetted esetleg???

Ha valakinek megvan írhatna róla pár sort! Előre is köszi! :taps:

Megvettem én is tegnap. Sajnos minden igaz amit Blasio írt. :taps:
A II. tényleg iszonyúan VHS minőség, és bár 1:2.35, de 4:3. Kizoomoltam teljes képernyőre, majd jó 2 percig törölgettem a szemem, azt hittem csak a látásom homályos. De nem. De legalább a hang nem annyira rossz.
Kedvem lenne beperelni őket a vásárlók megtévesztése miatt, ugyanis a borítón az szerepel, hogy magyar, francia?? 5.1
Az egész úgy kezdődött, mikor kibontottam, az "újságba" csomagolt kartonlap úgy volt behelyezve, hogy átszakította a lemezborítót. Az újságos már nem cserélte, mondván a nejlont már kibontottam és nem veszik így vissza tőle. (Ha nem bontom ki nem látszik, hogy sérült ).
Mindegy, felhívtam az FF filmet, ahol készségesen közölték - cserélik, ha bemegyek 1021 Széher út (világvége!).
Otthon azért belenéztem, mielőtt visszaviszem - gondoltam, és akkor jöttek a fent leírt "meglepetések"!

Szerintem kéne ezt jelezni a fogyasztóvédelemnek.
Pofám leszakad, hogy mit meg nem engednek maguknak bizonyos kiadók!

zozo
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Hozzászólás Szerző: zozo »

Hát ez az.

Irgum-Burgum!!!!!! :kiraly:

Megjelent a Hegylakó.
A borítót úgy oldották meg, hogy az első oldalon a 3., a hátsón a 2. rendezői változatának a borítója van. A gerincen meg mindkettő szerepel.

zozo!

Meg is vetted esetleg???

Ha valakinek megvan írhatna róla pár sort! Előre is köszi! :taps:

Megvettem én is tegnap. Sajnos minden igaz amit Blasio írt. :taps:
A II. tényleg iszonyúan VHS minőség, és bár 1:2.35, de 4:3. Kizoomoltam teljes képernyőre, majd jó 2 percig törölgettem a szemem, azt hittem csak a látásom homályos. De nem. De legalább a hang nem annyira rossz.

medvi404

Hozzászólás Szerző: medvi404 »

Endor (ex-Blasio)
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Hozzászólás Szerző: Endor (ex-Blasio) »

Én megvettem és belenéztem.
Hegylakó 2. - VHS minőségű kép, DD 5.1 angol és DD 5.1 magyar hang.
Hegylakó III - egy fokkal jobb kép, viszont a magyar és angol hang csak DD 2.0.
A képarány mindkét esetben 2:35/1
Még csak belenéztem, de nem tűnik úgy, mintha a 2. rész "renegát" verziója bármit is javított volna a moziváltozathoz képest, persze ebből eleve reménytelen ötlet volt bármit is kihozni.
A 3. résznél elég hülyén néz ki a film kezdetekor az erőltetett magyarosítása a címnek: megjelenik egy igénytelen magyar nyelvű Hegylakó III - A Mágus cím, azután a készítők neve felett a fekete háttérrel kitakarják az angol szöveget, és magyarul írják ki, hogy forgatókönyv, zeneszerző, rendezte, stb.
Alighanem jobban jártam volna, ha megvárom, míg leakciózzák 990 Ft-ra.
Aranyos a felirat a lemez behelyezésekor: "Kedves barátunk! Büszkék vagyunk rá, és örömmel tölt el minket, hogy Ön a mi kiadványaink iránt érdeklődik. Kérjük támogassa munkánkat azzal, hogy nem készít másolatot kiadványainkról"
Végtelenül piti filmkalóz lehet, aki ezt akarná lemásolni.

Robotk@
Törzsvendég
Törzsvendég

Hát ez az.

Irgum-Burgum!!!!!!

Megjelent a Hegylakó.

zozo!

Meg is vetted esetleg???

Ha valakinek megvan írhatna róla pár sort! Előre is köszi!

Válasz küldése

Vissza: “DVD mellékletes magazinok”