Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

DVD mellékletes magazinokról vegyesen

Guy
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: Guy »

Azért nem semmi,hogy újabb és újabb magazinok???? jönnek.Személy szerint azt hittem tragikus fordulat fog bekövetkezni,de fellélegeztem.
Újabb magazinok,érdektelen mellékletekkel.Tallán nem jelent akkora veszélyt.Hiszen sokan figyelembe veszik milyen filmet mellékelnek a laphoz,elgondolkodnak és otthagyják.Nem sok esélye lehet az ismeretlen "B" filmeknek.
OOZ oldala nagy segítséget nyújt,az ember böngészgeti és rájön,hogy a rég megszokott lapok maradnak továbbra is megvételre.
Azért vannak kiemelkedőbb mellékletek,amelyeket szívesen megvennék,de a melléjük társított másik dvd és a magazin tartalma miatt inkább megvárok egy akciót.
Tényleg kíváncsi vagyok milyen újdonságot tudnak felmutatni a további megjelenésre váró magazinok.Talán semmit,talán...

Minden lében 2 kanál sorozat nyomdokait követve,régebbi klasszikus sorozatokat is kiadhatnának hasonló elgondolás alapján,havi 3-4 epizódonként.

Másik szerintem elhanyagolt műfaj a hazai dvd kiadásban,a TERMÉSZETFILMEK,TÖRTÉNELMI DOKUMENTUMFILMEK,UTIFILMEK,GASZTRONÓMAI SOROZATOK.

KEITH FLOYD,JAMIE OLIVER műsorai szórakoztatok,érdekesek.
Vagy vegyük a Duna TV-n most futó Michael Palin 80 nap alatt a Föld körül c. sorozatot.
Mind-mind rednkívül jól mutatnának dvd-n,és még magyar felirat és eredeti hang sem kellene,kizárólag a magyar narráció.
A sok természetfilm és dokufilm csatorna műsorai között van jónéhány,amelyet érdemes lenne kiadni.
Sok történelmi dokufilm is lenne,engem mindig lenyűgöznek.

De egyenlőre a kevéske kivételtől eltekintve ismeretlen hálivudi alkotások előbbrevalóbbak és úgy látszik jól fogynak.
De ki tudja mi húzódik a felszín alatt...
INTERNETES SZINKRON ADATBÁZIS: http://iszdb.hu/

DVD: Panasonic DVD-RV20

freestate
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Hozzászólás Szerző: freestate »

Hmm, akkor mi értelme újságírókat tartania a szerkesztőségnek
a megoldás három betü: ÁFA

annyira keresettek a mellékletesek, hogy itt a környéken az elmúlt két hétben két újságost is kiraboltak. azóta éjjelre üresek a kirakatok, ahol ezek szoktak díszelegni.

Én is valami ilyesmire gondoltam. Mindenesetre fura, hogy a DVD-k eltudnak tartani számos szerkesztőséget. Igazából ez a mellékletesdi nem csak a DVD piacnak árt, hanem az újságírói társadalomnak is. Nade emiatt fájjon az ő fejük:)
A James Bond filmekre kellett volna lecsapniuk az újságoknak, és egy-egy lapcsalád akár 4-5 féle epizódot is kiadhatott volna, akár már a nyár folyamán. Így nem csak a Mediamarktokban meg egy-két online shopban lehetne hozzájuk jutni.

Detonátor
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Detonátor »

mintha ez a film már lett volna vmihez
Cinema!
13. Dupla átverés Double Deception (2001) 2004. június

Nincs új a Nap alatt

Cinemát már nem érdemes venni, mert az aktuális melléklet kb. 1-2 hónap múlva ott díszeleg valamelyik családtag lapban. Jut eszembe, a Voilaban most Az órák című film van.

close652
Beköltözött
Beköltözött

Hozzászólás Szerző: close652 »

Hmm, akkor mi értelme újságírókat tartania a szerkesztőségnek
a megoldás három betü: ÁFA

annyira keresettek a mellékletesek, hogy itt a környéken az elmúlt két hétben két újságost is kiraboltak. azóta éjjelre üresek a kirakatok, ahol ezek szoktak díszelegni.
system

Torzonborz
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Torzonborz »

Ezeket az újságokat hogyan kérik a vásárlók az eladótól? Nem is kell tudni az újság címét, csak azt hogy melyik filmek vannak mellékelve hozzá?
Így van! Már többször jártam úgy (kagylós benzinkútnál), hogy mikor kértem az újságot, visszaszólt az eladó, hogy ne az újság címét mondjam, hanem hogy milyen DVD-vel van!!?

cosmo
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: cosmo »

Cinema!

Nincs új a Nap alatt

ooz
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: ooz »

Cinema!

freestate
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Hozzászólás Szerző: freestate »

Múltkor nézegettem egy újságos kirakatát, és megdöbbentő volt nézni a DVD mellékletekkel kapható sajtótermékek (újságot sok esetben túlzás lenne írni) magas számát. Egy valami viszont nagyon furcsa: a mostanában divattá vált 2 DVD-t tartalmazó újságoknál nem is látszik, hogy milyen kiadványhoz tartoznak a filmek. Semmi matrica vagy egyéb dolog nem jelzi az újságok csomagolásán ezt. Szóval ez azt jelenti, hogy édesmindegy, hogy milyen újságot vesznek meg az emberek, csak fogyjon? Az újság tartalmára, cikkekre semmilyen módon nem kell utalni? Elég, ha két DVD-t adnak, és máris fogy a lap? Hmm, akkor mi értelme újságírókat tartania a szerkesztőségnek, meg nyomda stb. költségekkel foglalkozni? Ezeket az újságokat hogyan kérik a vásárlók az eladótól? Nem is kell tudni az újság címét, csak azt hogy melyik filmek vannak mellékelve hozzá?
Viszont ott vannak a mindenféle plakát "magazinok", amelyek a régebbi filmjeiket kettesével jelentetik meg. Ott legalább úgy oldották meg a csomagolást, hogy minden esetben látszik a "magazin" borítója, címe is. "Ki érti ezt? Én nem"

freestate

gemini
Törzsvendég
Törzsvendég

Hozzászólás Szerző: gemini »

cosmo
Beköltözött
Beköltözött

Hozzászólás Szerző: cosmo »

Nem telik el nap, ha elmegyek az újságos mellett az aluljáróban az Astorián, hogy ne találnék ú magazint. (szerencsére ritkán járok arra ))szóval a legújabb eresztés:

Motor katalógus - Motor Revü különszáma 2004/1.
Dupla átverés DVD

Lassan egyszerübb lesz összeírni azon lapok litáját, ami mellé nem raknak DVD-t.

ooz
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Nem telik el nap, ha elmegyek az újságos mellett az aluljáróban az Astorián, hogy ne találnék ú magazint. (szerencsére ritkán járok arra ))
szóval a legújabb eresztés:

Motor katalógus - Motor Revü különszáma 2004/1.
Dupla átverés DVD

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

tévében láttam az A3 autós újság hirdetését, a 13. harcossal.nekem úgy tünt,hogy ez a film viszont nem a megjelent mellékletes,hanem az "eredeti" best hollywoodos.
Valaki aki látta a dvd-t, megírná, hogy van e bármilyen reklám a film elött vagy csak a szokásos Best Hollywoodos logó és figyelmeztetés. kösz

az újságosnál is látva a borítót,nincs reklám

Viszont az eredeti kiadáson csak surround szinkron volt, a mellékletként kiadott 2. változaton viszont 5.1-es

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 671

Hozzászólás Szerző: GTomi »

tévében láttam az A3 autós újság hirdetését, a 13. harcossal.nekem úgy tünt,hogy ez a film viszont nem a megjelent mellékletes,hanem az "eredeti" best hollywoodos.
Valaki aki látta a dvd-t, megírná, hogy van e bármilyen reklám a film elött vagy csak a szokásos Best Hollywoodos logó és figyelmeztetés. kösz

az újságosnál is látva a borítót,nincs reklám
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ

ooz
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Limbóláz

OFF
Fenyő Miki biztos megveszi

ááá dehogy!!!
már rég megvan neki

close652
Beköltözött
Beköltözött

Hozzászólás Szerző: close652 »

Limbóláz

OFF
Fenyő Miki biztos megveszi
system

szetib2
Isten Hozott! :)

Hozzászólás Szerző: szetib2 »

ooz
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Limbóláz Itália csókja

Lehet tesztelni a Limbólázat, ha valaki meg meri tenni egyáltalán

Limbóláz (Love in Limbo) (színes magyarul beszélő ausztrál vígjáték, 96 perc, 1993)
1957 nyara. Három kalandra és szerelemre éhes srác vág neki az éjszakának, hogy végre közelebbről is megismerkedjenek a női nem képviselőivel. A félénk Ken és a két vagány barát: Arthur és Barry a rock and rolltól megmámorosodva keresgélik az igazit, s olyan bonyodalmakba keverednek, amelyek egyszerre izgalmasak és mulatságosak...

Vetítik:
VIASAT3: szeptember 19. Vasárnap, 14:30

Társadalmi célú hirdetés
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: Társadalmi célú hirdetés »

azért kösz Ivan/!
amúgy mindíg gyors vagy az ilyen infóadásban, én kérdeztem meg túl hamar. tulajdonképpen közben még kerestem. és nem csak azután kérdeztem, amikor már nem találtam semmit.

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 671

Hozzászólás Szerző: GTomi »

kivárom a killt billt....
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ

vtb
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7

Hozzászólás Szerző: vtb »

Én személyes átvétellel számoltam ....

Amugy a "listaár" az az emennyi rá van irva az ujságra, az ujságosnál is annyi.

egyrészt a személyes átvétel az "réteg kiváltság"

másrészt viszont lehet, hogy a filmcsillag extra olcsóbb mint a filmcsillag volt régebben?

Ferri

Hozzászólás Szerző: Ferri »

Most bánhatód, mert ha vártál volna egy kicsit "ingyen" ajándékba kaphatad volna egy magazinhoz!  

jah egy 2000 Ft-os magazinhoz ajándékba. tényleg hülye voltam

http://www.netpiac.hu/display/index.pht ... ek_id=5304

1295.- Ft Ba kerül a Netpiacon meg 1190.- Ft ......

csapd már hozzá a postaköltséget még...

Én személyes átvétellel számoltam ....

Amugy a "listaár" az az emennyi rá van irva az ujságra, az ujságosnál is annyi.

dvd@ferri.hu
dvd.ferri.hu

Ivan/
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Ivan/ »

upsz, úgy láttom elkéstem

Ivan/
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Ivan/ »

kérlek Ivan kicsit részletesebben írhatnál mi ez az Itália csókja. gőzöm sincs mi lehet.
Miss Bentley minden évben egy vadregényes olasz tó melletti villában tölti a vakációját. A középkorú, kissé szeleburdi hölgy számára azonban ez a nyár alapvető változásokat tartogat. Megjelenik a színen egy sármos úriember, Wilshaw őrnagy, aki eleinte nem tanúsít különösebb érdeklődést Miss Bentley iránt. Annál inkább leköti az őrnagy figyelmét egy fiatal nevelőnő, Miss Beaumont. A szerelmi háromszög nem sokkal később négyszöggé bővül egy jóképű olasz fiatalember, Vittorio megjelenésével. A vadregényes, romantikus táj és a varázslatos muzsika csak tovább fokozza az érzelmek tobzódását, amely végén mindenki megtalálja a párját.
A világhírű, Oscar-díjas angol színésznőt, Vanessa Redgrave-et a filmben nyújtott alakításáért 1996-ban Golden Globe-díjra jelölték.

forrás: www.port.hu

Társadalmi célú hirdetés
Nincs visszaút
Nincs visszaút

végül azért körülnéztem és teláltam ezt: http://www.dvdabc.hu/index.php?cont=cik ... ean=A1740A

Társadalmi célú hirdetés
Nincs visszaút
Nincs visszaút

kérlek Ivan kicsit részletesebben írhatnál mi ez az Itália csókja. gőzöm sincs mi lehet.

Válasz küldése

Vissza: “DVD mellékletes magazinok”