Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVD mellékletes magazinokról vegyesen
Ez a Norris film igazán lenyügöző leher, mondhatni zseniális. Az IMDB-n kemény 2,8-as átlagot produkált (50-en szavazták rá).Bizti nagyon, nagyon drága jogdíja lehetett...
Ha nem tetszik Norris vegyél ART Magazint. Különben is harcba kell végre lendülnie, mert Vandamme nagyon vezet. :vazeg:
Jó, jó de ez akkor is szemétség, hogy Vandált és Norris-t igy futattják, bezzeg Sárkány Wilson és Dudikoff meg kimarad. Vérzik értük a szívem
Ha nem tetszik Norris vegyél ART Magazint. Különben is harcba kell végre lendülnie, mert Vandamme nagyon vezet.
"B" film Norris ide vagy oda:
nem is a film a lényeg,csak MEG KELL NÉZNI A PARAMÉTEREKET!!!!
az összes újabb IPH filmnél valami nagyon gáz.Szerintem ingyen odaadták nekik a filmet,csak valaki adja már ki dvd-n
Ez a Norris film igazán lenyügöző leher, mondhatni zseniális. Az IMDB-n kemény 2,8-as átlagot produkált (50-en szavazták rá).Bizti nagyon, nagyon drága jogdíja lehetett...
Ha nem tetszik Norris vegyél ART Magazint. Különben is harcba kell végre lendülnie, mert Vandamme nagyon vezet.
Ez a Norris film igazán lenyügöző leher, mondhatni zseniális. Az IMDB-n kemény 2,8-as átlagot produkált (50-en szavazták rá).
Bizti nagyon, nagyon drága jogdíja lehetett...
Következők ellen sem lenne kifogásom:U.S.A. Invázió,Ütközetben eltűnt,Magányos Farkas,Titkos társaság
A Magányos farkast én is bevállalnám!
CSAK NE A TV2-es szinkronnal
Következők ellen sem lenne kifogásom:U.S.A. Invázió,Ütközetben eltűnt,Magányos Farkas,Titkos társaság
A Magányos farkast én is bevállalnám!
"a másik film, ha jól olvastam a honlapjukon valami számomra ismeretlen (ami könnyen megeshet, mivel max a korai munkáit ismerem a fazonnak az ősvideós korszakból) Chuck Norris film. Ráadásul valami misztikus köntösbe bujtatva. brrr. jó ebből nem lehet szerintem."
:vazeg: Én is így vagyok ezzel.
Nem értem miért nem az egyik kedvencem jön ki klasszikus szinkronnal.
DELTA FORCE,jó kis akciómozi,Viasaton nem bírtam megnézni az új szinkronnal,marad a rongyosra járatott jó öreg VHS
látom egy húron pendülünk!!!!! u.a. a véleményem! jut eszembe: elfelejtettem megköszönni a Bárbarátokról adott infót. megvettem és jól szórakoztunk rajta és tutira többször nézhető a film.
Szívesen!
- Társadalmi célú hirdetés
- Nincs visszaút

- Értékelés: 0
"a másik film, ha jól olvastam a honlapjukon valami számomra ismeretlen (ami könnyen megeshet, mivel max a korai munkáit ismerem a fazonnak az ősvideós korszakból) Chuck Norris film. Ráadásul valami misztikus köntösbe bujtatva. brrr. jó ebből nem lehet szerintem."
Én is így vagyok ezzel.
DELTA FORCE,jó kis akciómozi,Viasaton nem bírtam megnézni az új szinkronnal,marad a rongyosra járatott jó öreg VHS
látom egy húron pendülünk!!!!! u.a. a véleményem! jut eszembe: elfelejtettem megköszönni a Bárbarátokról adott infót. megvettem és jól szórakoztunk rajta és tutira többször nézhető a film.
Én is így vagyok ezzel.
- Társadalmi célú hirdetés
- Nincs visszaút

Autószalon magazinhoz:
Kincs,ami nincs+
Démoni harangok
a Kincs ami nincs ha jól emlékszem még nem volt melléklet. Viszont amint megjelent én megrendeltem, a másik film, ha jól olvastam a honlapjukon valami számomra ismeretlen (ami könnyen megeshet, mivel max a korai munkáit ismerem a fazonnak az ősvideós korszakból) Chuck Norris film. Ráadásul valami misztikus köntösbe bujtatva. brrr. jó ebből nem lehet szerintem.
Autószalon magazinhoz:
Kincs,ami nincs+
Démoni harangok
Megjelent az rtl új klub magazinja is.Megint 3 rész a soriból (Angie, Angie; Az Ozerov örökség, Tökéletes másolat)
+ ajándék (Társkereső kiskönyv )
Társkereső kiskönyv? :vazeg: Fényképek/tel. számok is vannak benne?
Szerintem tegyél ki egy látogatószámlálót a honlapodra. Csak hogy ha nem dicsérünk eleget, akkor is lásd mennyire rendszeresen nézegetjük ezt az oldalt.
még sosem volt dolgom számlálóval.
ha valaki segít, kirakom szívesen. ;-)
dobtam egy privit
hello!
most jártam az oldalon, de sajna a számláló nem működik. :vazeg:
TV: Samsung Erősítő: Yamaha RX-V630RDS Cd: Technics SL-PG480A
Dvd: LG Front: Kef C1 Kábel: Audiotechnik Dietz made in germany
Dvd: LG Front: Kef C1 Kábel: Audiotechnik Dietz made in germany
Callgirl: amúgy jut eszembe, nem tök mindegy neked, hogy mi mennyibe kerül? (ha kell valami, elég csak "bedobnod" magad és máris ingyenbe vagy)
akkor az uj topic neve: "DVD egy pasi alatt" lesz?
:smile19: Te kis értelmiségi, azért megnézem hol találsz olyan helyet ahol 11 filmet adnak neked 3190Ft-ért
Hát már a callgirl is értelmiségi foglalkozás? :vazeg:
A mai világban már simmán
Callgirl: amúgy jut eszembe, nem tök mindegy neked, hogy mi mennyibe kerül? (ha kell valami, elég csak "bedobnod" magad és máris ingyenbe vagy)
:smile19: Te kis értelmiségi, azért megnézem hol találsz olyan helyet ahol 11 filmet adnak neked 3190Ft-ért
Hát már a callgirl is értelmiségi foglalkozás?
Én is megvettem. Holnap belenézek. Asszony is örülni fog.
Az újság tartalmilag is és megjelenésében is elég lapos. (néhány oldal)
Van benne egy kupon, amit az MM-ben lehet beváltani. Ekkor 11 filmet 3190-ért lehet megvenni.
Apáca show 1-2
Jég veled
Bővér szálló
Tök alsó
Tökös csaj
Csáó Lizzie
Carla új élete
Mindenütt nő
Örök kaland
Koktél
Most ezek mennyik azt nem tudom.
Nem egy bika lista.
A Carla élete nem rossz film, kéár viszont, hogy csak magyar szinkron van rajta, magyar felirat nincs! Pedig a moziban úgy ment és Juliette Lewis hangja sokal jobb...
Nagy kaki!
darabját adják 3190.-ért
nem a 11 darabot
:smile19: Te kis értelmiségi, azért megnézem hol találsz olyan helyet ahol 11 filmet adnak neked 3190Ft-ért :vazeg:
Megjelent az rtl új klub magazinja is.
Megint 3 rész a soriból (Angie, Angie; Az Ozerov örökség, Tökéletes másolat)
+ ajándék (Társkereső kiskönyv )
-
Vendég
Következő Computer Panorama melléklete a Negyedik záradék lesz (Brosnan, M. Caine). Esetleg látta valaki a filmet? (imdb-n nem is szerepel anyira rosszul)
Se a könyv, se a filmváltozat nem vetekszik A SAKÁL NAPJÁ-val (film esetében az 1973-asra gondolok), de mindkettő elég jól sikerült. Valami ilyesmiket várna az ember mellékletnek, nem pedig a másik magazin ütős kiadványait...
- callgirl321
- Isten Hozott! :)

Én is megvettem. Holnap belenézek. Asszony is örülni fog.
Az újság tartalmilag is és megjelenésében is elég lapos. (néhány oldal)
Van benne egy kupon, amit az MM-ben lehet beváltani. Ekkor 11 filmet 3190-ért lehet megvenni.
Apáca show 1-2
Jég veled
Bővér szálló
Tök alsó
Tökös csaj
Csáó Lizzie
Carla új élete
Mindenütt nő
Örök kaland
Koktél
Most ezek mennyik azt nem tudom. :vazeg:
Nem egy bika lista.
A Carla élete nem rossz film, kéár viszont, hogy csak magyar szinkron van rajta, magyar felirat nincs! Pedig a moziban úgy ment és Juliette Lewis hangja sokal jobb...
Nagy kaki!
darabját adják 3190.-ért
nem a 11 darabot
- GTomi
- V.I.P.

- Értékelés: 713
Következo˝ Computer Panorama melléklete a Negyedik záradék lesz (Brosnan, M. Caine). Esetleg látta valaki a filmet? (imdb-n nem is szerepel anyira rosszul)
Ez Frederick Forsyth: A negyedik jegyzo˝könyv címu˝ regényének a filmváltozata. Akciófilmnek nevezni nagy merészség volt a CP részéro˝l, maradjunk annyiban, hogy egy jó kis kémfilm.
HoGa
és a könyv nagyon remek
Rega Brio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PaulPang/Audirvana, Revox B226, Hivox 3 utas zárt monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc
Következő Computer Panorama melléklete a Negyedik záradék lesz (Brosnan, M. Caine). Esetleg látta valaki a filmet? (imdb-n nem is szerepel anyira rosszul)
Ez Frederick Forsyth: A negyedik jegyzőkönyv című regényének a filmváltozata. Akciófilmnek nevezni nagy merészség volt a CP részéről, maradjunk annyiban, hogy egy jó kis kémfilm.
HoGa
Szerintem tegyél ki egy látogatószámlálót a honlapodra. Csak hogy ha nem dicsérünk eleget, akkor is lásd mennyire rendszeresen nézegetjük ezt az oldalt.
dobtam egy privit