Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Fangória
Fangória
Szerintem előrehozhatnák a HALÁLOS KITÉRŐT,másikat meg felejtsük el ennél a magazinnál,hiába pszichothriller.
Fangória
"ha az Akibújt aki nem-en reklámozott film lesz tényleg a melléklet (és miért ne az lenne, ha egyszer úgy reklámozták hogy köv. melléklet), akkor én a melléklet nélküli újságot veszem meg, akárhányadik újságosig kell is elzarándokolnom. (horror újság mellé horoor filmet!)"
Van egy olyan érzésem,hogy nem az lesz.
Csak figyelj!
- Társadalmi célú hirdetés
- Nincs visszaút
- Értékelés: 0
Fangória
Már jóideje elérhető,aki még nem tudná:
http://www.fangoria.hu/
sajnos semmi hír az új számról,de alig 1 hét és megjelenik.
ahogy tapasztaltam, nem fektetnek túl nagy hangsúlyt a weblap frisítésére. az anyacéggel ellentétben, ahol sok jóság van, ahogy láttam. valószínűleg még nagyon az elején vannak a dolgoknak és nehezen indul a szekér. ha az Akibújt aki nem-en reklámozott film lesz tényleg a melléklet (és miért ne az lenne, ha egyszer úgy reklámozták hogy köv. melléklet), akkor én a melléklet nélküli újságot veszem meg, akárhányadik újságosig kell is elzarándokolnom. (horror újság mellé horoor filmet!)
Fangória
Már jóideje elérhető,aki még nem tudná:
http://www.fangoria.hu/
sajnos semmi hír az új számról,de alig 1 hét és megjelenik.
Fangória
"A hír igaz,én is olvastam,tényleg kiadják az eredeti Texasit,már csak a kiadó a kérdéses.Amúgy sajnos horror melléklet téren az SPI tényleg meg van löve.Szinte alig van egy két filmjük,amit kitudnának adni mint Fangoria melléklet."
Az SPI és az Intercom ad filmeket,tehát nem kizárólag az SPI :vazeg: majd meglátjuk a felhozatalt,reméljük nem fogunk csalódni!de itt nemis a melléklet a lényeg ,én várom,hogy mennyit sikerült fejlődni a magazinnak
Fangória
Üdv Mindenki!
Meg tudná valaki mondani, hogy az "Aki bújt, aki nem..." milyen magyar hanggal van?
Mármint DD 5.1 v. DTS v. valami más, no meg véleményt a minőségéről.
Előre is köszi! :vazeg:
Bocs Mindenki!
Visszaolvasva megtaláltam, csak egy kicsit elkavarodtam
Fangória
Üdv Mindenki!
Meg tudná valaki mondani, hogy az "Aki bújt, aki nem..." milyen magyar hanggal van?
Mármint DD 5.1 v. DTS v. valami más, no meg véleményt a minőségéről.
Előre is köszi! :vazeg:
- balukapitány
- Kezdő Fórumlakó
Fangória
A hír igaz,én is olvastam,tényleg kiadják az eredeti Texasit,már csak a kiadó a kérdéses.
Amúgy sajnos horror melléklet téren az SPI tényleg meg van löve.Szinte alig van egy két filmjük,amit kitudnának adni mint Fangoria melléklet.
Az új Texasi reameke meg nem valószinű hogy mostanában kiadják az újság mellé,mert valahol azt olvastam,hogy csak október környékén kapható majd az üzletekben.Így egy kicsit várni kell rá.Idövel biztos benne lesz.
Amúgy ha emlékezetem nem csal régebben voltak olyan filmforgalmazók,akik mára eltüntek a süllyesztöben.Ha jól emlékszem volt Echo video,Favorit,Vico,Mirax.
Nos az ö kinálatukban volt néhány igazán jó horrorfilm.Nem tudom a fent emlitett forgalmazoktól ki vette meg a jogokat,de szerintem onnan lehetne mazsolázni.
Söt régebben volt az Intercomnak is pár horror filmje.Azt hiszem most már a Warner Home a jogtuladonos ezeknél.
Halálos árnyék
Rémkoppantók
A Gonosz
Az éjszaka Szülöttei
A Mángorló(ebben nem vagyok biztos hogy Intercomos volt)
Aztán a Flamexnek is,a Miraxnak is,meg a Best Hollywoodnak is voltak,illetve vannak horrorfilmjei.Szóval lehet miböl válogatni.
TV:Samsung SP-43R1HL1X
Home Movie:Panasonic SC-PT160
Videó:Samsung SV-671GX
Konzol:Playstation 2 SCHP 70004
Hifi:LG FFH-515A
Tudom, hogy Isten én vagyok, mert ha hozzá imádkozom, én hallom az imát.
Fangória
nemtudom volt e a kezedbe az uj texasi lemez azon ott figyel az spi logo.es ez az UJ verzion van rajta mivel a regi nem jelent meg itthon (meg de ugy tudom meg fog)spi-os filmek eloszeretettel vannak mellekletben.legalabbis ahogy en vettem eszre.
amugy meg milyen szerkesztorol beszelsz?
nem volt a kezembe,még sajnos
rendszeres látogató vagyok az SPI oldalon,természetes tudom,hogy SPI forgalmazza idehaza
de 1:még nem jelent meg ker.forgalomban
2 :nem indítanak egyből mellékletként még az SPI-nál sem szerintem marad az eredeti,és feltételezésem szerint mivel idehaza még nem jelent meg,és szerinted nem is fog,abból következtetek,hogy tárgyalnak a forgalmazóval
szerkesztő = félhivatalos bejelentés,ld.lentebb...
akkor rosszul olvastad.mert en azt irtam en ugy hallottam meg fog jelenni.marmint a regi texasi.
amikor ékezet nélkül megy a dolog akkor nagyon szar,det ényleg ezt írtad...az már más kérdés,hogy SPI-nál fog-e megjelenni vagy sem
tény,hogy az új verzió biztos,hogy nem lesz melléklet,míg ker. forgalomban el nem adják,ami beterveznek
utána lehet szó mellékletről,sőt biztos,hogy lesz is
amúgy te úgy tudod megjelenik,de biztos forrásból jobb értesülni,majd,ha olvassuk a neten a hírt,akkor rábolintok,addig meg kacsa az egész(remélem te is így gondolod)
- TheBerzerker
- Isten Hozott! :)
Fangória
nemtudom volt e a kezedbe az uj texasi lemez azon ott figyel az spi logo.es ez az UJ verzion van rajta mivel a regi nem jelent meg itthon (meg de ugy tudom meg fog)spi-os filmek eloszeretettel vannak mellekletben.legalabbis ahogy en vettem eszre.
rendszeres látogató vagyok az SPI oldalon,természetes tudom,hogy SPI forgalmazza idehaza
2 :nem indítanak egyből mellékletként még az SPI-nál sem szerintem marad az eredeti,és feltételezésem szerint mivel idehaza még nem jelent meg,és szerinted nem is fog,abból következtetek,hogy tárgyalnak a forgalmazóval
akkor rosszul olvastad.mert en azt irtam en ugy hallottam meg fog jelenni.marmint a regi texasi.
"do i look like someone who care what god thinks?"
Fangória
- TheBerzerker
Fangória
az uj texasi az spi-os ugyhogy lehetseges hogy varhato mellekletkent.
Nem az eredetire gondolt a szerkesztő?
Fangória
Lehet, hogy egyedül vagyok ezzel, de én sokkal szívesebben látnék az újságosoknál komoly tartalommal rendelkező hi-fi, DVD témájú magazinokat mellékelt nélkül, mint ezt a sok mellékeltes ... nem is minősítem mit.
Ez persze itt OFFtopic és nem is a Fangóriát minősíti. Én speciel örülök, hogy megjelent a piacon - mert hogy szeretem a horrort - és remélem, hogy fejlődőképes lesz. Sőt, ha már mellékletes, bízom benne, hogy a jövőben majd elsősorban a stílusának megfelelő filmeket kapunk hozzá.
kicsit
igaz,hogy elég sok magazin van már,ha nem lenne a OOZ lapja,akkor követhetetlenek lennének visszamenőleg a megjelenések
nem bánom,hogy ilyen sok magazin van,könnyebb szelektálni
azért a DVDcenter nem tartozik ezek közé,ugye???-->"mint ezt a sok mellékeltes ... nem is minősítem mit."
nem úgy látszik,hogy telített lenne a piac ,mert sorra jelennek meg az újabb és újabb lapok.
majd az idő és a vásárlók eldöntik...
Fangória
ezt most nem értem. nekem PONT nem mindegy, hogy milyen mellékletet adnak a fangóriához. azt szeretném, ha nem olyan levetett SPI-os és intercomos messze-nem-horrorokat adnának hozzá, melyeket bármely más dvd-mellékletes újsághoz oda rakhatnának, SŐT elsősorban azt szeretném, ha az újság olvasható lenne...
Na ja,de ahogy a szerkesztő megígérte sikerült találni egy horror-ban elég jártas embert,remélem a következő számon megfog látszani...
messze nem horror?majd meglátjuk itt azt írták,hogy a Texasi láncfűrészes is lehet
de azért elismerhető,hogy nem egy szokványos mellékletes magazin,igaz az első szám fordítását már nem javítja semmi,de a következő számokban már talán nem követnek el ekkora bakikat...remélem!!!
Fangória
mit mondhatnék erre? SAJNOS.
Lehet, hogy egyedül vagyok ezzel, de én sokkal szívesebben látnék az újságosoknál komoly tartalommal rendelkező hi-fi, DVD témájú magazinokat mellékelt nélkül, mint ezt a sok mellékeltes ... nem is minősítem mit.
Ez persze itt OFFtopic és nem is a Fangóriát minősíti. Én speciel örülök, hogy megjelent a piacon - mert hogy szeretem a horrort - és remélem, hogy fejlődőképes lesz. Sőt, ha már mellékletes, bízom benne, hogy a jövőben majd elsősorban a stílusának megfelelő filmeket kapunk hozzá.
- jamamura szadakó
- Lefelé a lejtőn
Fangória
na most a melléklet szól a fangoriáról vagy a fangoria a mellékletről? tegyenek bele lordoftheringset, aztán majd viszik, mint a cukrot, hm?
Ha neked mind1,akkor külön neked lesz bele kívánság melléklet B filmekből...
DVDcenter és többi magazin esetében totál mind1,de egy horror magazinnál???belátható,hogy nem
ezt most nem értem. nekem PONT nem mindegy, hogy milyen mellékletet adnak a fangóriához. azt szeretném, ha nem olyan levetett SPI-os és intercomos messze-nem-horrorokat adnának hozzá, melyeket bármely más dvd-mellékletes újsághoz oda rakhatnának, SŐT elsősorban azt szeretném, ha az újság olvasható lenne...
erölködő: yamaha rxv-440, dvd: oppo dv-981hd, bd: ps3 60gb, tv: panasonic 50pz80, hangfalak: fisher+schneider. bd: 130 and rising.
dvdextra.hu - a teljes kép
aeonflux.freeblog.hu - ready for the action?
odeon.hu - jó képet vágunk hozzád!
- jamamura szadakó
- Lefelé a lejtőn
Fangória
na most a melléklet szól a fangoriáról vagy a fangoria a mellékletről? tegyenek bele lordoftheringset, aztán majd viszik, mint a cukrot, hm?
Ugyanmár... Láttál már te olyan mellékeltes magzint, amit nem elsősorban a MELLÉKLET nem tetszése miatt húztak le? Ebből is látható, maga az újság csak másodrangú szerepet tölt be általában.
mit mondhatnék erre? SAJNOS.
erölködő: yamaha rxv-440, dvd: oppo dv-981hd, bd: ps3 60gb, tv: panasonic 50pz80, hangfalak: fisher+schneider. bd: 130 and rising.
Fangória
Ha neked mind1,akkor külön neked lesz bele kívánság melléklet B filmekből...
DVDcenter és többi magazin esetében totál mind1,de egy horror magazinnál???belátható,hogy nem
Fangória
Nem az eredetire gondolt a szerkesztő?
Fangória
Ugyanmár... Láttál már te olyan mellékeltes magzint, amit nem elsősorban a MELLÉKLET nem tetszése miatt húztak le? Ebből is látható, maga az újság csak másodrangú szerepet tölt be általában.
- jamamura szadakó
- Lefelé a lejtőn
Fangória
eurohorror, amerikai független horror, ázsiai horror remekeiből szemezgethetnének, több száz, több ezer filmből lehetne válogatni... szeretni bolondulásig? jó film, de ez _vicc_.
Lehet,hogy nem kellene erőltetni a Szeretni bolondulásig filmet,de be kell látni,hogy nem sokan vennék meg a kulthorrorokat(kivéve a populárisabb alkotásokat),sokan csak mellékletként emlegetnék a fórumon(a vásárlók nagy része biztos,hogy nem ismeri),hogy még sohasem hallotak xy filmről,azért nem kell feladni,SPI filmek elfogynak,de Intercom még adhat egész jó kis filmeket.Igaz a nagy stúdiók filmjei továbbra is tabuk maradnak,mint melléklet...
- TheBerzerker
Fangória
Fangória
a kiado regisztralt mar, remelem egyszer be is ir valamit majd idea nem regisztralt Fangoria ha jol tudom felhivatalos jelenlet, nem a kiado de valaki a szerkesztosegbol
turelmeteket kerem, rovidesen osszehozom az illetekest...
Az tényleg jó lenne,bár nem panaszkodhatom,mert az email-ekre rendesen válaszolgatnak
Fangória
a kiado regisztralt mar, remelem egyszer be is ir valamit majd ide
a nem regisztralt Fangoria ha jol tudom felhivatalos jelenlet, nem a kiado de valaki a szerkesztosegbol
turelmeteket kerem, rovidesen osszehozom az illetekest...
o v e r p o w e r e d
Fangória
Nem akartok regelni?
Nehogy valaki vicceskedjen a nevetekben.
Szerintem nem viccelnek csak elfelejtettek regelni...
Még nem, de más még vicceskedhet.
Legfeljebb törlik a vicceskedő regjét :smile19: