Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Fangória
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 665
Fangória
igen, viszont az InterComnál ugye olyanok vannak, hogyA pokolból (iszonytatóan tetszett)
28 nappal késo˝bb
A bárányok hallgatnak
A kéz amely a bölcso˝t ringatja
A sötétség serege
és hasonlók. bár gondolom nem ezekkel kezdik, de legalább van miért izgulni majd
Igen, ezek közül azért vannak lényegesen ígéretesebb címek. Igaz, egyrészük már itt is figyel a polcon :vazeg:
de pl a 28 nap múlva nem hiszem ,hogy a dvd eladás csúcsait, vagy akár a mozis nézettség topján lenne-lett volna.pedig szerintem az egy remek film.az mellékletként abszolút jöhetne
a sötétség serege is az egyik kedvencem .
bár, most,hogy megjelenik az angyalszív az lenne a legpazarabb van álmodozós smile?
Rega Io / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
Fangória
igen, viszont az InterComnál ugye olyanok vannak, hogyA pokolból (iszonytatóan tetszett)
28 nappal később
A bárányok hallgatnak
A kéz amely a bölcsőt ringatja
A sötétség serege
és hasonlók. bár gondolom nem ezekkel kezdik, de legalább van miért izgulni majd
Igen, ezek közül azért vannak lényegesen ígéretesebb címek. Igaz, egyrészük már itt is figyel a polcon
Fangória
Szeretni bolondulásig valahogy teljesen ellentmond annak amit a magazin képvisel.vagy csak én gondolom rossul???
magát a filmet láttad?
mondjuk tényleg nem horror és nem is fantasy de nem is olyan mint amit az ember elsőre gondolna. nekem nagyon tetszett. bár tényleg lehetne "horrorabb" melléklet :vazeg:
Igen láttam. Nem lett kedvenc, de nem is rossz film. A Halálos kitérőnél viszont egy kategóriával jobb! Bár én mindig is untam az ilyen jajjdehülyevagyokhogypontéppenarramegyekamaerrenemkellene tipusú filemke. Szóval nem mérvadó, hogy nekem nem tetszett
igen, viszont az InterComnál ugye olyanok vannak, hogy
A pokolból (iszonytatóan tetszett)
28 nappal később
A bárányok hallgatnak
A kéz amely a bölcsőt ringatja
A sötétség serege
Fangória
Szeretni bolondulásig valahogy teljesen ellentmond annak amit a magazin képvisel.vagy csak én gondolom rossul???
magát a filmet láttad?
mondjuk tényleg nem horror és nem is fantasy de nem is olyan mint amit az ember elsőre gondolna. nekem nagyon tetszett. bár tényleg lehetne "horrorabb" melléklet :vazeg:
Igen láttam. Nem lett kedvenc, de nem is rossz film. A Halálos kitérőnél viszont egy kategóriával jobb! Bár én mindig is untam az ilyen jajjdehülyevagyokhogypontéppenarramegyekamaerrenemkellene tipusú filemke. Szóval nem mérvadó, hogy nekem nem tetszett
Fangória
ami viszont kicsit nyugtalanít, hogy SPI filmek között nem túl sok horror van a Kaptárt nem hiszem hogy mégegyszer mellékelnék (bár már láttunk ilyet ), a Drakula 2-t inkább ne is eröltessék. és ki is fogytunk a horrorokból
...najó az InterComnál még van pár jó cím :vazeg:
Fangória
magát a filmet láttad?
mondjuk tényleg nem horror és nem is fantasy de nem is olyan mint amit az ember elsőre gondolna. nekem nagyon tetszett. bár tényleg lehetne "horrorabb" melléklet
Fangória
Szeptemberi melléklet kész vicc,Szeretni bolondulásig,ezt komolyan gondolták?egy horror magazinhoz? :vazeg: októberben a Halálos kitérő lesz a melléklet
Mindkét film SPI-s; ezek szerint ők (is) mellettük döntöttek. Majd meglátjuk mi lesz..
nekem nem az SPI-al van gondom,hanem azzal,hogy horror és fantasy filmeket ígértek Szeretni bolondulásig valahogy teljesen ellentmond annak amit a magazin képvisel.vagy csak én gondolom rossul???
Engedm inkább érdekel az előbbi, mint a Halálos kitérő. Ha valami gyenge horror, akkor ez az.
Fangória
Szeptemberi melléklet kész vicc,Szeretni bolondulásig,ezt komolyan gondolták?egy horror magazinhoz? októberben a Halálos kitérő lesz a melléklet
Mindkét film SPI-s; ezek szerint ők (is) mellettük döntöttek. Majd meglátjuk mi lesz..
nekem nem az SPI-al van gondom,hanem azzal,hogy horror és fantasy filmeket ígértek Szeretni bolondulásig valahogy teljesen ellentmond annak amit a magazin képvisel.vagy csak én gondolom rossul??? :vazeg:
Nem horror de thriller. Igaz ez csak később derül ki. Hogy úgy mondjam a dvd mellékelése egy nagy spoiler
Fangória
Szeptemberi melléklet kész vicc,Szeretni bolondulásig,ezt komolyan gondolták?egy horror magazinhoz? :vazeg: októberben a Halálos kitérő lesz a melléklet
nekem nem az SPI-al van gondom,hanem azzal,hogy horror és fantasy filmeket ígértek Szeretni bolondulásig valahogy teljesen ellentmond annak amit a magazin képvisel.vagy csak én gondolom rossul???
Fangória
Szeptemberi melléklet kész vicc,Szeretni bolondulásig,ezt komolyan gondolták?egy horror magazinhoz? októberben a Halálos kitérő lesz a melléklet
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Fangória
Sikerült megvennem,a magazint csak átfutottam,bővebben később, a melléklet extráit láttam,azok egész jók.A DVD-n reklámok nincsenek,csak a Viasat logo és a Fangória logo villan be néhány másodpercre az elején,utóbbi egész tetszetős.menü is klassz.
Extrák között a következő mellékletek rövid előzetesei vannak.Szeptemberi és októberi számé.Szeptemberi melléklet kész vicc,Szeretni bolondulásig,ezt komolyan gondolták?egy horror magazinhoz?
októberben a Halálos kitérő lesz a melléklet
Fangória
Kedves Driller!
Igazából mi - DVDCenteres fórumozók - pedig azt szeretnénk ha TE nem jönnél ide többet a hülye linkjeiddel... de azok nélkül sem. A mentalitásodból ennyi idő allatt sem szűrődött le semmi igazán épületes, és azt hiszem minden ilyen jellegű próbálkozásod eleve kudarcra van ítélve. Köszönjük, hogy itt voltál, de nem kell többet ide jönnöd.
Az objektív megvilágításról meg annyit, hogy ott is többnyire te beszélsz és húzod le ezt az újságot. Ezt - kedves Driller - NEM objektív megvilágításnak nevezik...
Nem!!! Ne menjen! Imádom a féltehetségeket! Színt hoznak az unalmas hétköznapokba! Ez egy csoda! Egy isteni tünemény! Uhrin Benedek! Jöjj vissza, és hirdesd tovább igédet!
- Ginger Ale
- Nincs visszaút
- Értékelés: 0
Fangória
szerintem nem esett sok negativ kritika az ujsaggal kapcsolatban.mindossze 3 dolog merult fel.ami sajnos 2 emberen mult.a forditon es a tordelon.
jól mondod. 3 dolog.
de majdhogynem két bekezdésenként!
Üdv Mano!
Ezek szerint átlapoztad a sárgán?
Fangória
szerintem nem esett sok negativ kritika az ujsaggal kapcsolatban.mindossze 3 dolog merult fel.ami sajnos 2 emberen mult.a forditon es a tordelon.
jól mondod. 3 dolog.
de majdhogynem két bekezdésenként!
- TheBerzerker
- Isten Hozott! :)
Fangória
Akinek még nem szegte kedvét az újságról alkotott rengeteg negatív kritika - és a film sem jön be - annak ajánlom a melléklet nélküli változatot!Mindössze 690 Ft!
ennyi.
ettol meg szerintem jo az ujsag es en mint mar mondottam fogom vasarolni rendszeresen.
de ezek apro hibak amik igazan konynen javithatoak a kovetkezo szamban.de tenyleg nem arta egy olyan ember az ujsaghoz aki ert a horrorhoz.mert azert az az evil death eleg durva benne.
"do i look like someone who care what god thinks?"
- cibetmacska
- Újonc fórumos
Fangória
Akinek még nem szegte kedvét az újságról alkotott rengeteg negatív kritika - és a film sem jön be - annak ajánlom a melléklet nélküli változatot!
Mindössze 690 Ft!
Fangória
jelzem Debrecenben is van már
és megvetted már?
nem, nekem ez a film annyira nem jött be
Fangória
és megvetted már?
Fangória
Fangória
Egyébként dehogyis nem objektív a megítélésem: ugyanis én értek a műfajhoz, ő meg nem. De tényleg húzok: az ellenszenv kölcsönös, úgy meg nem tudunk normálisan dumálni, belátom.
Az ellenszenvet te keltetted,az értelmes kis beírásoddal,a "kölcsönös" szót megkérdőjelezném.Méltatlan a viselkedésed,egy főszerkesztőhöz ,meg aztán végképp,jobb nem szétsz@rni a topicot,de jössz te még vissza :vazeg:
Fangória
szinte csak fővárosban lehet még kapni
Mától sem lehet vidéken? Ugyanis kedd a szinesek kiszállításának napja.
Biztos,hogy nem,mert csak papíron kedd,gyakorlatban szerda-csütörtök
jól elterelte az előző hozzászólásróla figyelmet főszerkesztő úr :smile19:
Nem volt szándékomban, csak Ginger Ale gyorsabb volt a beírásával. Egyébként dehogyis nem objektív a megítélésem: ugyanis én értek a műfajhoz, ő meg nem. De tényleg húzok: az ellenszenv kölcsönös, úgy meg nem tudunk normálisan dumálni, belátom.
főszerkesztő, Sokk Magazin
legújabb kritikák: Cannibal Ferox, Christine, Freddy VS Jason, Karambol, Sleepless
- Ginger Ale
- Nincs visszaút
Fangória
Egyébként Miskolcon ma már lehetett kapni. Igaz ugyan, hogy reggel fél 6-kor az utolsót hoztam el az egyik legnagyobb újságostól...
Fangória
jól elterelte az előző hozzászólásróla figyelmet főszerkesztő úr :smile19:
Fangória
főszerkesztő, Sokk Magazin
legújabb kritikák: Cannibal Ferox, Christine, Freddy VS Jason, Karambol, Sleepless
- Ginger Ale
- Nincs visszaút
Fangória
Az újság nagyon jó, a film nagyon sz.r. De lehet külön is kapni az újságot
Lehet? Hol? Az újság minőségéről meg:
http://www.sokkmagazin.hu/forum/viewtopic.php?t=179
hányszor akarod még belinkelni? osztalékot kapsz, hogy az egyik fórumon egy másikat reklámozol?
Csak magamtól egy vállveregetést - egyébként meg nem kell az ilyesmitől reflexből beszarni, próbáld elképzelni hogy nem a másik fórum reklámozása végett szúrom be ide őket (őszintén szólva nem is bánnám ha a dvdcenteres hozzászólók elkerülnék a Sokk fórumát), hanem azért, hogy ezt az elég szerencsétlenre sikerült első számot objektív megvilágításba helyezzem. De többet amúgy sem akartam beszúrni, kétszer épp elég volt.
Kedves Driller!
Igazából mi - DVDCenteres fórumozók - pedig azt szeretnénk ha TE nem jönnél ide többet a hülye linkjeiddel... de azok nélkül sem. A mentalitásodból ennyi idő allatt sem szűrődött le semmi igazán épületes, és azt hiszem minden ilyen jellegű próbálkozásod eleve kudarcra van ítélve. Köszönjük, hogy itt voltál, de nem kell többet ide jönnöd.
Az objektív megvilágításról meg annyit, hogy ott is többnyire te beszélsz és húzod le ezt az újságot. Ezt - kedves Driller - NEM objektív megvilágításnak nevezik...