Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Mozinet Magazin (már DVD nélkül)
-
Vendég
Most jöttem haza Santorini-ről, láttam néhány dvd-mellékletes magazint, ami érdekes volt:
Cinema dvd collection (ha jól emlékszem a címére) júniusi száma: Cidade de Deus. 10 euroért. Vajon lesz ez nálunk is melléklet? Jó lenne... És ott a köv szám lesz A gyilkosság az Orient expresszen.
Lesz megint könnyedebb hangvételű cikk a lapban, vagy inkább a magyar nyelv nyer teret?
Ráér jövő hét végéig! Akkor lesz fizu.
Az újság nagyjából egy hetet csúszni fog, augusztus 2-án jelen meg.
Aki kijön a Szigetre a Mozinet sátorba, kedvezményes áron vásárolhat majd, vagy akár nyerhet is.
Természetesen jelenik, nem jelen.
Várjuk,várjuk!!!
Lenne egy kérdésem: a jövőbeni mellékletekkel is folytatják azt a vonalat,hogy egyszer egy itthon már kapható dvd lesz a melléklet,egyszer pedig egy úgymond hazai dvd premierrel rukkolnak elő?(nem egészen helytálló a kérdés,de biztos értik mire gondolok )
Szimpla ügy rendkívül jó húzás volt,most meg ezt a Redford film :vazeg:
Aki kijön a Szigetre a Mozinet sátorba, kedvezményes áron vásárolhat majd, vagy akár nyerhet is.
Természetesen jelenik, nem jelen.
Mozinet Magazin - már 80 oldalon!
-
Vendég
Hétfőn jön az újság?
Szerintem inkább kedden. Már legalábbis ami a vidéket illeti...
Meg ugye ez magazin, márt csak azért is minimum kedd..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Hétfőn jön az újság?
Ja, szerintem Pöstön is a legtöbb színes magazin hétfő helyett kedden jelenik meg.
Hétfőn jön az újság?
Hétfőn jön az újság?
Látom megy itt az adok-kapok, akárcsak a fangóriában. Kicsit már uncsi.
Engem pl. a folyó szeli ketté című filmmel foglalkozás jobban érdekelne. Jó lenne már olvasni róla pár sort a honlapon is, a kritikák között.
...főleg mivel nyelvtani szempontból semmi bajuk (vö. szenvedő szerkezet) - az, hogy neked nem tetszenek, magánügy (bróáááfffff, ki nem állhatom a fogalmazás terén konzervatívan gondolkodókat).
Nagyobb gondok vannak itt, apám, mint gondoltam!
Nem hiszek a szememnek. Itt 1 szimpatikus értelmes újság, és elkezdenek foglalkoztatni egy ennyire unszimpatikus figurát? O.K. a cikkjeivel számomra nincs gond & biztos nagy szakértő de ezekkel a hozzászólásokkal inkább árt mint használ az újságnak ha tényleg wostry úrról van szó.
+ még valami. Nem lehet mindenki minden téren profi. Hogy a téma szakértője az örvendetes de attól még nem biztos h a nyelvtanban is olyan ász. Úgy tűnik nem az . Nem kellene h azt higgye magáról és ilyen agresszíven védje vélt igazát. Ez csak magánvélemény volt, lehet h csak én gondolom így.
...főleg mivel nyelvtani szempontból semmi bajuk (vö. szenvedő szerkezet) - az, hogy neked nem tetszenek, magánügy (bróáááfffff, ki nem állhatom a fogalmazás terén konzervatívan gondolkodókat).
Nem hiszek a szememnek. Itt 1 szimpatikus értelmes újság, és elkezdenek foglalkoztatni egy ennyire unszimpatikus figurát? O.K. a cikkjeivel számomra nincs gond & biztos nagy szakértő de ezekkel a hozzászólásokkal inkább árt mint használ az újságnak ha tényleg wostry úrról van szó.
Mi az, hogy neki nem tetszenek? Ez egyáltalán nem szubjektív dolog. Ennek például egyszerűen nincs semmi értelme: "megkönnyítendően lett megírva" (eltekintve a szenvedő szerkezettől is)
Nehogy már a magyar nyelv/nyelvtan ízlés dolga legyen!
(bocs a -talán- offért)
Most olvasom , mi lesz a következő melléklet.....
Szuper, még 7-et kell aludni.
Pont ilyeneket gyűjtök (természtesen a zenén kívül)
z
ui. csak így tovább
-
Vendég
A túlzott germanizmus bizonyára többek szerint is a "könnyed hangvétel" esetleg a "konzervatívabb" stílus valamiféle ellenpólusának jele, netán sokkszerűen új nyelvi lelemény, én inkább a fogalmazáskészség hiányának tartom. De sajnos, ahogy az olvasók mellé, úgy az újságot írók mellé sem állíthatunk közlekedési rendőrt.
főszerkesztő, Sokk Magazin
legújabb kritikák: Cannibal Ferox, Christine, Freddy VS Jason, Karambol, Sleepless
Látom már, hogy a Mozinet nem válaszol a felvetésemre, csak önjelölt nyelvtudorok próbálják meg védeni azt az újságot, amit magam is a legjobban szeretek. De tény ami tény, a Wostry-cikk magyartalan szerkezeteket használ, /"ügyesen van elbeszélve", "megkönnyítendően lett megírva", "ügyesen van összerakva"/ és egy színvonalas újságban egyetlen olyan cikk is elszomorító, amit nem fut át egy olvasószerkesztő.
Természetesen ezeket továbbra is használni fogom, és úgy csűröm-csavarom, tekerem-forgatom a nyelvet, ahogy eddig is.
főszerkesztő, Sokk Magazin
legújabb kritikák: Cannibal Ferox, Christine, Freddy VS Jason, Karambol, Sleepless
Kedves MoziNet!
"Hogy szeretsz?" magyar borítója elérhető már valahol?
Sajnos még nem. Amint elérhető lesz, ide is beillesztünk linket.
Mozinet Magazin - már 80 oldalon!
Láttam az újságosnál valami "újra kiadva" vagy valami ehhez hasonló feliratos matricás régi számokat. ilyet még nem láttam.
-
Vendég
Kedves MoziNet!
"Hogy szeretsz?" magyar borítója elérhető már valahol?
- spiderclone
- Nincs visszaút

- Értékelés: 0
Sziasztok,
A következo˝ melléklet Robert Redford a Folyó szeli ketté címu˝ filmje lesz, Brad Pitt fo˝szereplésével.
Kép: 16:9 (1.85:1)
hang: angol, magyar (a klasszikus szinkron)
felirat: magyar
3 jelölés, 1 díj . Nem láttam de ha azt mondjátok jó, akkor meg kell vennem.
Megjelent ez már DVDn ezelo˝tt?
szerinten nem,de tévében láttam és tetszett!
Maygarországon először lesz dvd-n.
Sean Bateman: "Megoldjuk! Rock'n'Roll!"
- spiderclone
- Nincs visszaút

Kedves Mozinet!
ami a borítot illeti,hasonló lesz?
Reménykedjünk, hogy nem, mert ez szerintem ritka csúny
szerintem meg az egyik legszebb borító,nagyon eltalált fénykép,szinte a NG minőségű,amúgy itt van még egy alternatíva,de szerintem az első a jobb,anno VHS-en is így jelent meg.
Egyik borító sem, egy új változat lesz.
- spiderclone
- Nincs visszaút

Hány oldalas lesz most az újság?
Marad 44 egyelőre, legalábbis.