Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVD mellékletes magazinokról vegyesen
Biztos, hogy lesz, aki bedől ennek. Mindeki máshogy gondolokodik. Én biztos nem adnék ki 14000-ret mellékletes magazinokért, ezért inkább vennék az új Intercomos akcióból 5 filmet. De ez az én véleményem.
És milyen igazad van..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Szerintem jól érted! Marketingszöveg...
Nem az a hülye aki ezt hírdeti, hanem az aki ennek még ezek után bedől..
Biztos, hogy lesz, aki bedől ennek. Mindeki máshogy gondolokodik. Én biztos nem adnék ki 14000-ret mellékletes magazinokért, ezért inkább vennék az új Intercomos akcióból 5 filmet. De ez az én véleményem. :vazeg:
Nem az a hülye aki ezt hírdeti, hanem az aki ennek még ezek után bedől..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Rendelj elő akármikor összesen 7 db IPH által kiadott magazint (tetszés szerint összeválogatva, akármikor. A magazinok: Nemzetközi DVD Magazin, T3 Magazin, DVD Filmcsillag, DVD Music magazin, és hamarosan újabb magazinok látnak napvilágot), és a 7.magazinnal együtt egy ajándék DVD-t küldünk!
szóval 7x átlag 2100HUF ami cirka 14e és kapok egy 999,- filmet ami már melléklete volt ezek közül valemyik lapnak. Jól értem?
... Hamarosan néhány újság fel fogja adni a harcot azt hiszem.
Úgy legyen.
azonban azt sajnálnám, ha tényleg valami értéket is létrehozó (?), tényleg magazinok adnák fel, szemben a különféle plakátokkal és poszterekkel...
Rendelj elő akármikor összesen 7 db IPH által kiadott magazint (tetszés szerint összeválogatva, akármikor. A magazinok: Nemzetközi DVD Magazin, T3 Magazin, DVD Filmcsillag, DVD Music magazin, és hamarosan újabb magazinok látnak napvilágot), és a 7.magazinnal együtt egy ajándék DVD-t küldünk!
szóval 7x átlag 2100HUF ami cirka 14e és kapok egy 999,- filmet ami már melléklete volt ezek közül valemyik lapnak. Jól értem?
Egy 06-22-i hírlevélből. (kiemelve a lényeg.)
FIGYELEM!!! AKCIÓ!!!
Elkúrtuk
DVD Mese magazin új száma:Az eddigi 3 mellékleteket csomagolták a 4. számhoz 1990 Ft-ért.(3 lemez, 3 film.)
Micsoda fantáziadús megjelenések vannak mostanság,
megáll az eszem.
Nemcsak erre gondolok, hanem a többire. Minhta nem jött volna ki már pár film párszor. És ahogy itt mennek a dolgok, lehet hogy még látjuk a régi mellékleteket :DDD
Van X film, aztán ezek mennek majd a végtelenségig körbe körbe
Nem a legjobb taktika a Bombaár és egyéb akciók ellensúlyozására. :vazeg:
Gondolom azért mostmár jóval nehezebb egy filmet megszerezni mellékletként, mint egy-két éve. Hamarosan néhány újság fel fogja adni a harcot azt hiszem.
Elkúrtuk
ha a Van Damme trilógia a Véres játék-Kickboxer1-Időzsaru lenne, az nekem kellene :vazeg:
Ja de jó lessz. Már csak Vandál Triliogy kéne
Nekem van három eladó!
DVD Mese magazin új száma:Az eddigi 3 mellékleteket csomagolták a 4. számhoz 1990 Ft-ért.(3 lemez, 3 film.)
Micsoda fantáziadús megjelenések vannak mostanság,
megáll az eszem.
Nemcsak erre gondolok, hanem a többire. Minhta nem jött volna ki már pár film párszor. És ahogy itt mennek a dolgok, lehet hogy még látjuk a régi mellékleteket :DDD
Van X film, aztán ezek mennek majd a végtelenségig körbe körbe :vazeg:
DVD Mese magazin új száma:
Az eddigi 3 mellékleteket csomagolták a 4. számhoz 1990 Ft-ért.
(3 lemez, 3 film.)
Elkúrtuk
[quote name=Guy' date='2004 Jun 29 , Ja de jó lessz. Már csak Vandál Triliogy kéne [/quote]
hogy utana kesobb megvehesd ujra mert kijonnek egy tetralogyval?
hogy utana kesobb megvehesd ujra mert kijonnek egy tetralogyval?
film előtt 2 reklám van+a következő melléklet előzetese,ami a Harc mestere lesz,szintén 5.1es szinkronnal.1490ft-ért némi olvasnivaló,vagy nézegetnivaló+dvd+cd szerintem nem sok,de kirukkolhanának egyedi filmekkel,de valószínűnek tartom,hogy a BEST által eddig kiadott filmek újbóli kiadásai lesznek, 5.1be felkeverik a szinkront,aztán ennyi.Anno pár dvd-ről lemaradtam,talán most bepótolom még spórolok is :vazeg:
A harc mestere immár trilógia lesz.
Ez lesz a 3. újság amihez adják. Ennyire nem kell senkinek?
Pedig még nézhető is.
Ja de jó lessz. Már csak Vandál Triliogy kéne
Tegnap láttam az egyik Tv adón reklámozták,hogy hamarosan: Odeon Mozimagazin.
Ugyan még se címlap nem volt és azt sem tudni mellékletes lesz-e a lap,
de csodálkoznék, ha nem. :vazeg:
remélem mellékletes lesz, igen jó címek találhatók az Odeon környékén
Így van. És van köztük jó pár, ami szinte "mellékletre termett" kategória!
...A3 magazin,pár oldalas kis autós füzetecske+Felpörgetve dvd 5.1 szink+zenei cd....Ma vettem meg...
Ha már úgyis megvan tudnál küldeni egy beszkennelt logot a magazin címlapjáról?
Szkennerem nincs:)remélem megteszi!parancsolj...
...A3 magazin,pár oldalas kis autós füzetecske+Felpörgetve dvd 5.1 szink+zenei cd....Ma vettem meg...
Ha már úgyis megvan tudnál küldeni egy beszkennelt logot a magazin címlapjáról?
Tegnap láttam az egyik Tv adón reklámozták,hogy hamarosan: Odeon Mozimagazin.
de csodálkoznék, ha nem.
remélem mellékletes lesz, igen jó címek találhatók az Odeon környékén
Most estefelé hazatartván láttam valami Pc-s újságot.GAMER névvel,ha jól emlékszem.Az árát nem találtam,de dupla dvd-s melléklettel van.Al Capone bandája a dvd-n és a másik dvd gondolom a játékdemokkal van tele.7mm-es dvd tokban!
Ártól föggően lehet érdemes beruházni rá.MOKÉP film
ez az egyik legtartalmasabb magazin amihez dvd-t mellékelnek. legalábbis amikor még én vettem (az elődje a PC GURU volt ami nagyon jó kis újság volt) akkor még az volt
Most estefelé hazatartván láttam valami Pc-s újságot.GAMER névvel,ha jól emlékszem.Az árát nem találtam,de dupla dvd-s melléklettel van.Al Capone bandája a dvd-n és a másik dvd gondolom a játékdemokkal van tele.
7mm-es dvd tokban!
Ártól föggően lehet érdemes beruházni rá.MOKÉP film
film előtt 2 reklám van+a következő melléklet előzetese,ami a Harc mestere lesz,szintén 5.1es szinkronnal.1490ft-ért némi olvasnivaló,vagy nézegetnivaló+dvd+cd szerintem nem sok,de kirukkolhanának egyedi filmekkel,de valószínűnek tartom,hogy a BEST által eddig kiadott filmek újbóli kiadásai lesznek, 5.1be felkeverik a szinkront,aztán ennyi.Anno pár dvd-ről lemaradtam,talán most bepótolom még spórolok is
A harc mestere immár trilógia lesz.
Ez lesz a 3. újság amihez adják. Ennyire nem kell senkinek?
Pedig még nézhető is.
Elkúrtuk
Tegnap láttam az egyik Tv adón reklámozták,
hogy hamarosan: Odeon Mozimagazin.
de csodálkoznék, ha nem.
ha írt már valaki a köv. újságról bocsi!
A3 magazin,pár oldalas kis autós füzetecske+Felpörgetve dvd 5.1 szink+zenei cd.
ez az újság a Best Hollywood és az RTL szövetségeként jöhetett létre.Ma vettem meg,az ára egész baráti.
film előtt 2 reklám van+a következő melléklet előzetese,ami a Harc mestere lesz,szintén 5.1es szinkronnal.
1490ft-ért némi olvasnivaló,vagy nézegetnivaló+dvd+cd szerintem nem sok,de kirukkolhanának egyedi filmekkel,de valószínűnek tartom,hogy a BEST által eddig kiadott filmek újbóli kiadásai lesznek, 5.1be felkeverik a szinkront,aztán ennyi.Anno pár dvd-ről lemaradtam,talán most bepótolom még spórolok is
Na , mégsem vagyok teljesen hülye... Az előbb láttam a lapot, egy még zárva lévő pavilon kirakatában.
Tehát: a VOILÁ nevü szar július-augusztusi "összevont" száma mindössze 1395 FT !!! Ezekszerint vagy csökkent az ára, vagy ooz tüntette fel tévesen.
De a lényeg a melléklet: A tehetséges Mr. Ripley
Senki sem mondta, hogy hülye lennél :vazeg:
Sok embertől kapok nap mint nap emaileket, amiben pontos vagy pontatlan infók is vannak. Most kijavítom a voila árát és kész. Ilyen egyszerű.
- cibetmacska
- Újonc fórumos
- Értékelés: 0
Na , mégsem vagyok teljesen hülye...
Az előbb láttam a lapot, egy még zárva lévő pavilon kirakatában.
Tehát: a VOILÁ nevü szar július-augusztusi "összevont" száma mindössze 1395 FT !!! Ezekszerint vagy csökkent az ára, vagy ooz tüntette fel tévesen.
De a lényeg a melléklet: A tehetséges Mr. Ripley