Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVD mellékletes magazinokról vegyesen
Bocsi, az előző infoért Valószínűleg tegnap a nagy rohanásban elnéztem az újság árát.
Most látom ooz DVD-mellékletekkel foglalkozó oldalán, hogy a "VOILÁ" nevü lap ára 1595 Ft ! Így azonban 100 Ft-tal drágább mint az autós magazin.
Tehát, még mielőtt mindenki hanyatt-homlok rohanna az újságoshoz, előtte tájékozódjon, hogy a lap ára csökkent , vagy én voltam szétszórt tegnap este.
Akkor most melyik a legolcsóbb? Mert az órák című cinemás mellékletet majd azzal akarom megvenni. :vazeg:
- cibetmacska
- Újonc fórumos
- Értékelés: 0
Bocsi, az előző infoért
Valószínűleg tegnap a nagy rohanásban elnéztem az újság árát.
Most látom ooz DVD-mellékletekkel foglalkozó oldalán, hogy a "VOILÁ" nevü lap ára 1595 Ft ! Így azonban 100 Ft-tal drágább mint az autós magazin.
Tehát, még mielőtt mindenki hanyatt-homlok rohanna az újságoshoz, előtte tájékozódjon, hogy a lap ára csökkent , vagy én voltam szétszórt tegnap este.
- cibetmacska
- Újonc fórumos
A magazinról nem tudok/nem is fogok tudni nyilatkozni, mivel annyira nem érdekelnek az autók, hogy részletesen átolvassam, no de nem is ez a lényeg.
Én sem tudnám letagadni, hogy ezt az újságot a melléklet miatt vettem meg.
Tegnap láttam az újságosnál, hogy a "Voila" nevü magazinba is betették ugyanezt a mellékletet. Hát, mint újság ez sem érdekel igazán. Aki viszont csak a film miatt venné meg, ezt válassza, mert ez 100 Ft-tal olcsóbb.
Láttam valami gamer magazint, melléklete az Al Capone és bandája c. film.
help me!
Dvd klub magazinban a minden lében két kanál dvd milyen , tud valaki valamit róla?
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de mi lenne ha vissza olvasnál mielött feleslegesen kérdezzel?
- david-misk
- Isten Hozott! :)
help me!
Dvd klub magazinban a minden lében két kanál dvd milyen , tud valaki valamit róla?
Én mellékletvevő vagyok, mivel a lap nem nekem íródik (bár most a plazmás cikk érdekes volt - viszont a "hangos" írások semmitmondóak, és akkor nagyon udvarias voltam). Éppen ezért, s mert a szerkesztők visszatérően hangsúlyozzák a minőséget, megjegyezném, hogy a Gibson-film csomagolása elég pocsék: közepes minőségű tok, még rosszabb papír, ami ráadásul túl kicsi is, a borító hátoldalán dvdcenteres tacepaó, ez még akkor is barkács jelleget kölcsönöz, ha nem csúszik el, ha viszont igen és kilátszik a ragasztó, akkor felmerül a kérdés, milyen minőséget is kaptam a többezer forintomért?
Ehhez jön még a szinkroncsúszás, a feltűnő rétegváltás, Hunt szerintem rosszul megválasztott magyar hangja ill. a fordító némileg laza stílusa.
Ezt, így együtt kicsit sokallom.
Megvettem a Csokoládét a DVD Kvíz magazin mellékleteként 1490-ért.
A film elején valóban van némi apró kockásodás, de, ha nem mondják lehet, hogy fel sem tünik. A kép gyenge, a hang is. Sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle. A reklám szokás szerint nyomor. De a film és az extrák, mindenért kárpótolnak.
TV: JVC 28' Erősítő:Denon AVR-1705 DVD:Pana RV32 Vidijó: Aiwa FX 5200 Mély: WH210 Hang: Wharfedale Valdus 400, 200, Center:WH20, BCenter:Valdus
Felhívtam az asszonyt hogy vegyen egyet.Namost a kórház utcai piacon nem volt az újságosnak,máshol meg nem nézte mert sietett haza.
Én itt az Örsön néztem, ahol 3 nagyobb ujságos is van, de egynek se volt. :vazeg:
Át kellett mennem az Árkádba, ott találtam a földszinti újságosnál!
Már meg van.
Tetszett is a film.
TV:Daewoo 82FWMS(DTA3220) DVD: Panasonic S-47 VHS:LG Af998 NY- HIFI St:Technics SA-200 Boschmann 3utas nagydobozok
Hát, azért a paltró-filmeket általában érdemes megnézni, ha másért nem, hát miatta. Igaz, az efflekekkel meg pont fordított a helyzet. Ami a riplit illeti, én szívesebben látnám a dölonos eredetit.
Teljesen ugyanaz. Egyékbént pont ma láttam, hogy itt nálunk még van a Shell kúton az akciós készletből
nálunk már egy honapja nincsen. de van helyette más. nem tudtam megjegyezni a címét, nem volt vmi sokatmondo számomra.
Szívörvény lehet a címe.
A www.ararecords.hu szerint legalább is, ez a Shell sorozat 2. tagja.
és az jo?
Évente egyszer megnézhető. (Nekem többször is, mert imádom Gwyneth Paltrowt.) Egy nagyon jó ötletből indul ki, amit a film feléig-kétharmadáig egészen ötletesen bontanak ki, aztán elklisésedik (vagy ellaposodik) a dolog, és a vége egészen feledhető (mármint semmi csavar nincs benne). Ennyit azért mindenképp megér. (Paltrow és Affleck kiválóan játszanak benne, és a kép se rossz.)
magyar 5.1, angol 5.1 és 2.0
magyar, angol és héber felirat
Hát ízlések és pofonok...
Engem kiráz a hideg ha csak meghallom a címét!
Annak idején moziban láttam a barátnőmmel, az ő ötlete volt,
de utána elnézést kért, mert szerinte is borzalmas volt. :vazeg:
Ha helyzet van lépni kell! Márpedig helyzet volt...
Thomson 28VK45, Thomson DHT 220E, Thomson DPL 660 HT
Teljesen ugyanaz. Egyékbént pont ma láttam, hogy itt nálunk még van a Shell kúton az akciós készletből
nálunk már egy honapja nincsen. de van helyette más. nem tudtam megjegyezni a címét, nem volt vmi sokatmondo számomra.
Szívörvény lehet a címe.
és az jo?
Évente egyszer megnézhető. (Nekem többször is, mert imádom Gwyneth Paltrowt.) Egy nagyon jó ötletből indul ki, amit a film feléig-kétharmadáig egészen ötletesen bontanak ki, aztán elklisésedik (vagy ellaposodik) a dolog, és a vége egészen feledhető (mármint semmi csavar nincs benne). Ennyit azért mindenképp megér. (Paltrow és Affleck kiválóan játszanak benne, és a kép se rossz.)
magyar 5.1, angol 5.1 és 2.0
magyar, angol és héber felirat
Szívörvény lehet a címe.
és az jo?
Szívörvény lehet a címe.
Elkúrtuk
Felhívtam az asszonyt hogy vegyen egyet.Namost a kórház utcai piacon nem volt az újságosnak,máshol meg nem nézte mert sietett haza.
Én itt az Örsön néztem, ahol 3 nagyobb ujságos is van, de egynek se volt.
Át kellett mennem az Árkádba, ott találtam a földszinti újságosnál! :vazeg:
Felhívtam az asszonyt hogy vegyen egyet.
Namost a kórház utcai piacon nem volt az újságosnak,máshol meg nem nézte mert sietett haza.
TV:Daewoo 82FWMS(DTA3220) DVD: Panasonic S-47 VHS:LG Af998 NY- HIFI St:Technics SA-200 Boschmann 3utas nagydobozok
A magazinról nem tudok/nem is fogok tudni nyilatkozni, mivel annyira nem érdekelnek az autók, hogy részletesen átolvassam, no de nem is ez a lényeg.
Én sem tudnám letagadni, hogy ezt az újságot a melléklet miatt vettem meg.
Elkúrtuk
Na én már el is kocogtam az újságárúshoz és meg is vettem az autó magazint, hozzá a Tehetséges Mr. Ripley-t.
A melléklet első ránézésre is különbözik a kereskedelmi változattól, hiszen más a borítója. (Nekem ez jobban tetszik, mint a kereskedelmi verzióé )
A tok a legegyszerűbb fekete tok. Engem ez picit zavar. Én nagyon szeretem az áttetsző tokot, mert azoknál ugye van belső borító is, ebből a szempontból ez a kiadvány nagyon kis "kopasz", no de ugyse ez számít.
A kereskedelmi verzióval ellentétben 5.1-es magyar szinkront kapott a film, van rajta eredeti is persze + magyar, és (a mellékletes kiadványok lassan már elengedhetetlen része :vazeg: ) héber felirat is!
A lemez szitázása abszolút átlagos, láttam már szebbet, de csúnyábbat is.
Ennyit előljáróban, most megyek megnézem végre ezt is DVD-n!
Aztán majd irok a kép, hang, stb minőségéről is!
Sajna csak messziről láttam, de mintha valami újsághoz a Tehetséges Mr. Ripley van.
Jó lenne róla valami infó, mihez adják és mennyiért.
Ha ugyanaz az Arás kiadvány, ami a Shell kutaknál volt, akkor megéri megvenni, mert a képminőség bevállalható, csak az angol felirat hiányzik róla. A film, maga szerintem nagyon jó, tele kiváló színészekkel, és a történet is kiváló.
Sajna csak messziről láttam, de mintha valami újsághoz a Tehetséges Mr. Ripley van.
Ha ugyanaz az Arás kiadvány, ami a Shell kutaknál volt, akkor megéri megvenni, mert a képminőség bevállalható, csak az angol felirat hiányzik róla. A film, maga szerintem nagyon jó, tele kiváló színészekkel, és a történet is kiváló.
Én tegnap csak egy pillantást vetettem rá, mert a film már megvan, de úgy ránézésre amolyan posztermagazin szinvonal, tehát az ára is ezen a környéken keresendő.
Idézet az Xpress fórumáról:
"én tegnap vettem meg ezt a bizonyos autó magazint: 1495 ft volt, a melléklete pedig a tehetséges mr. ripley (16:9, 5.1 angol, magyar, néhány extra). az újság se rossz: ki is néztem benne a következő kocsimat. :]"
(jamamura szadakó)
Köszi. Asszem ennyiért beruházok.
A film mindenképpen megéri: az utóbbi évek egyik legjobb thrillerje, ami inkább a lélekábrázolásra helyezi a hangsúlyt. Minél gyakrabban látom, annál jobban tetszik.
Én tegnap csak egy pillantást vetettem rá, mert a film már megvan, de úgy ránézésre amolyan posztermagazin szinvonal, tehát az ára is ezen a környéken keresendő.
"én tegnap vettem meg ezt a bizonyos autó magazint: 1495 ft volt, a melléklete pedig a tehetséges mr. ripley (16:9, 5.1 angol, magyar, néhány extra). az újság se rossz: ki is néztem benne a következő kocsimat. :]"
(jamamura szadakó)
A film mindenképpen megéri: az utóbbi évek egyik legjobb thrillerje, ami inkább a lélekábrázolásra helyezi a hangsúlyt. Minél gyakrabban látom, annál jobban tetszik.
(jamamura szadakó)
(jamamura szadakó)
Elkúrtuk
ezt én is bevállalnám, mert annak idején nem sikerült 5000 ft felett vásárolnom a benzinkuton.
(jamamura szadakó)