Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Házimozi magazin
Házimozi magazin
még mindig csak dicsérni tudom, csak az fránya reklám ne lenne.ki a fenét fog érdekelni 200év múlva igaz akkora már történelem lesz :vazeg:
Ja, történelem, mint a bakelit lemez.
és a bakelithez ennyi év sem kellett
miről beszéltek? a bakelit él és virul, csak most más területen hódít mint korábban. a highend rendszerek most sem nélkülözik az analóg jelforrást és komoly DJ-t sem látni bakelit nálkül. az átlag (remélem nem sértő ez a jelző) zenehallgató sajnos leszokott a bakelitről, de ennk is inkább kényelmi mint minőségi okai vannak sztem.
Én pl. tavaly vettem lemezjátszót és azóta vagy 40 bakelitlemezt. Nem ment ki a divatból, sőt jön vissza, egyre több erősítőn megjelenik újra a Phono bemenet!
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 667
Házimozi magazin
még mindig csak dicsérni tudom, csak az fránya reklám ne lenne.ki a fenét fog érdekelni 200év múlva igaz akkora már történelem lesz :vazeg:
miro˝l beszéltek? a bakelit él és virul, csak most más területen hódít mint korábban. a highend rendszerek most sem nélkülözik az analóg jelforrást és komoly DJ-t sem látni bakelit nálkül. az átlag (remélem nem sérto˝ ez a jelzo˝) zenehallgató sajnos leszokott a bakelitro˝l, de ennk is inkább kényelmi mint mino˝ségi okai vannak sztem.
ezt nem is vitatom
sôt az utóbbi idöben nagyon gondolkodóba estem LP-k vásárlásán ( otthon vannak még nem is adtuk el öket) ,hiszen-100.-tól 300.-ig jobbnál jobbakat lehet kapni,mind a zenei anyag, mind a nyomás tekintetében, amikrôl vagy 15-20 éve még álmodhatott az ember,pláne,hogy pénze sem volt rá
Rega Io / amp4you / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
Házimozi magazin
miről beszéltek? a bakelit él és virul, csak most más területen hódít mint korábban. a highend rendszerek most sem nélkülözik az analóg jelforrást és komoly DJ-t sem látni bakelit nálkül. az átlag (remélem nem sértő ez a jelző) zenehallgató sajnos leszokott a bakelitről, de ennk is inkább kényelmi mint minőségi okai vannak sztem.
- GTomi
- V.I.P.
Házimozi magazin
Rega Io / amp4you / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
Házimozi magazin
- GTomi
- V.I.P.
Házimozi magazin
k-19 tényleg nyomasztó.nagyon jó a magyar szinkron is,de az angol kicsivel jobb.ez pl akkor vehetô észre,mikor a tengeralattjárót felavatják, az angolnál visszhangzik H.F. hangja a helyszin miatt.de ez legyen a legkisebb hiba!még mindig csak dicsérni tudom, csak az fránya reklám ne lenne.ki a fenét fog érdekelni 200év múlva
igaz akkora már történelem lesz :vazeg:
K-19 ma még nem történelem?
Házimozi magazin
k-19 tényleg nyomasztó.nagyon jó a magyar szinkron is,de az angol kicsivel jobb.ez pl akkor vehetô észre,mikor a tengeralattjárót felavatják, az angolnál visszhangzik H.F. hangja a helyszin miatt.de ez legyen a legkisebb hiba!még mindig csak dicsérni tudom, csak az fránya reklám ne lenne.ki a fenét fog érdekelni 200év múlva
K-19 ma még nem történelem?
- GTomi
- V.I.P.
Házimozi magazin
Na, megvettem az atomcsapdás HM-et. Ahogy bele néztem a mellékletbe, egész korrekt a hang és a kép, so˝t a történet is izgisnek tu˝nik. Most tengeralattjárós hónap volt nálam. (U-571, K-19)
Mindkét film nagyon jó, a K-19 kissé nyomasztóbb; viszont az U-571 pörgo˝sebb..
k-19 tényleg nyomasztó.nagyon jó a magyar szinkron is,de az angol kicsivel jobb.ez pl akkor vehetô észre,mikor a tengeralattjárót felavatják, az angolnál visszhangzik H.F. hangja a helyszin miatt.de ez legyen a legkisebb hiba!
még mindig csak dicsérni tudom, csak az fránya reklám ne lenne.ki a fenét fog érdekelni 200év múlva
Házimozi magazin
Na, megvettem az atomcsapdás HM-et. Ahogy bele néztem a mellékletbe, egész korrekt a hang és a kép, sőt a történet is izgisnek tűnik. Most tengeralattjárós hónap volt nálam. (U-571, K-19)
Mindkét film nagyon jó, a K-19 kissé nyomasztóbb; viszont az U-571 pörgősebb..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Házimozi magazin
Na, megvettem az atomcsapdás HM-et. Ahogy bele néztem a mellékletbe, egész korrekt a hang és a kép, sőt a történet is izgisnek tűnik. Most tengeralattjárós hónap volt nálam. (U-571, K-19)
Házimozi magazin
A következő számról még nem lehet tudni semmit sem? Pedig már nagyon kiváncsi vagyok...
Elvileg július végén jön ki, szóval még várni kell egy kicsit..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Házimozi magazin
A következő számról még nem lehet tudni semmit sem? Pedig már nagyon kiváncsi vagyok...
Házimozi magazin
Én sem mindegyik mellékletükre értettem,mert van pár gyengén sikerült,de az utóbbi 3,részemről semmi kívánnivalót nem hagy maga után... Másrészt a filmeik minősége is figyelemre méltó.(persze itt is van kivétel)
Házimozi magazin
Nekem nagyon tetszik,hogy "bömbölnek" a hátsó hangfalak. Végre van benne dinamika és nem érzem feleslegesnek őket. Vettem már jó néhány DVD mellékletes magazint és véleményem szerint a HM viszi a pálmát a hangokat tekintve. Imádom a melléleteiket hallgatni.
No, azért a Traffic, Misszió hangja hagyott némi kívánni valót maga után. (De a Sara K. pl. igen király. )
- cibetmacska
- Újonc fórumos
- Értékelés: 0
Házimozi magazin
Hát igen...Lassan már a Tvr hét mellé is dvd mellékletet adnak!
Most szavadon foglak...
Kb. egy hónappal ezelőtt jön át a szomszéd néni, hogy nézzem már mit talált a "Szines RTV" (vagy mittomén milyen) újságban?!
Oda is ajándékozta rögtön, mert ő úgysem tudná "hova dugni".
Na jó, persze ez nem nevezhető mellékletnek, de azért aranyos kis ajándék volt az előfizetőknek. Egyébként a Nemo nyomában trailer-e volt, sok-sok hasznos kedvcsináló bemutatóval a filmről. :vazeg:
Bocs az -ért!
Házimozi magazin
és ugye a remittenda intézménye is ott van.aminek a jogi részét nem ismerem, de biztos van valami fontossága, ha külön szót találtak ki rá
tudomásom szerint az visszakerül a kiadohoz. vegyük pl a westend mellett létesült elárusító helyet, de több helyen is működik olyan ahol régebbi számokat lehet megkapni. mivel a kiadonak az a jo ha megkapja pl a HM után az 1600 ft egy részér(nem tom mennyit kapnak ezek a helyek). ha szétbontják és külön adják akkor már nem biztos hogy olyan jövedelmező. a MM-ba pl nem törtek be. ennek lehet oka a marketing is és persze lehet más is. nagyon kis csapatrol van szo ennél a lapnál. mindenképpen kell lépéseket tenniük ebben az irányban ha tartani akarják a poziciojukat. de nem győzőm emliteni hogy ez a verseny csakis nekünk jo, csak győpzzük kivárni. szerintem mindenki megtalálja a maga piacát.
Házimozi magazin
és ugye a remittenda intézménye is ott van.
aminek a jogi részét nem ismerem, de biztos van valami fontossága, ha külön szót találtak ki rá
Házimozi magazin
viszont egy rakat régebbi mellékletet lehet kapni újság nélkül...
Hogy ez fordítva miért nincs?
mert az nem jár akkora többelttkölcséggel. könnyebb a megmaradt filmeket eladbni egy multinak, mint a lappal járó dokumentáciot és költségeket megoldani ugy hogy ez reális hasznot hozzon.
Házimozi magazin
Hogy ez fordítva miért nincs?
Házimozi magazin
Egyetértek az előttem szólókkal, és a legjobban azt kifogásolnám, hogy nem lehet a magazinokat melléklet nélkül megvenni!
Sokszor van, hogy a melléklet egyáltalán nem érdekel, viszont az újságot mindenképpen megvenném. Így meg kénytelen vagyok megvenni melléklettel, jóval drágábban.
Nem hiszem, hogy nem lehetne kiadni a Hm-et és a DVDCenter-t melléklet nélküli verzióban is, mondjuk ezt a verziót csak kisebb példányszámban. (Hogy csak a nagyokat említsem)
Az a baj hogy az tényleg nagyon megnöveli a költségeket. a mult havi HM-et ezért nem vettem meg eddig. a melléklet nem fogott meg annyira a lapot viszont szivesen forgattam volna. ugyanez volt az eset a DVDCenter álmatlanságánál, igaz az megnyerőbb volt, de 2500-at nem ért meg nekem a lapot meg azota is hajkurászom itt a forumon, de senki nem akar megválni tőle. :vazeg:
Házimozi magazin
Egyetértek az előttem szólókkal, és a legjobban azt kifogásolnám, hogy nem lehet a magazinokat melléklet nélkül megvenni!
Sokszor van, hogy a melléklet egyáltalán nem érdekel, viszont az újságot mindenképpen megvenném. Így meg kénytelen vagyok megvenni melléklettel, jóval drágábban.
Nem hiszem, hogy nem lehetne kiadni a Hm-et és a DVDCenter-t melléklet nélküli verzióban is, mondjuk ezt a verziót csak kisebb példányszámban. (Hogy csak a nagyokat említsem)
Az a baj hogy az tényleg nagyon megnöveli a költségeket. a mult havi HM-et ezért nem vettem meg eddig. a melléklet nem fogott meg annyira a lapot viszont szivesen forgattam volna. ugyanez volt az eset a DVDCenter álmatlanságánál, igaz az megnyerőbb volt, de 2500-at nem ért meg nekem a lapot meg azota is hajkurászom itt a forumon, de senki nem akar megválni tőle. :vazeg:
Házimozi magazin
Hát igen...
Lassan már a Tvr hét mellé is dvd mellékletet adnak!
Házimozi magazin
Teljesen igaza van Gandalfnak!
Én sem veszem már a Házimozit, mert eddig elő volt fizetve, de nem mindíg voltam megelégedve a melléklettekel, ezért nem fizettem elő újra, viszont fixen melléklet nélkül sem fizettem elő, mert ugye hátha lesz valami jó kis film, ami érdekel, akkor meg minek két ujság?
Baromi, hogy már szinte minden színes ujsághoz lassan DVD melléklet jár.
Házimozi magazin
OFF
Én igazából utálom ezt a mellékletes dömpinget. Amikor még híre hamva sem volt a mellékleteknek, akkor is minden házimozis témájú újságot megvettem. De most már, hogy drágulnak az újságok a mellékletek miatt, sokallom a pénzt rá. természetesen el lehet ezeket adni, de egyre idegesítőbb, hogy a mellékletek eladásával kell vacakolnom. Ha valami nagyon tetszik azt megveszem, ha nem tetszik akkor meg nem kell. Mostanában eljutottam odáig, hogy kb 15 ilyen mellékletet eladtam, mert már az is idegesített, hogy a polcon a helyet foglalja. Természetesen van kivétel, amit szívesen vettem meg mellékleten, de összességében jobb lenne ha az újságok melléklet nélkül jelennének meg, vagy a legoptimálisabb esetben lehetne választani a mellékletes, és anélküli verzió között.
ON
A legutóbbi melléklet egyébként jó volt és bár ez sem kellet nekem, a jó minősége miatt könnyű volt eladni.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
Házimozi magazin
Mindenféleképpen fontos, hogy mi van a DVD-n. Én mind a mai napig két mellékletes újságot veszek és nem is tervezem, hogy ezt a mennyiséget megemelem. Nekem sincs sok pénzem filmekre és inkább kiválaszok pár jó akciósat. Sajnos a legtöbb melléklet (tisztelet a kivételnek ) borzalamas minőségű.