Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sztárplakát Magazin
- Azuroo andrew
- Fórumlakó
- Értékelés: 0
Sztárplakát Magazin
Na nem bírtam tovább idegekkel és írtam egy e-mailt az ff filmnek amiben érdeklődtem hogy való igaz-e az hogy a Sztárplakát c. újságban az Amerikai pite c. film lesz a melléklet.
ez jó hír
Vajon eme spec.ekkel ?
http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMA ... 9418524794
ez jó hír
Vajon eme spec.ekkel ?
http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMA ... 9418524794
Lcd : Sony Bravia "S" 3000 Crt: Sony Wega trinitron kv-32cs70
Hi-Fi : Panasonic av és lejátszó...
Directors: Stanley Kubrick, Alfred Hitchcock, David Fincher
Szürreál víziók: Luis Bunuel, David Lynch, Huszárik Zoltán
Zene : Isaac Hayes, Curtis Mayfield, Stevie Wonder, Dexter Wansel, The Dramatics, The Isley Brothers, George Clinton & Parliament Funkadelic
Hi-Fi : Panasonic av és lejátszó...
Directors: Stanley Kubrick, Alfred Hitchcock, David Fincher
Szürreál víziók: Luis Bunuel, David Lynch, Huszárik Zoltán
Zene : Isaac Hayes, Curtis Mayfield, Stevie Wonder, Dexter Wansel, The Dramatics, The Isley Brothers, George Clinton & Parliament Funkadelic
Sztárplakát Magazin
Na nem bírtam tovább idegekkel és írtam egy e-mailt az ff filmnek amiben érdeklődtem hogy való igaz-e az hogy a Sztárplakát c. újságban az Amerikai pite c. film lesz a melléklet. Nos a válasz meg is jött és azt írták hogy a hír igaz azonban a megjelenés a jövő évre toloódik el.
Sztárplakát Magazin
Emberek tud valaki valamit arról hogy lesz-e pite karácsonyra? Nem ehetőre hanem dvd-n nézhetőre gondolok-) Ja és nem egy pitének a képét akarom nézni hanem az Amerikai Pite c. filmet.
Karácsonyra bejgli lesz, nem pite.
Elkúrtuk
Sztárplakát Magazin
Emberek tud valaki valamit arról hogy lesz-e pite karácsonyra? Nem ehetőre hanem dvd-n nézhetőre gondolok-) Ja és nem egy pitének a képét akarom nézni hanem az Amerikai Pite c. filmet.
Sztárplakát Magazin
Lehet hogy karácsonyra sül az a pite?
A kérdés csupán az, hogy melyikre?
Elkúrtuk
Sztárplakát Magazin
Lehet hogy karácsonyra sül az a pite?
Sztárplakát Magazin
Sütitek már az Amerikai pitét?
Miért, ez lesz a következő melléklet?
Legyen az léééécci lécci
Elvileg úgy volt (van, lesz?), hogy ez lesz.
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."
Sztárplakát Magazin
Legyen az léééécci lécci
Sztárplakát Magazin
Sztárplakát Magazin
Valaki megvette ezt a Keserű méz verziót? Milyen a képe a régihez viszonyítva?
A lejátszás problémamentes, a képminőség összehasonlíthatatlanul jobb, mint az előző változaté.
THX
na végre, normálisabb kiadásban!
Sztárplakát Magazin
A lejátszás problémamentes, a képminőség összehasonlíthatatlanul jobb, mint az előző változaté.
Köszi, holnap benevezek rá.
Elkúrtuk
Sztárplakát Magazin
Sztárplakát Magazin
Elkúrtuk
Sztárplakát Magazin
Megjelent a KESERŰ MÉZ -es Sztárplakát magazin 1490 Ft-ért, a csömöri Auchanban hegyekben áll...
Ja, télleg! Múlt héten megjelent.
Igen, akkor :taps:
Sztárplakát Magazin
Megjelent a KESERŰ MÉZ -es Sztárplakát magazin 1490 Ft-ért, a csömöri Auchanban hegyekben áll...
Ja, télleg! Múlt héten megjelent. :taps:
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."
Sztárplakát Magazin
Sztárplakát Magazin
Nálam angol mellett két HUN feliratot jelez be a DVD-m, a másodikat bekapcsolva hagytam, de sehol nem láttam, hogy valami megjelenne. Alul, vagy felül lemarad a 16:9 képről? Gondoltam ott van, ahol franciául szólalnak meg, de nem láttam.NZS
elején végén a forgalmazót jelzi a magyar hangsáv mellé. Más nincs rajta
Ezt tapasztaltam már én is más FF kiadványoknál.
- FF Film & Music
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 0
Sztárplakát Magazin
Nálam angol mellett két HUN feliratot jelez be a DVD-m, a másodikat bekapcsolva hagytam, de sehol nem láttam, hogy valami megjelenne. Alul, vagy felül lemarad a 16:9 képről? Gondoltam ott van, ahol franciául szólalnak meg, de nem láttam.NZS
elején végén a forgalmazót jelzi a magyar hangsáv mellé. Más nincs rajta
Akos
Sztárplakát Magazin
Nálam angol mellett két HUN feliratot jelez be a DVD-m, a másodikat bekapcsolva hagytam, de sehol nem láttam, hogy valami megjelenne. Alul, vagy felül lemarad a 16:9 képről? Gondoltam ott van, ahol franciául szólalnak meg, de nem láttam.
NZS
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...
Sztárplakát Magazin
A felirat milyen?
Az előző kiadáson igen csúnya volt.
Ööööö... Itt is elég érdekes, szűkített és picit apró betűméret
Sztárplakát Magazin
Én ugyan nem láttam az előző kiadást, de gyors tesztelésem alapján biztos, hogy javított kiadás, mert semmilyen képhibát nem vettem észre, plusz a borító copyright 2004 Summit Entertainment is azt sugallja, hogy új kópia lehet.
Képarány: 16:9, 1:1.85
Hang: angol 5.1 + magyar felirat, magyar 5.1, magyar 2.0
Extra: szöveges filmográfia, ajánlók, jelentválasztás
Első indításkor a rendkívül szimpatikus ne másold le A DVD-t, és egy FF logo).
Sztárplakát Magazin
Végre megszületett a kisded.