Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Lemezgyűjtemény eladó

Lezárt
Zenander
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 8

Re: Lemezgyűjtemény eladó

Hozzászólás Szerző: Zenander »

Új ára 1.590.000 Ft.

Zenander
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Re: Lemezgyűjtemény eladó

Sajnos nem tudtam szerkeszteni az eredeti hirdetést. Azt szerettem volna még leírni, hogy adok még hozzá kb 100-150-db-os változó minőségű komoly-, és könnyűzenei lemezt, valamint egy értéket képviselő jó minőségű kb. 20 db-os Luciano Pavarotti gyűjteményt (többségében Decca) és 1 db. Maria Callas válogatást és ritkaság BACH gyűjtemény.

Zenander
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Lemezgyűjtemény eladó

Eladó lemezgyűjtemény, lehetőleg egyben. Kérem míg nem változtatok a hirdetésen ne keressenek akik egyes darabot szeretnének megvenni. Ára: 1.990.000 Ft
Lista, leírás a linken. https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... ue&sd=true
Az árakat a discogs európai eladók jelenlegi -gyűjteményemben levő példány minőségének (VG+, EX, NM, stb) megfelelő- minimál árának megfelelően áraztam szállítási költség nélkül. Komoly érdeklődés esetén megtekintést, meghallgatást biztosítok saját ( AR Ref 3 replika preamp, Thorens TD 318/sumiko blue point special evo iii, HEGEL H190, Black Rhodium Waltz hangszóró kábel, Buchardt S400 polcsugárzók ) rendszeren. Helyileg Budaörs, érdeklődni a fórum adta csatornákon- és 30/9411110-es mobilon. A lemezek többsége NM, EX, kisebbsége VG+. Szemrevételezés a fent részletezett feltételek mellett.
Köszönöm a figyelmet, és a lehetőséget.

Lezárt

Vissza: “LP lemezek (üres tokok, borítók is)”