Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Japán LP-k
Re: Japán LP-k
Glen Miller elkelt, a többi még továbbra is aktuális.
MONO lemezek:
Glen Miller - Original Glen Miller Dupla LP RCA masterről nyomott japán, a felvételek 1931 és 42 között készültek
borító VG+, Lemezek E/E, OBI nincs 7500 Ft
Duke Ellington - The Perfume Suite, szintén RCA masterről nyomott ritkaság
borító és lemez is E-, OBI nincs 6000 Ft
Benny Goodman - Benny Goodman Japan Only kiadás, a CBS/Sony The Great Jazz Collection kiadás darabja
borító és lemez is E, OBI nincs 6000 Ft
Néhány populárisabb zene:
Madonna - Madonna Warner-Pioneer nyomás
borító és lemez is E-, OBI nincs 5500 Ft
Carly Simon - Torch Warner nyomás
Borító E-, lemez E+, OBI nincs 5500 Ft
Glen Miller - Original Glen Miller Dupla LP RCA masterről nyomott japán, a felvételek 1931 és 42 között készültek
borító VG+, Lemezek E/E, OBI nincs 7500 Ft
Duke Ellington - The Perfume Suite, szintén RCA masterről nyomott ritkaság
borító és lemez is E-, OBI nincs 6000 Ft
Benny Goodman - Benny Goodman Japan Only kiadás, a CBS/Sony The Great Jazz Collection kiadás darabja
borító és lemez is E, OBI nincs 6000 Ft
Néhány populárisabb zene:
Madonna - Madonna Warner-Pioneer nyomás
borító és lemez is E-, OBI nincs 5500 Ft
Carly Simon - Torch Warner nyomás
Borító E-, lemez E+, OBI nincs 5500 Ft
Szia!
Neil Diamond-ot kérném Bp. XI. kerületi átvétellel.
Előre is köszönöm.
Üdv:
Neil Diamond-ot kérném Bp. XI. kerületi átvétellel.
Előre is köszönöm.
Üdv:
Japán LP-k
Racionalizálva a gyűjteményem megválnék néhány LP-től.
Első körben 3 lemezt választottam ki:
Kenny Rogers : Kenny United Artist (GP-762) E-/E- (OBI + Insert is E-) -- 4000 Ft
ASIA - Alpha (25ap 2650) (E/E) OBI nincs, Insert van -- 4000 Ft
Neil Diamond - You Don't Bring Me Flowers (25AP 1189) (E-/E) OBI, insert van, E- -- 3500 Ft
Kenny Rogers és Asia megvan USA nyomásban, annak nekem jobban tetszik a hangja ezeknél az albumoknál, nem tartogatom a japánt. Neil Diamond pedig nem is tudom mikor szólt nálam utoljára.
Zenehallgatáskor ezentúl ha nézegetem a lemezeket, fokozatosan kiveszek belőle egyet kettőt, amit hirtelen felindulásból ide felteszek. (Aztán lehet hogy később megbánom :) ) Japán, USA és holland nyomások vannak nálam, ami nem japán természetesen nem ebbe a topikba fogom tenni.
Minden lemeznél a borító és e lemez is plusz fóliában van, így is adom oda.
Csere is érdekelhet, hátha van Nálad olyan lemez, ami tetszene nekem. :)
Személyesen átvehető Szombathelyen, esetenként Győrben és Bp 11. kerületben vagy 4es metró vonalán, előre egyeztetett időben.
Képfeltöltéssel még próbálkozom.
Első körben 3 lemezt választottam ki:
Kenny Rogers : Kenny United Artist (GP-762) E-/E- (OBI + Insert is E-) -- 4000 Ft
ASIA - Alpha (25ap 2650) (E/E) OBI nincs, Insert van -- 4000 Ft
Neil Diamond - You Don't Bring Me Flowers (25AP 1189) (E-/E) OBI, insert van, E- -- 3500 Ft
Kenny Rogers és Asia megvan USA nyomásban, annak nekem jobban tetszik a hangja ezeknél az albumoknál, nem tartogatom a japánt. Neil Diamond pedig nem is tudom mikor szólt nálam utoljára.
Zenehallgatáskor ezentúl ha nézegetem a lemezeket, fokozatosan kiveszek belőle egyet kettőt, amit hirtelen felindulásból ide felteszek. (Aztán lehet hogy később megbánom :) ) Japán, USA és holland nyomások vannak nálam, ami nem japán természetesen nem ebbe a topikba fogom tenni.
Minden lemeznél a borító és e lemez is plusz fóliában van, így is adom oda.
Csere is érdekelhet, hátha van Nálad olyan lemez, ami tetszene nekem. :)
Személyesen átvehető Szombathelyen, esetenként Győrben és Bp 11. kerületben vagy 4es metró vonalán, előre egyeztetett időben.
Képfeltöltéssel még próbálkozom.