Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Onkyo TX-NR807
- kotel
- Törzsvendég

- Értékelés: 116
Onkyo TX-NR807
A mai napon Kecskemét-Baja útvonalon az erősítő átadása megoldható.
- kotel
- Törzsvendég

Onkyo TX-NR807
A mai napon pesti átadás is megoldható.
Onkyo TX-NR807
Én is ilyet használok! Nekem is előjött a forrasztás probléma.Meg lett javítva azóta hibátlanul működik!
25 nm-en nálam brutális mozit csinál!
Philips 55PFK7179
Asus G75vw
Cambridge Audio azur 651r
Orion HS 400(Jantzen audio mod.) 5.0
SVS SB12NSD
Diy kábelek
Nekem is volt, abban is elromlott a HDMI panel. Sokáig volt szervizben, vettem hát egy 809-est. Nem állta az összehasonlítást. Vettem egy Marantz SR7005-öst, mely annyira rettentően dinamikus volt, hogy gyorsan száműztem a mozi szobából a hálószobába, hátha méltó társa lesz a H/K HKTS 11 szettnek (az lett). A 807 még mindig szervizben volt, kellett valami mozizni, akkor jött egy Pio SC-LX85. No, ez azért már lenyomta, de annyi pozitív érzelmet sem előtte, sem utána nem keltett bennem semelyik erősítőm, mint a 807-es. Persze, hogy "hazudós", olyan, mint egy igazi szívtipró: mindig azt mondja, amit a lányok hallani szeretnének. Az viszont tény, hogy szerenádot nem szívesen ad, mert a zene nem a kedvence...
- gyeniko
- Törzsvendég

- Értékelés: 287
Onkyo TX-NR807
Nekem is volt, abban is elromlott a HDMI panel. Sokáig volt szervizben, vettem hát egy 809-est. Nem állta az összehasonlítást. Vettem egy Marantz SR7005-öst, mely annyira rettentően dinamikus volt, hogy gyorsan száműztem a mozi szobából a hálószobába, hátha méltó társa lesz a H/K HKTS 11 szettnek (az lett). A 807 még mindig szervizben volt, kellett valami mozizni, akkor jött egy Pio SC-LX85. No, ez azért már lenyomta, de annyi pozitív érzelmet sem előtte, sem utána nem keltett bennem semelyik erősítőm, mint a 807-es. Persze, hogy "hazudós", olyan, mint egy igazi szívtipró: mindig azt mondja, amit a lányok hallani szeretnének. Az viszont tény, hogy szerenádot nem szívesen ad, mert a zene nem a kedvence...
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindíg meg kellene tenni, amit lehet!
Igen ez látszik, azért járt a Totelben
Ugye azt tudod ,hogy ez a probléma az össze 8 as-9-es végződésű Onkyot érinti.Az ok ugye egyszerű, nem lehet a forrasztásban ólom így megrepedeztek a kontaktok a sok ,kihűlés bemelegedéstől.
Az ,hogy valamelyik készüléken ez már előjött vagy elő fog ,csakis idő kérdése!
Upp a portékának!Nincs ennek semmi különösebb baja!
- Morph
- Törzsvendég

- Értékelés: 629
Onkyo TX-NR807
Ugye azt tudod ,hogy ez a probléma az össze 8 as-9-es végződésű Onkyot érinti.Az ok ugye egyszerű, nem lehet a forrasztásban ólom így megrepedeztek a kontaktok a sok ,kihűlés bemelegedéstől.
Az ,hogy valamelyik készüléken ez már előjött vagy elő fog ,csakis idő kérdése!
Upp a portékának!Nincs ennek semmi különösebb baja!
Nappali! MoziTCL 75C935 , Pc,
"Pinyó" mozi 7.1.4: PJ: Epson 12000B, ,Proci , Hang: KRIX Vászon: Screen research, Madzag: Wire World Helicon OCC,Fapaci. SUB:Krix, Arendal
"Pinyó" mozi 7.1.4: PJ: Epson 12000B, ,Proci , Hang: KRIX Vászon: Screen research, Madzag: Wire World Helicon OCC,Fapaci. SUB:Krix, Arendal
- giotto14
- Beköltözött

- Értékelés: 445
Onkyo TX-NR807
Tudod az eladó le is szedhette volna a Totel matricát és árulhatta volna hibátlan készülékként is.
E helyett inkább őszinte volt, ráadásul a leendő vevő sem kap zsákbamacskát. Az ilyen dolog dícséretet érdemel, nem lehúzást.
"Ma az emberek tudják mindennek az árát, de nem tudják semminek az értékét." /Oscar Wilde - Dorian Gray arcképe/
- banderasz77
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 11
Onkyo TX-NR807
Gondolom a háttérinfót ismered ezzel kapcsolatban és nem csak Onkyo-t érint.
A panel cserélve, tehát hiba nem lehet. Egykori ára 1100 Eur volt és a mai napig odaver a legtöbb mai ketyerének a kategóriájában! Van egy öregebb 8-asom is, ami 23,5 kg, na azzal aláztam már 2000 Eur-os vasat is, a gazdi legnagyobb bánatára. De ő akarta! Bocsi, ha olvasod Karesz....
Up a nagyvasnak!
- kotel
- Törzsvendég

Onkyo TX-NR807
A Totelben azért járt,mert kapott egy új HDMI panelt.
Azért még mindig jobb így,mintha nem lenne százas...
Sajnos nincs az a készülék,amelyik "hülyebiztos"...
Általában a felhasználó a hibás nem a készülék.
Mutass egyet,amit ne tudnék elrontani...
- Robertó77
- V.I.P.

- Értékelés: 440
Onkyo TX-NR807
Onkyo powa vegyétek, vigyétek, ez még jól megépített vas, többek között nálam is szolgál egy....
- kotel
- Törzsvendég

Onkyo TX-NR807
Legyen 85eFt
- banderasz77
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 11
Onkyo TX-NR807
Onkyo powa vegyétek, vigyétek, ez még jól megépített vas, többek között nálam is szolgál egy....
- kotel
- Törzsvendég

Onkyo TX-NR807
Eladó
Gyári,szép állapotú Onkyo TX-NR807 fekete színű erősítő.
Totel szervíz által cserélt HDMI panellel.Azóta tökéletesen üzemel,nincs vele gond.
Csak rá kell nézni a HDMI csati környékére,hogy mennyire nincs agyon dugdosva...
Állapota szép,működése hibátlan.Egy gazdás készülék volt.
Doboza,távirányítója ,bemérő mikrofonja is meg van.
Kecskeméten bármikor megnézhető,tesztelhető,elvihető.
Ár: 90 eFt
Ha sok,akkor lehet venni agyongyötört ,fényesre dugott,HDMI csatisat...
Kecskemét
06702405416