Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Denon AVR 4308 fekete
Denon AVR 4308 fekete
Én is csak az értetlenkedésem tudom kifejezni, hogy ez ennyiért hogyhogy itt van még...
Most viszont elkelt!
Denon AVR 4308 fekete
Én is csak az értetlenkedésem tudom kifejezni, hogy ez ennyiért hogyhogy itt van még...
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda
Denon AVR 4308 fekete
Üdv.
Denon avr 3806- ot beszámítasz -e ezüst színű (makulátlan )
Szia! Úgy gondolom ,hogy azt sem könnyebb eladni a mostani uborka szezonba,nekem meg az volna a végcél ,hogy minden mozis komponensem pénzzé tegyem és ezáltal ne kelljen nagyon sok plusz pénzt bele fektessek az új kiszemelt st rendszerbe!
Denon AVR 4308 fekete
Üdv.
Denon avr 3806- ot beszámítasz -e ezüst színű (makulátlan )
Denon AVR 4308 fekete
KIvalo hang, barati ar, es meg fekete is:D
Uborka szezon van ez nem vitas, de ennyire?
Denon AVR 4308 fekete
hogy létezik, hogy ez még itt van? kb semmilyen más alternatíva nincs ennyiért. ez egy epic AVR.
Denon AVR 4308 fekete
Marantz sr 6005 beszámítasz?
Szia! Csak ,ha ezüst!
Denon AVR 4308 fekete
Ennyiért ajándék! Sok sikert az eladáshoz!
Denon AVR 4308 fekete
140000Ft nyári áron ,de nem minden áron ...
Denon AVR 4308 fekete
Kifogástalan műszaki és szép esztétikai állapotú erősítő a nagy érintős tepsi távján kívül semmi tartozéka nincs ,nálam Gyöngyösön rendszerben tesztelhető! 150000Ft
Teljesítmény: 7x 130W (8 ohm, 20Hz - 20kHz, 0,05% THD) 7x 170W (6 ohm, 1kHz, 0,7% THD) Beépített Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby Digital EX, Dolby TrueHD, Dolby Pro Logic II, Dolby Pro Logic IIx, DTS, DTS-HD, DTS96/24, DTS-ES Discrate 6.1, DTS-ES Matrix 6.1, DTS Neo:6, 7.1 LPCM, HDCD dekóderek Automatikus hangsugárzó-beállítás bemérőmikrofonnal Audyssey MultEQ XT Nagyáramú teljesítménytranzisztorok 2db 32 bites SHARC DSP csip Faroudja DCDi 10 DSP program Audio D/A konverter: 24bit / 192 kHz Audio A/D konverter: 24bit / 96 kHz Video D/A konverter: 12bit / 216 MHz 10 bites video A/D konverter Audió késleltetés (Lip Sync): 0 – 200 ms Sávszélesség: 10Hz - 100kHz 5/6/7 csatornás sztereó Diszkrét teljesítményerősítők 40-250Hz között 8 lépésben állítható keresztváltás Automatikus hangsugárzó konfiguráció Rezgésálló ház Külön-külön tápegység az audio, video áramköröknek Deep Colour (30, 36 Bit) támogatása xv. YCC támogatása OSD menü 3D Y/C szeparáció TBC - időalap korrekció Video konvertálás: KompozitS-Video -> Komponens -> HDMI (1080p) Pure Direct erősítés OSD menü a 2. zónára is Multi Room (4 zóna) AL24 Processing Plus Internet rádió (MP3, WMA) Media Server támogatás PC-ről való vezérlés W-LAN (Wi-Fi) kapcsolat AM/FM tuner DAB tuner 56 programhely RDS Radio Text Csatlakozók: 4 db HDMI bemenet (1.3), 2 db HDMI kimenet (1.3) 2 db USB csatlakozás, 4 db Optikai bemenet, 2 db Optikai kimenet 3 db Digitális koaxiális bemenet, 8 db Audio bemenet 2 db Audio kimenet, 7 db Kompozit bemenet 2 db Kompozit kimenet, 7 db S-Video bemenet 2 db S-Video kimenet, 3 db Komponens bemenet 2 db Komponens kimenet, 7.1-es analóg bemenet Ethernet csatlakozás, Subwoofer kimenet DENON Link, Phono bemenet Szín: Ezüst/Fekete Méret (Szé x Ma x Mé mm): 434 x 195 x 455 Súly: 18,9kg