Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Yamaha DSP AZ-2

Sokpontegy elő és végfokok, processzorok
Lezárt
Burtsa
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 40

Yamaha DSP AZ-2

Hozzászólás Szerző: Burtsa »

Eladó a fenti erősítő kifogástalan műszaki, szép esztétikai állapotban. 2 karc van a tetején, fotóztam.
Első tulajdonosa vagyok, a Netdepo-nál vásároltam anno. Doboza már nincs meg, de a magyar nyelvű használati igen.
Technikai adatok:
A Yamaha DSP-AZ2 egy felső-középkategóriás, audiofil igényeket is kielégítő 8.1 csatornás házimozi-erősítő (AV-erősítő), amelyet a 2000-es évek elején mutatott be a gyártó. A legendás, japán mérnöki munka mintapéldája: masszív felépítés, saját fejlesztésű processzorok és kiváló sztereó hangzás jellemzi. Tuner nélküli tiszta integrált erősítőként (AV-erősítőként) funkcionál.
Legfontosabb műszaki adatok és teljesítmény:
Csatornák száma: 8.1 csatorna (6 fő csatorna + 2 első effekt csatorna + mélynyomó kimenet).
Kimenő teljesítmény: 130 Watt csatornánként (8 Ohm mellett, a fő, center és hátsó csatornákon).Első effekt csatornák: 2 x 25 Watt (a Yamaha egyedi térhangzásához).
Digitális-analóg átalakító (DAC): 96-kHz/24-bit minőségű D/A konverterek minden csatornára.
Csillapítási tényező (Damping factor): Rendkívül magas (250-es érték), ami garantálja a mélyhangok precíz és feszes kontrollálását.
Támogatott hangformátumok és funkciókTérhangzás:
Dolby Digital, Dolby Digital EX, DTS, DTS-ES Matrix 6.1 és Discrete 6.1.CINEMA DSP technológia: A Yamaha saját fejlesztésű digitális jelfeldolgozása, amely valós koncerttermek és mozik akusztikáját képes szimulálni.
SILENT CINEMA: Speciális algoritmus, amely hagyományos fejhallgatón keresztül is képes térhatású moziélményt nyújtani.
Processor Direct mód: Kikerüli a digitális áramköröket a torzításmentes, tiszta analóg sztereó zenehallgatásért.

Több, mint 20 kiló, ezért csak személyes átvétel!
Miskolc, esetenként Budapest.
Ára: 80.000.-Ft.
Csere és beszámítás most köszönöm, de nem érdekel.
Érdelődni: [email protected]

Néhány képet nem enged feltölteni, érdeklődés esetén azokat privátban tudom küldeni (karc, távirányító)

Köszönöm!
Csatolmányok
IMG_4193.jpeg
IMG_4198 (1).jpeg
IMG_4197.jpeg
IMG_4196.jpeg
IMG_4195.jpeg
IMG_4191.jpeg

Utoljára Burtsa ugrasztotta előre 2026.07.17., pén. 19:33-kor.

Lezárt

Vissza: “Házimozi erősítők, processzorok”