Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Eladó Emotíva cuccok
Re: Eladó Emotíva cuccok
Szia, érdekel a proci! Megadom a számom: 06302966682
-
Bimmerzs
- Újonc fórumos

- Értékelés: 4
Köszönöm az ajánlatokat,de csere-berélni nem szeretnék. Inkább még ötvenezerrel leviszem az árát,mert nem akarom,más cuccait árulgatni. Így legyen 550-ezer forint és mint írtam nem cserélgetek,hiszen így is egy új árán 1,5 milliós processzorról beszélünk! Köszönöm! Szép napot mindenkinek!
-
Bimmerzs
- Újonc fórumos

A két db monoblokk már az új tulajnál teszi a dolgát,csak a processzor maradt. Kicsit faragok az árán,legyen kerek 600.000Ft!
Köszönöm!
Köszönöm!
-
Bimmerzs
- Újonc fórumos

Eladó Emotíva cuccok
Mozim átalakítása miatt eladó sorba került 2db Emotiva BasX A1 Monoblokk, végerősítő,valamint egy Emotiva XMC-2 16 csatornás 9.1.6 processzor! A monoblokkok,még fóliásak,29 márciusáig garanciálisak. Home movie vásárlás volt.Az állapotuk olyan,ahogy a boltban,a polcról leveszed!A jelenlegi áruk 250 ezer Ft,én 155 ezer Ft-ért odaadom! Természetesen dupla dobozaikban kerülnek átadásra!A processzor szintén nagyon szép állapotú,minden tartozékával ( dirac kiegészítők,távirányító,tápkábel,leírás) dupla dobozában várja az új gazdáját! Gari erre már nincs,ausztriai vásárlás volt.Itt a beárazással bajban voltam,de szerintem 630.000 Ft-os irányárral,az egyik legolcsóbb processzor lesz itt a fórumon. 3 subwoofert kezel,16 csatorna,atmos,4k,Nagyon jó hangzás és dinamika jellemzi. Annyira,hogy maradok márkán belül,csak Emotiva RMC-1-re váltok.Elvinni Várpalotáról tudod.Érdeklődni,ha lehet privátban légyszíves! Köszönöm!