Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Marantz SR6015 házimozi erősítő 9.2 - IMAX 4K/120hz - ALLM - VRR - HEOS - Audyssey
- underattack
- Nincs visszaút
- Értékelés: 33
Re: Marantz SR6015 házimozi erősítő 9.2 - IMAX 4K/120hz - ALLM - VRR - HEOS - Audyssey
Jégen, átadás után zárom.
- underattack
- Nincs visszaút
Re: Marantz SR6015 házimozi erősítő 9.2 - IMAX 4K/120hz - ALLM - VRR - HEOS - Audyssey
Zárt rendszerű sub csere érdekel, de ráfizetni nem nagyon szeretnék
- underattack
- Nincs visszaút
- underattack
- Nincs visszaút
Sziasztok,
mivel még az idén költözöm és az új helyen nem lesz már házimozi egyáltalán, ezért most rugalmasabb vagyok az árat illetően. Ennek megfelelően másik HM vas beszámítás értelemszerűen már nem játszik. Legfeljebb NAIM Mu-So csere érdekelne.
Ha épp ilyenre vágynál, küldj egy ajánlatot bátran privátban. Ez egy igazán pazar ár/érték arányú, garis cucc.

mivel még az idén költözöm és az új helyen nem lesz már házimozi egyáltalán, ezért most rugalmasabb vagyok az árat illetően. Ennek megfelelően másik HM vas beszámítás értelemszerűen már nem játszik. Legfeljebb NAIM Mu-So csere érdekelne.
Ha épp ilyenre vágynál, küldj egy ajánlatot bátran privátban. Ez egy igazán pazar ár/érték arányú, garis cucc.

- underattack
- Nincs visszaút
Esetleg beszámítanék Sony STR-DN1080-at, ha valaki arról épp feljebb lépne.
- underattack
- Nincs visszaút
Marantz SR6015 házimozi erősítő 9.2 - IMAX 4K/120hz - ALLM - VRR - HEOS - Audyssey
Sziasztok,
kihasználatlanság miatt eladó címben említett házimozi erősítőm.
2022 novemberében újonnan vásároltam, magyarországi beszerzés, tehát még több, mint 1 év gari van rá.
Távirányítóját sosem használtam, mert app-ból vezéreltem, amikor épp ment.
Minden gyári kiegészítőjéve, bemérőmikivel, gyári dobozában, eredeti számlájával eladó. Garantáltan belepiszkálás- és csalódásmentes. Érden az M7-es közelében megcsodálható, átvehető, ha alku nélkül veszed, 50km-es körben házhoz viszem, vagy a Győr ill. Ajka irány is szóbajöhet időnként.
Ára: 435eFt
Jelenleg is kapható modell, új ára 660eFt, részletes leírás az alábbi linken:
https://www.extremeaudio.hu/marantz-sr6 ... ito-fekete
kihasználatlanság miatt eladó címben említett házimozi erősítőm.
2022 novemberében újonnan vásároltam, magyarországi beszerzés, tehát még több, mint 1 év gari van rá.
Távirányítóját sosem használtam, mert app-ból vezéreltem, amikor épp ment.
Minden gyári kiegészítőjéve, bemérőmikivel, gyári dobozában, eredeti számlájával eladó. Garantáltan belepiszkálás- és csalódásmentes. Érden az M7-es közelében megcsodálható, átvehető, ha alku nélkül veszed, 50km-es körben házhoz viszem, vagy a Győr ill. Ajka irány is szóbajöhet időnként.
Ára: 435eFt
Jelenleg is kapható modell, új ára 660eFt, részletes leírás az alábbi linken:
https://www.extremeaudio.hu/marantz-sr6 ... ito-fekete