Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

AudioControl Savoy G3 7 csatornás végfok

Sokpontegy elő és végfokok, processzorok
Lezárt
fcsfelix
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 615

Re: AudioControl Savoy G3 7 csatornás végfok

Hozzászólás Szerző: fcsfelix »

nemtomm írta:
2024.03.21., csüt. 19:14
jrmikeman írta:
2024.03.21., csüt. 17:18
Ez pontasan az. Szerettem volna megvásárolni, tegnap meg is beszéltem az eladóval, nagyon szimpatikus és korrekt volt.Nem alkudtam, Vettem ki egy napot, autópálya matrica stb. Erre ma hívott hogy mégsem eladó.
Hmm azért ez nem túl korrekt hozzáállás a részéről, pedig most tette fel eladásra… :rolleyes:
Érthetetlen sad.gif
Az sem igazán etikus dolog, hogy valakit inkorrektnek bélyegezünk meg a tények ismeretete nélkül. gondolkodik.gif
Ezt pont tőled, mint ezer éves régi fórumtárstól nem vártam volna. A dolognak egyszerű oka van: megmarad. Reggel óta dolgozom (még mindig), nem jutott időm még lezárni. A kedves érdeklődőnek ma reggel elmondtam telefonban ezt, amit megértett, baráti beszélgetéssel köszöntünk el egymástól a végén.
Pont emiatt nem értem most ezt a kislányos hisztit...
NAD 787 v3: Dirac + Atmos.
KEF R900 + R300 + R600c
4x Arendal 1723 1V Avalanche 800 sub + Mini DSP HD
Dune Max Vision + Hisense XR10 RGB lézer proji
Stewart Studio Reference fix vászon 117"
És egy remek kis család, akikkel mindezt élvezem közösen.  :-)

nemtomm
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 989

Hozzászólás Szerző: nemtomm »

jrmikeman írta:
2024.03.21., csüt. 17:18
Ez pontasan az. Szerettem volna megvásárolni, tegnap meg is beszéltem az eladóval, nagyon szimpatikus és korrekt volt.Nem alkudtam, Vettem ki egy napot, autópálya matrica stb. Erre ma hívott hogy mégsem eladó.
Hmm azért ez nem túl korrekt hozzáállás a részéről, pedig most tette fel eladásra… :rolleyes:
Érthetetlen sad.gif
"Az igazi barát szemből támad."

jrmikeman
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: jrmikeman »

Rp526
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 4

Hozzászólás Szerző: Rp526 »

Szia!

Ez teljesen ugyan az a végfok, ami már harmadjára kerül fel fél éven belül vagy csak márka és típusegyezés?

Előre is köszi!

fcsfelix
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 615

AudioControl Savoy G3 7 csatornás végfok

Hozzászólás Szerző: fcsfelix »

Kedves Fórumtársak!

Eladó lett ez az igazán különleges és felső kategóriás G-osztályos 7 csatornás végfok. Beszámítás útján került hozzám, de mivel már átálltam AVR-re, nincs értelme megtartani. Nem mindennapi a kinézete sem pedig a megépítettsége. A 7 csatornán egyszerre 203 wattot tud leadni folyamarosan 8 ohm mellett. Meghallgatni volt alkalmam mire képes, hát kerestem is a leesett államat. :smile29:
Ez már nem az az ütünk vágunk vad erővel kategória. Arcam alapokra tervezett és ezen a vonalon készül Kanadában, így ehhez illően kifinomult és részletező a hangzása is már egészen kis hangerő mellett is. Viszont teszi ezt úgy, hogy sem erőben sem pedig dinamikában nincsen hiányérzet cseppet sem. Egy avr után kötve is jelentős javulás érhető el vele az előcsalogatott részleteknek köszönhetően, így lényegesen magasabb szintre emeli a mozizás élményét.
Új ára 1.6M Ft felett volt, de jelenleg is még a gyári állapotában van mind műszakilag, mind esztétikailag is. Csatornánként állítható a bemeneti érzékenysége, így nagyon jól illeszthető bármilyen készülékhez a hangja. Használtam én is már több végfokot, de ez egy teljesen más liga. Jól fog járni az, aki megveszi, mert ennek az árnak csak a duplájáért fog tudni jobbat találni. A kérdés, hogy érdemes-e, hiszen ez egy igen jó hangú végfok, ami most nagyon kedvező áron megvásárolható.
Átvehető nálam Aszódon, eselteg pesti átadás is megoldható komoly vásárlási szándék esetén.

Ára: 520e Ft.
A képeken látható előlapi furcsaságok a fekete füstüvegben tükröződő háttérben lévő növények, nem karcok vagy hibák. :rolleyes:
20240320_143824.jpg
20240320_142346.jpg
20240320_142419.jpg
20240320_142529.jpg
20240320_142620.jpg
20240320_143045.jpg
NAD 787 v3: Dirac + Atmos.
KEF R900 + R300 + R600c
4x Arendal 1723 1V Avalanche 800 sub + Mini DSP HD
Dune Max Vision + Hisense XR10 RGB lézer proji
Stewart Studio Reference fix vászon 117"
És egy remek kis család, akikkel mindezt élvezem közösen.  :-)

Lezárt

Vissza: “Házimozi erősítők, processzorok”