Ha nem veszik meg, az azt jelenti, hogy senkit nem érdekel? Hogy kerül ide Bátonytenyeréről? Én ha bármit hirdetek Pécsen ami ugye megyeszékhely, soha a kutyát nem érdekel helyben semmi. A világ minden tájáról írnak, hogy fel tudom e tenni a távolsági buszra!, meg hogy valahogy postázzam. Itt a fórumon viszont már megismertem az ország összes 3 lakosú, legeldugottabb kis faluját és mindenhol csúcsmárkák zászlóshajóit használják
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Harman Kardon avr8500
- Visormail
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 12
Re: Harman Kardon avr8500
TAG McLaren AV32R+Rotel RSX-1550, Jamo Concert 9 C 95 II+Jamo C 9 CEN II+Jamo E430, Harman/Kardon HKTS 200
Nem gondoltam volna, hogy senkinek nem mozgatja meg a fantáziáját ez a nagyágyú legenda. Ennyi pénzért vicc, főleg ilyen állapotban. Valóban nem mai darab, de ezek még nem az elromlós generációban készültek. Ez a gép anno járt nálam és mély emlékeket hagyott, bár én eleve elfogult vagyok a márka szeretetemmel felé.
Ez egy valóban egy iszonyat erős, masszív, dögös amcsi hangzású AVR, amit nem igazán sikerült zavarba hozni semmilyen hangerőn. DD DTS tudása megfelelő és elegendő szerintem sokak számára. Nem túl okos gép a kora miatt, de amit tudni kell 5.1-ben, azt tudja, nem is akárhogy.
Nem véletlen volt anno a cég legnagyobb modellje és zászlóshajója.
Ez egy valóban egy iszonyat erős, masszív, dögös amcsi hangzású AVR, amit nem igazán sikerült zavarba hozni semmilyen hangerőn. DD DTS tudása megfelelő és elegendő szerintem sokak számára. Nem túl okos gép a kora miatt, de amit tudni kell 5.1-ben, azt tudja, nem is akárhogy.
Nem véletlen volt anno a cég legnagyobb modellje és zászlóshajója.
NAD 787 v3 Dirac, Atmos.
KEF R900 + R300 + R600c
2x Arendal 1723 1V Avalanche 800 sub + Mini DSP HD
Dune Max Vision + Epson 9400 / LG G23 77"
Stewart Fix keretes vászon 117".
Vincent Audio SV-233 + Cocktail Audio streamer
És egy remek kis család, akikkel mindezt élvezem közösen. :-)
KEF R900 + R300 + R600c
2x Arendal 1723 1V Avalanche 800 sub + Mini DSP HD
Dune Max Vision + Epson 9400 / LG G23 77"
Stewart Fix keretes vászon 117".
Vincent Audio SV-233 + Cocktail Audio streamer
És egy remek kis család, akikkel mindezt élvezem közösen. :-)
A nagy érdeklődésre való tekintettel legyen az ára 80eft
Harman Kardon avr8500
Eladó egy Harman Kardon avr8500, méret probléma miatt. Vegfokként szerettem volna használni, sajnos túl nagy méretű. Két kondenzátor (a rádió elveszíti a memóriát teljes kikapcsolásnál)és a távirányító jár hozzá.
Neten minden adat fent, szerintem ez egy ma is jól muzsikáló szerkezet. Kipróbálható Nógrád megyében Bátonyterenyén.
120e ft
Neten minden adat fent, szerintem ez egy ma is jól muzsikáló szerkezet. Kipróbálható Nógrád megyében Bátonyterenyén.
120e ft
- Csatolmányok
-
- IMG_20210513_105127.jpg (4.05 MiB) Megtekintve 1575 alkalommal
-
- IMG_20210513_105038.jpg (3.97 MiB) Megtekintve 1575 alkalommal