Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Rotel RSX 1562 eladó
Re: Rotel RSX 1562 eladó
Elkelt.
Nekem is volt, piszok jó erősítő, és ilyen alacsony ármeghatározásnál nem is csodálom, hogy odaírta a "fix" szót. Nyilván nem akar már lejjebb menni. Persze lehetett volna sokkal magasabbról indulni, és akkor az alku után, mindenki örül.....
Szia. Engem érdekelne ha nem veszik meg
Jegelve.
- D-O-M-I
- Törzsvendég

- Értékelés: 138
Jövő szerdán megyek Miskolcra, épp akartam írni, hogy ha gondolod, elhozom neked.fcsfelix írta: ↑2018.12.19., szer. 13:59Kár volt azért a FIX ÁR mondatért a nyitó hsz-odban. Jó gép lehet ez, nekem az elődje volt. Nagyon gondolkodtam, hogy megkereslek és megegyezkedünk rá. De számomra ez már alapból kizáró ok, ha valaki így áll egy kölcsönösen sikeres üzletkötéshez használt terméknél, hogy ezt mondtam, ez lesz és mindenki azt csinálja ami én akarok...nem érdekel más véleménye vagy ajánlata. Így lett helyette másik erősítő, alkuval és elégedett, mosolygós kézrázással.
Aztán sok hét múlva mikor még mindig itt állnak az ilyen ára FIX.... hirdetések, csak mosolygok magamban ha meglátom a csökkentett árat és a várom az ajánlatokat hsz-okat...hiszen az ÁRA FIX...![]()
Ettől függetlenül sikeres eladást kívánok!![]()
Az eladótól úgyis vettem már évekkel ezelőtt (valamikor 2005-2006 körül) egy erősítőt, akkor egy H/K 435-öst :)
AV: Marantz SR7015 / AQ NRG2; TV: Samsung UE75RU7102 / AQ Chocolate; Front: Focal Chorus 826 V / AQ Rocket33; Center: Focal Chorus CC800 V / AQ Rocket88; Surround: Focal Chorus 806 V; Sub: Dali SUB E-12F / AQ NRG-X3 / AQ Boxer; CD: Denon DCD-635 / AQ Tower; HTPC / AQ Cinnamon
- spaceboy75
- Törzsvendég

- Értékelés: 115
Küldtem privit. 
fcsfelix írta: ↑2018.12.19., szer. 13:59Kár volt azért a FIX ÁR mondatért a nyitó hsz-odban. Jó gép lehet ez, nekem az elődje volt. Nagyon gondolkodtam, hogy megkereslek és megegyezkedünk rá. De számomra ez már alapból kizáró ok, ha valaki így áll egy kölcsönösen sikeres üzletkötéshez használt terméknél, hogy ezt mondtam, ez lesz és mindenki azt csinálja ami én akarok...nem érdekel más véleménye vagy ajánlata. Így lett helyette másik erősítő, alkuval és elégedett, mosolygós kézrázással.
Aztán sok hét múlva mikor még mindig itt állnak az ilyen ára FIX.... hirdetések, csak mosolygok magamban ha meglátom a csökkentett árat és a várom az ajánlatokat hsz-okat...hiszen az ÁRA FIX...![]()
Ettől függetlenül sikeres eladást kívánok!
Az ára továbbra is FIX.....erre az ajánlatokra gondoltam a hozzászólásban: "Csere, beszámítás lehetséges kisebb erősítőre".
Kár volt azért a FIX ÁR mondatért a nyitó hsz-odban. Jó gép lehet ez, nekem az elődje volt. Nagyon gondolkodtam, hogy megkereslek és megegyezkedünk rá. De számomra ez már alapból kizáró ok, ha valaki így áll egy kölcsönösen sikeres üzletkötéshez használt terméknél, hogy ezt mondtam, ez lesz és mindenki azt csinálja ami én akarok...nem érdekel más véleménye vagy ajánlata. Így lett helyette másik erősítő, alkuval és elégedett, mosolygós kézrázással.
Aztán sok hét múlva mikor még mindig itt állnak az ilyen ára FIX.... hirdetések, csak mosolygok magamban ha meglátom a csökkentett árat és a várom az ajánlatokat hsz-okat...hiszen az ÁRA FIX...
Ettől függetlenül sikeres eladást kívánok!
NAD 787 v3: Dirac + Atmos.
KEF R900 + R300 + R600c
4x Arendal 1723 1V Avalanche 800 sub + Mini DSP HD
Dune Max Vision + Hisense XR10 RGB lézer proji
Stewart Studio Reference fix vászon 117"
És egy remek kis család, akikkel mindezt élvezem közösen. :-)
KEF R900 + R300 + R600c
4x Arendal 1723 1V Avalanche 800 sub + Mini DSP HD
Dune Max Vision + Hisense XR10 RGB lézer proji
Stewart Studio Reference fix vászon 117"
És egy remek kis család, akikkel mindezt élvezem közösen. :-)
[quote=Moli post_id=2326226 time=1545215410 user_id=9949]
Sztereó erősítőt is beszámítok vagy olcsóbb házimozi erősítőt.
blu-ray lejátszó is szóba jöhet pl. oppo
blu-ray lejátszó is szóba jöhet pl. oppo
Jöhetnek az ajánlatok pü-ben. 
Toroid trafó, aranyozott csatlakozók.
7 x 100W (8 Ohm) teljesítményű házimozi A/V receiver, D osztályú erősítő, Kettős 32 bites DSP, 24bit 192kHz-es DAC-ok, Bluetooth funkció ( a mellékelt USB eszközzel), 6 db HDMI v1.4 bemenet, 2db HDMI 1.4 kimenet (egy ARC funkcióval), előlapi USB csatlakozás(iPod, iPhone és MP3 lejátszókhoz), 10 sávos EQ, Faroudja Torina FLI30336 Cortez videóprocesszor, analóg videójel felkonvertálása HDMI kimenetre, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, dts-HD Master hanganyagok dekódolása,4 zónás vezérlési lehetőség, RS-232C,12V Trigger, IR aljzatok a külső vezérléshez, 4U (unit) Rack méret.
Bolti ára:
799 000 Ft /db
7 x 100W (8 Ohm) teljesítményű házimozi A/V receiver, D osztályú erősítő, Kettős 32 bites DSP, 24bit 192kHz-es DAC-ok, Bluetooth funkció ( a mellékelt USB eszközzel), 6 db HDMI v1.4 bemenet, 2db HDMI 1.4 kimenet (egy ARC funkcióval), előlapi USB csatlakozás(iPod, iPhone és MP3 lejátszókhoz), 10 sávos EQ, Faroudja Torina FLI30336 Cortez videóprocesszor, analóg videójel felkonvertálása HDMI kimenetre, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, dts-HD Master hanganyagok dekódolása,4 zónás vezérlési lehetőség, RS-232C,12V Trigger, IR aljzatok a külső vezérléshez, 4U (unit) Rack méret.
Bolti ára:
799 000 Ft /db
-
darthdick
Mocskos jó gép ez!!!Az ára is felettébb vonzó,feltéve ha tényleg hibátlan!
- bigpocok
- Hazajáró lélek

- Értékelés: 387
Ment p.ü.
Rotel RSX 1562 eladó
Eladó Rotel RSX 1562 házimozi erősítő, fekete színben, tökéletes, karcmentes állapotban. Nnagy dinamika, kiváló hang mozin és zenén. Miskolcon található.
Ára: Fix. 240000Ft.
Csere, beszámítás lehetséges kisebb erősítőre.
Ára: Fix. 240000Ft.
Csere, beszámítás lehetséges kisebb erősítőre.
- Csatolmányok
-
- 1562_hazimozi_erosito.jpg (275.94 KiB) Megtekintve 3009 alkalommal
-
- rsx1562_black.jpg (119.32 KiB) Megtekintve 3009 alkalommal