Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Yamaha DSP A1

Sokpontegy elő és végfokok, processzorok
Lezárt
ontom52
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 11

Re: Yamaha DSP A1

Hozzászólás Szerző: ontom52 »

Ez érdekes, mert én meg pont fordítva tapasztaltam a leírtakat.
Az én A2-m ezeket a jelenségeket soha nem csinálta, ellenben az ismerősöm A1-vel.

MGMART
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 500

Hozzászólás Szerző: MGMART »

Nekem is volt előtte A2 és megegyezik vele kapcsolatban a véleményem, az A1 komolyabb jószág minden tekintetben.A memóriaprobléma az A2-nél előjött az A1-nél viszont soha nem tapasztaltam.Az A2-est áramtalanítás vagy áramszünet után elvesztette a beállításokat így mindig újra kellett állítani.

Tégla
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 4

Hozzászólás Szerző: Tégla »

Ja és egy szősszenet a fekete A1 nem cserélhető tápos és nem aranyozott a hangfalcsati sem, ezért és a rózsafa oldallapokért volt drágább egy kicsivel mint a fekete.

Tégla
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 4

Hozzászólás Szerző: Tégla »

Szép napot csak egy rövid hozzá szolás lenne nekem volt a1 ill a2 egymás mellett egy időben nem egy kávéház, mint a trabi meg a merci mind kettő német de van különbség. Az egyik 1milla felett volt egy picivel a másik 699ezer ebből adódik az A1 duál felépítés nagyobb táp csatornánkénti dac mig a másik nem. Sőt a távok sem egyformák mert nem vezérlik egymást, az erősitőn és a távon nem szerepel a hangvilla szimbolum. A tévhitet is eloszlatnám hogy az olcsobb A2 zeneibb mert a hangerő emelésével inkább rikácsolobbnak tűnik a másik nyugodtabb hangjához képest. És jelezném nem le fikázni akarom illetve fel magasztalni a terméket csak tapasztalat megosztást szerettem volna közzé tenni. Amúgy mindkettő Japán és ami lényeges és fontos a memoria kondit kell ezekben cserélni általában elfelejti a be állításokat.

MGMART
Fórumlakó
Fórumlakó

Yamaha DSP A1

2 órája, Shanyi írta:

Udv, mi a kulonbseg a a DSP A1 es az A2 kozott?

Csak evjaratbeli vagy ezek kulonbozo osztalyok.

Azonos évjárat. Az A1 alatt a sorban helyezkedett el az A2, tehát különböző osztályok.

Shanyi
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 17

Yamaha DSP A1

Hozzászólás Szerző: Shanyi »

Udv, mi a kulonbseg a a DSP A1 es az A2 kozott?

Csak evjaratbeli vagy ezek kulonbozo osztalyok.

MGMART
Fórumlakó
Fórumlakó

Yamaha DSP A1

14 órája, fodesz írta:

Minőség, időtállóság, arculat.   

Köszi! Ezeket még szorgos kis japán kezek rakták össze, nem kínai alkatrészekből. És ami vicces , illetve nem , hogy váltottam proci-végfok párosra és dolby digital ill. DTS hangsávokon nem igazán érzem az áttörést ehhez a géphez képest.

fodesz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5164

Yamaha DSP A1

Hozzászólás Szerző: fodesz »

Minőség, időtállóság, arculat.   

MGMART
Fórumlakó
Fórumlakó

Yamaha DSP A1

Az uborkaszezonra való tekintettel csökken a kikiáltási ár : 140.000 forint

velodyne71
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 25

Yamaha DSP A1

Hozzászólás Szerző: velodyne71 »

Szia.

Szép darab!

Nem régen adtam el a DSP-Z7-t erőlködömet, sok sikert az eladáshoz.

Up neki.

Üdv Szilárd.

MGMART
Fórumlakó
Fórumlakó

Yamaha DSP A1

MGMART
Fórumlakó
Fórumlakó

Yamaha DSP A1

MGMART
Fórumlakó
Fórumlakó

Yamaha DSP A1

Eladósorba került nagyon megvigyázott kifogástalan működésű , kiváló esztétikai állapotú egykori csúcs Yamaha házimozi erősítő.

Gyári doboza , hibátlan kopásmentes távja megvan.Ezt a típust ilyen állapotban ma már szinte lehetetlen beszerezni.Keveset használt csak hétvégi mozizások alkalmával lett bekapcsolva így viszonylag kevés " kilométer" van benne.Ha valaki szinkronosan néz filmeket és így a HD ill. Atmos hangsávok nem fontosak akkor ez egy kiváló lehetőség egy minőségi mozi kiépítésére.Az erősítő igazán impozáns darab mind súlyát ( 23kg ) mind méretét tekintve.Sokak szerint a valaha készített egyik legszebb integrált házimozi erősítő.Sajnos mostanság már nem igen készítenek ilyeneket.

Nagyon jó mozit csinál, nagy tér és dinamikus megszólalás jellemzi remek atmoszférával.Az egyedüli házimozi erősítő amit ismerek aminek a DSP programjai valóban használhatóak és nem csupán egy visszhangosított kongó hangot kapunk.Használható két plusz első magassági effektcsatorna ill. két centercsatorna, két szubkimenet.

Irányára az műszaki és esztétikai állapotát figyelembe véve 150.000 ft ami nincs kőbe vésve.Ésszerű ajánlatot meghallgatok.

Lezárt

Vissza: “Házimozi erősítők, processzorok”