Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Nad M15 házimozi processzor
Ugyan ilyen típus igaz demo darab az ebayon 435 ezer most:
https://www.ebay.com/p/NAD-NAD-M15-7-Ch ... /117519217
Az új irányár: 119.000.-Ft
"...aminek egy HDMI kimenete és kettő kimenete van...."
Jogos, elnézést! természetesen két bemenet és egy kimenet van rajta
- gyeniko
- Törzsvendég

- Értékelés: 282
"...aminek egy HDMI kimenete és kettő kimenete van...."
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindíg meg kellene tenni, amit lehet!
A lényeget kellene írni ez a változat nem dekódolja a hd-s hangformátumokat csak sima dts és dolby digital van.
De az biztosan nagyon jó lehet.
A lényeg le lett írva ami egyébként a hirdetés címéből is dekódolható mivel nem M15 Hd vagy M15 HD2-nek van hirdetve.
Ebbe nem lehet kártyát cserélni ?
Ha jól látom,ezt a típust nem lehet upgradelni.Annó nézegettem NAD AVR-eket,olyanokat amiket lehet HD-ra upgradelni,de "aranyárban " voltak a kártyák.
Ennek ellenére,nagy UP a NAD-nak,jó vétel.
Rendszer:
Megjelenítő:Philips 46PFL7655 Médialejátszó:MXQ Pro 4K LE-Kodi Blu-Ray lejátszó:LG BD-390
DAC:DIY (CS8414/CS4396) Processzor:Emotiva UMC-1Végfok:DIY 4CH ClassD Audio USA
Hangfal:Phonar Compact 2,T+A Pulsar TAW500 center,Infinity JNMB Kábelek:Nordost,CA,Neotech,Audioquest
Megjelenítő:Philips 46PFL7655 Médialejátszó:MXQ Pro 4K LE-Kodi Blu-Ray lejátszó:LG BD-390
DAC:DIY (CS8414/CS4396) Processzor:Emotiva UMC-1Végfok:DIY 4CH ClassD Audio USA
Hangfal:Phonar Compact 2,T+A Pulsar TAW500 center,Infinity JNMB Kábelek:Nordost,CA,Neotech,Audioquest
A lényeget kellene írni ez a változat nem dekódolja a hd-s hangformátumokat csak sima dts és dolby digital van.
De az biztosan nagyon jó lehet.
Optikai kábelen nem mennek az újabb hangformátumok.(HD hangok)
Amúgy jó cucc !
Ebbe nem lehet kártyát cserélni ?
Újra vihető!
A félreértések elkerülése végett a proci az első szériából való aminek egy HDMI kimenete és kettő kimenete van.
Az újabb formátumok hallgatását én egyszerűen oldottam meg: egy pár száz Ft-s optikai kábellel vittem át a hangot a lejátszóból.
Ettől függetlenül ez még egy felső kategóriás processzor kiváló hanggal akár sztereón is!
Eladó egy makulátlan NAD M15 házimozi processzor.
Nálam egy éve van, második tulajdonosa vagyok. Innen van:
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... nt=2081288
A készülék hibátlan, belenyúlás mentes, minden tartozéka megvan a doboza is. A kijelzőjén és a távirányító végén még a fólia is rajta van. Sztereón is kiváló hangja van!
Az árát nagyon nehéz belőni az újkori ára 800 ezer volt az ebay-on most is van 400ezer környékén,használt de a hibás darabokat is bőven 100 ezer fölött hirdetik.
Debrecenben található.
Irányár: 139.000.-Ft