Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Yamaha RX-V3800 ezüst
Yamaha RX-V3800 ezüst
Én is köszi
Yamaha RX-V3800 ezüst
Nagyon szépen köszönöm a gyors "ügyintézést" és a fuvart ! És elnézést a többi fórumtárstól, amiért elhappoltam előlük.
Yamaha RX-V3800 ezüst
Ne haragudjatok nem tűntem el csak elfelejtettem csekkolni a fórumot.
Ha még valakit érdekel akkor még aktuális.
A hangerő szabályzás a potméter tekerésével nem pont úgy szabályozza a hangot ahogy azt kellene, többszöri forgatásra léptet egyet. :-( Javításra szorul, de ettől függetlenül távirányítóval a szabályzás tökéletes.
Yamaha RX-V3800 ezüst
Engem érdekelne rosszalkodó potival is.
Yamaha RX-V3800 ezüst
Én is ezt kérdezem?
Mert ilyen AVR-t keresek!
Szia!
Pontosan mit takar az, hogy a "hangerő potméter rosszalkodik"?
Köszönöm!
Üdv.:
Julot
- kings5
- Nincs visszaút

- Értékelés: 1
- Kapcsolat:
Yamaha RX-V3800 ezüst
Szia.Csere nem ?rdekel? Kitűnő minőségű Sony STR DA 5000ES audiofil hanggal eredeti távval, pezsgő színben.
- Julot
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Yamaha RX-V3800 ezüst
A hangerő potméter rosszalkodik, de a távitányítón hibátlan a hangerő szabályzás.
Szia!
Pontosan mit takar az, hogy a "hangerő potméter rosszalkodik"?
Köszönöm!
Üdv.:
Julot
Yamaha RX-V3800 ezüst
Yamaha RX-V3800 ezüst / a 2007-es év csúcskategóriás AV errősítője.
Eladó vagy esetleg elcserélném Atmos-os erősítőre.
Ezt az erősítőt szerintem nem kell senkinek bemutatni, de ha még is akkor itt megtalálható minden fontos információ:
http://www.hazi-mozi.hu/cikkshow.php?cid=1146
A hangerő potméter rosszalkodik, de a távitányítón hibátlan a hangerő szabályzás. Ezen kívül az állapota műszakilag és esztétikailag is jónak mondható. 2db gyári távirányító, bemérőmikrofon és antennák meg vannak, de a gyári doboza nincs meg.
irányár: 90 000Ft