Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Yamaha Aventage RX-A3030

Sokpontegy elő és végfokok, processzorok
Receiverr
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 40

Yamaha Aventage RX-A3030

Hozzászólás Szerző: Receiverr »

A kiszemelt utódot sajnos elvitték, így marad nálam a vas!

Mozizoli
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 4

Yamaha Aventage RX-A3030

Hozzászólás Szerző: Mozizoli »

Azta Paszta. Elnézést kérek a közbeszólásért. Mivel változik itt a rend, ha várjon az ember félévet a vásárlással? Addig mit csináljon? Szerintem célravezetőbb a szavukat megszegő emberekre, ideiglenes tiltás. Mint például az, hogy aki új itt, azt mindjárt azzal ajándékozni, hogy csak lessen másokat. Szerintem nagyon sok ember van aki régi motoros a házimozi és hifi térén. De még nem regisztrált. Mivel nem neten éli az életét. Vagy éppen most regisztrált pár hónapja. Mert éppen most tanultam meg kezelni az internet eszközét.De lehet vágyok olyan tapasztalt mint egy szakember. Nem hinném, hogy pont az avx en eltöltött Időtől lesz valaki okosabb és Szavahihetöbb. Én ismerek olyan embereket nem avxröl. Akik akár házhoz is hozzák azt amire azt mondom, hogy ezt Megvenném. De sajnos nem tudok érte menni. Sok embernél nyertem bizalmat. Aztán felőlem engem is ki tilthatnak. Mert csak véleményt írtam. Nem feltétlenül okoskodtam.

Receiverr
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Yamaha Aventage RX-A3030

Feljebb lépés miatt eladó felsőkategóriás nagygép. Makulátlan, karcmentes, szép, hibátlan állapot.
Doboza nincs, táv., bemérő mikrofon stb. meg van. Mozin és zenén is nagyon szép, igényes hangzás!

Ár: 265.e Ft

Receiverr
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Yamaha Aventage RX-A3030

Kedves Fórumtársak!

Yamaha Aventage RX-A3030 eladó 265.000 Ft-ért. A topic erről szól! (Ha más téma felé visszük el szívesen, örömmel válaszolok, de a továbbiakban inkább privátban ha kérhetem! Köszönöm szépen!)

gyeniko
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 274

Yamaha Aventage RX-A3030

Hozzászólás Szerző: gyeniko »

Szerintem az utolsó előtti mondat "megszorításnak" bőven elég:
"Nem jegelem senkinek, aki előbb jön érte és fizeti, azé!"
Aztán aki komolyan gondolja, majd elmegy.
Egyébként meg ha így eladó, akkor így.

Ne kerülje el a figyelmeteket az alábbi szövegrész:

"...de én nem szívesen engedek be olyan idegeneket a lakásomba, akikről azt sem tudom kik-mik..."

Ezzel nem nagyon nehéz egyetérteni, ugye?
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindíg meg kellene tenni, amit lehet!

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6291

Yamaha Aventage RX-A3030

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

Szerintem az utolsó előtti mondat "megszorításnak" bőven elég:
"Nem jegelem senkinek, aki előbb jön érte és fizeti, azé!"
Aztán aki komolyan gondolja, majd elmegy.
Egyébként meg ha így eladó, akkor így.

Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

Csutka

Yamaha Aventage RX-A3030

Hozzászólás Szerző: Csutka »

Kedves Fórumtársak! A hirdetésben azt írtam, hogy a vásárlás feltétele, legalább fél éves fórumtagság! Többen megjegyeztétek miért, ezért gondoltam részletezem miért írtam ezt!

Sajnos azt tapasztaltam, hogy a fórum jelentősen felhígult! Rengeteg az ígérgető, a feléből mennyit engedsz típus. A frissen beregisztrált, aki nem szeretne vásárolni, a jegeljem aztán visszamondja típus stb. stb. Öreg róka vagyok az avx-en és az avfórumon is az voltam amíg ment. Aki számít azok többnyire már voltak nálam, vagy innen jól ismerjük egymást már. Beszélgettünk, megvitattuk a Hi-Fi-s dolgokat. Nekik szívesen adok el bármit...
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én nem szívesen engedek be olyan idegeneket a lakásomba, akikről azt sem tudom kik-mik, aztán még nálam is alkudoznak, esetleg ócsárolják a terméket stb. stb. stb..
Ráadásul több esetben láttam már rutinos fórumosokat, hogy min. 3-6 hónap fórumtagsághoz kötik a vásárlást éppen a fentiek miatt...
Egyébként eléggé abszurdnak találom, ha valaki beregisztrál és azonnal még aznap egy több száz ezres gépet vásárol...akinek már ennyi pénze van mozirendszerre, az véleményem szerint sokkal megfontoltabb, mint sem pár perc vagy pár óra alatt több száz ezres gépekre lecsapjon, össze-vissza meggondolatlanul vásároljon.
Kb. ennyi! Aki eről a továbbiakban vitázni szeretne, az kérem privátban tegye! Köszönöm!

Nehéz ügy!

Te vagy az eladó, megszabhatsz feltételeket. Aki vásárol, nem szívességet tesz neked és nem biztos, hogy az a lényeg, hogy "viríccsajalóvét".
A másik oldal - ha vevő vagyok, egy nagyképűnek és arrogánsnak tűnő eladótól akkor sem vásárolok, ha megvan a pénz az eladó termékre.

Én úgy gondolom, ha eladó vagy, az érdeklődésekre illik válaszolni és mindenki számára nyitva kell hagyni a kaput.
Ha meggondolja magát, akkor sincs gáz. Jegelni csak megbízható fórumosoknak kell, illetve ezt te döntöd el.
Sajnos sokan akkor kezdenek el vacillálni, miután esetleg rábólintottál az ajánlatukra. Ez van, el kell fogadni.

Sok sikert az eladáshoz!

amuelash
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 9

Yamaha Aventage RX-A3030

Hozzászólás Szerző: amuelash »

"Aki számít azok többnyire már voltak nálam, vagy innen jól ismerjük egymást már."-ez nem kicsit erős lett.

Receiverr
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Yamaha Aventage RX-A3030

Kedves Fórumtársak! A hirdetésben azt írtam, hogy a vásárlás feltétele, legalább fél éves fórumtagság! Többen megjegyeztétek miért, ezért gondoltam részletezem miért írtam ezt!

Sajnos azt tapasztaltam, hogy a fórum jelentősen felhígult! Rengeteg az ígérgető, a feléből mennyit engedsz típus. A frissen beregisztrált, aki nem szeretne vásárolni, a jegeljem aztán visszamondja típus stb. stb. Öreg róka vagyok az avx-en és az avfórumon is az voltam amíg ment. Aki számít azok többnyire már voltak nálam, vagy innen jól ismerjük egymást már. Beszélgettünk, megvitattuk a Hi-Fi-s dolgokat. Nekik szívesen adok el bármit...
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én nem szívesen engedek be olyan idegeneket a lakásomba, akikről azt sem tudom kik-mik, aztán még nálam is alkudoznak, esetleg ócsárolják a terméket stb. stb. stb..
Ráadásul több esetben láttam már rutinos fórumosokat, hogy min. 3-6 hónap fórumtagsághoz kötik a vásárlást éppen a fentiek miatt...
Egyébként eléggé abszurdnak találom, ha valaki beregisztrál és azonnal még aznap egy több száz ezres gépet vásárol...akinek már ennyi pénze van mozirendszerre, az véleményem szerint sokkal megfontoltabb, mint sem pár perc vagy pár óra alatt több száz ezres gépekre lecsapjon, össze-vissza meggondolatlanul vásároljon.
Kb. ennyi! Aki eről a továbbiakban vitázni szeretne, az kérem privátban tegye! Köszönöm!

Receiverr
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Yamaha Aventage RX-A3030

Üdv!Ha bárki viszi a komplett vételárat nem mindegy hogy mióta fórumtag?Óriási baj van az egóddal!!!Remélem sosem találsz rá vevőt itt a fórumon.
Ha ez ilyen egyszerű lenne!...Az egómhoz köze nincsen, de ha Te így érzed jól magad, egészségedre! Végre megnevettettél! :-D  Te egy fantasztikus ember vagy! Én is imádlak! :-DDDD

komancs
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 6

Yamaha Aventage RX-A3030

Hozzászólás Szerző: komancs »

Üdv!Ha bárki viszi a komplett vételárat nem mindegy hogy mióta fórumtag?Óriási baj van az egóddal!!!Remélem sosem találsz rá vevőt itt a fórumon.

Ludas
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 3

Yamaha Aventage RX-A3030

Hozzászólás Szerző: Ludas »

Kedves Fórumtársak!

Yamaha Aventage RX-A3030 eladó 265.000 Ft-ért. A topic erről szól! Ha más téma felé visszük el szívesen, és örömmel válaszolok, de inkább privátban ha kérhetem! Köszönöm szépen! 

Ennyi. Korrekt

Receiverr
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Yamaha Aventage RX-A3030

Kedves Fórumtársak!
  Yamaha Aventage RX-A3030 eladó 265.000 Ft-ért. A topic erről szól! Ha más téma felé visszük el szívesen, és örömmel válaszolok, de inkább privátban ha kérhetem! Köszönöm szépen!

Receiverr
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Yamaha Aventage RX-A3030

Szia.
Érdekel az erősítő!Mi a menet most?

Ne hogy az legyen, milyen borzasztó vagyok! :-)))) (Tudom, hogy az vagyok ) Küldtem neked privát üzit!

Receiverr
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Yamaha Aventage RX-A3030

Új vagyok itt,nem tudtam.Igazából csak regisztráltam,nem olvastam el teljesen a szabályzatot.Hogyan tudok vásárolni akkor?
Keress másikat! Én csak min. fél éve regisztrált tagnak adom el, bizonyos okok miatt! Ennyi!

Receiverr
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Yamaha Aventage RX-A3030

Ha nem lennék fél éve tag, és meglobogtatnám a több mint negyed misit meg se vehetném ???
Érdekes szemlélet , kifejthetnéd.........

Szerintem nem kell magyaráznom! A fórum felhígult. Én úgy döntöttem, hogy csak min. fél éve fórumtagnak adom el. Pont! (Nem minden áron eladó. Ráér!)

kovika30
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 2

Yamaha Aventage RX-A3030

Hozzászólás Szerző: kovika30 »

Új vagyok itt,nem tudtam.Igazából csak regisztráltam,nem olvastam el teljesen a szabályzatot.Hogyan tudok vásárolni akkor?
Szia!

Ment privát!

eric.cartman
Beköltözött
Beköltözött
Kapcsolat:

Yamaha Aventage RX-A3030

Hozzászólás Szerző: eric.cartman »

Ez nem egy fórum-szabályzat, hanem a konkrét eladó féltételei között áll. 
NuPrime hivatalos európai szerviz - Garanciális és garanciaidőn túli szoláltatások, terméktámogatás. https://nuprimeaudio.com/support/

bojli001
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 16

Yamaha Aventage RX-A3030

Hozzászólás Szerző: bojli001 »

Van egy szomorú hírem!

Vásárlási feltétel: minimum fél éves fórumtagság!
Sajna így nem veheted meg!

bane
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 45

Yamaha Aventage RX-A3030

Hozzászólás Szerző: bane »

Van egy szomorú hírem! 

Vásárlási feltétel: minimum fél éves fórumtagság!
Sajna így nem veheted meg!

Szia.

bojli001
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 16

Yamaha Aventage RX-A3030

Hozzászólás Szerző: bojli001 »

Szia.

Gelilacko
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 76

Yamaha Aventage RX-A3030

Hozzászólás Szerző: Gelilacko »

Ha nem lennék fél éve tag, és meglobogtatnám a több mint negyed misit meg se vehetném ???
Érdekes szemlélet , kifejthetnéd.........

Receiverr
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Yamaha Aventage RX-A3030

UP, hogy elvigyék - jó gép!

ui:
A 3060-al valami baj van? Beavatsz minket? 

A 3060 is jó gép! Ha valakinek az van, az is jöhet!

eric.cartman
Beköltözött
Beköltözött
Kapcsolat:

Yamaha Aventage RX-A3030

Hozzászólás Szerző: eric.cartman »

UP, hogy elvigyék - jó gép!

ui:
A 3060-al valami baj van? Beavatsz minket? 
NuPrime hivatalos európai szerviz - Garanciális és garanciaidőn túli szoláltatások, terméktámogatás. https://nuprimeaudio.com/support/

Receiverr
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Yamaha Aventage RX-A3030

Csere csak felsőbb ligában játszó gépre:
pl.: Yamaha RX-A 3050-re vagy 3070-re. Természetesen a fennmaradó kp.-t fizetem! (Csak tökéletes műszaki és esztétikai állapotú gép érdekel!)

Lezárt

Vissza: “Házimozi erősítők, processzorok”