440 Euroért árulja. Nem 440eFt-ért.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sikeres, boldog új évet kíván mindenkinek az AVX team!
Pioneer VSX-LX303
- Vappali
- Fórumlakó

- Értékelés: 163
Re: Pioneer VSX-LX303
"1000euro volt a vételára, 440et kérek most. Ergo egy 4 éves készüléket adok 56% bukóval"
Szia! Nem jó a matek.
De inkább elírtad azt a 440eFt.-ot, hisz 170eFt.-ért kínálod.
Sok sikert a gyors eladáshoz!
Szia! Nem jó a matek.
Sok sikert a gyors eladáshoz!
- caratyuska
- Újonc fórumos

- Értékelés: 1
Szia
A sérülésről egy fotót tudnál dobni? Akár emailben, üzenetben is.
Üdv-.
A sérülésről egy fotót tudnál dobni? Akár emailben, üzenetben is.
Üdv-.
A további kellemetlenségeket elkerülése végett /számomra egyértelmű dolgokat/ tisztázni kell pár apróságot.
1, Korrekt ember vagyok, korrekt készüléket kínálok, korrekt áron.
2, Ha már a lakásomba engednélek megnézni/hallgatni, akkor legyen már benned annyi tisztelet, hogy legalább a keresztneveden bemutatkozol!
3, 1000euro volt a vételára, 440et kérek most. Ergo egy 4 éves készüléket adok 56% bukóval, ha ez sem elég lépj tovább. Nekem nem teszel szívességet, ha elviszed, mert nem kenyérre kell.
4, Mivel nem készülék adás vételből tartom fent magam, így előfordulhat, hogy az érdeklődésre 1 2nap múlva reagálok /nem a gép, telefon előtt verdesem magam a földhöz karácsony előtt egy héttel, hogy mikor válaszolhatok valami hülyeségre... /
Köszönöm
Akit a fentiek fényében érdekel az erősítő privát üzenetben érdeklődjön. Email címre küldöm a képeket.
1, Korrekt ember vagyok, korrekt készüléket kínálok, korrekt áron.
2, Ha már a lakásomba engednélek megnézni/hallgatni, akkor legyen már benned annyi tisztelet, hogy legalább a keresztneveden bemutatkozol!
3, 1000euro volt a vételára, 440et kérek most. Ergo egy 4 éves készüléket adok 56% bukóval, ha ez sem elég lépj tovább. Nekem nem teszel szívességet, ha elviszed, mert nem kenyérre kell.
4, Mivel nem készülék adás vételből tartom fent magam, így előfordulhat, hogy az érdeklődésre 1 2nap múlva reagálok /nem a gép, telefon előtt verdesem magam a földhöz karácsony előtt egy héttel, hogy mikor válaszolhatok valami hülyeségre... /
Köszönöm
Akit a fentiek fényében érdekel az erősítő privát üzenetben érdeklődjön. Email címre küldöm a képeket.
Kimaradt a helyszín.
Budapesten lehet átvenni/megtekinteni.
Budapesten lehet átvenni/megtekinteni.
Pioneer VSX-LX303
Sziasztok
Feljebblépés reményében a fent nevezett 9.2 csatornás Dolby Atmos, DTS X kompatibilis erősítő ezüst színben eladó!
4k/120 és a Diracot kivéve teljesen naprakész a felszereltség és a kompatibilitási lista, de a neten minden megtalalható róla.
Műszakilag kifogástalan, külsején egyetlen makula /3 4mm körüli nyomódas a készülék tetejének bal oldalán... Ráesett egy érme/ található.
4éve lett vásárolva Németországban, számlája, doboza, összes gyári tartozéka természetesen jár hozzá. Megkímélt, nem széthajtott, nem ütött vágott /panel lakás/, rendezett tiszta környezetben tartott portéka.
A makulát is figyelembe vettem az árazásnál, így 170.000forintert vihető.
Képek később, vagy privát érdeklődés esetén kívánság szerint.
Köszönöm
Feljebblépés reményében a fent nevezett 9.2 csatornás Dolby Atmos, DTS X kompatibilis erősítő ezüst színben eladó!
4k/120 és a Diracot kivéve teljesen naprakész a felszereltség és a kompatibilitási lista, de a neten minden megtalalható róla.
Műszakilag kifogástalan, külsején egyetlen makula /3 4mm körüli nyomódas a készülék tetejének bal oldalán... Ráesett egy érme/ található.
4éve lett vásárolva Németországban, számlája, doboza, összes gyári tartozéka természetesen jár hozzá. Megkímélt, nem széthajtott, nem ütött vágott /panel lakás/, rendezett tiszta környezetben tartott portéka.
A makulát is figyelembe vettem az árazásnál, így 170.000forintert vihető.
Képek később, vagy privát érdeklődés esetén kívánság szerint.
Köszönöm