Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
miniDSP 2x4HD bontatlan
Re: miniDSP 2x4HD bontatlan
Privátban leleveleztük, de ide is leírom. Jelenleg 105eFt a legolcsóbb beszerzési lehetőség, a 15eFt-os árelőny ugyanazért a bontatlan garanciális eszközért aligha nem egy nagyon korrekt ajánlat.
Re: miniDSP 2x4HD bontatlan
Üdv!
Gondolkodom a hirdetett minidsp 2x4 hd-n, egy meglévő "sima" 2x4-et váltanék vele, hátha még valamit ki tudok sajtolni a rendszerből. Mivel kipróbálni nem tudom, hogy megéri-e a csere, de azért hajt a kiváncsiság, ezért esetleg megvenném, de csak nagyon max. 80 ezret szánnék rá. Ha érdekelne az ajánlat, kérlek írj, köszönöm
Tamás
Szerk.: Ezt privátban akartam küldeni
Gondolkodom a hirdetett minidsp 2x4 hd-n, egy meglévő "sima" 2x4-et váltanék vele, hátha még valamit ki tudok sajtolni a rendszerből. Mivel kipróbálni nem tudom, hogy megéri-e a csere, de azért hajt a kiváncsiság, ezért esetleg megvenném, de csak nagyon max. 80 ezret szánnék rá. Ha érdekelne az ajánlat, kérlek írj, köszönöm
Tamás
Szerk.: Ezt privátban akartam küldeni
miniDSP 2x4HD bontatlan
Eladó garanciálisan cserélt, bontatlan miniDSP 2x4HD. A cserével a garancia is újra indult, ami így 1 hét híján 2 év. Ennek a példánynak az elődje a holland Soundimports-tól lett vásárolva. 3db ilyennel (és azóta már egy Flex Eight-tel is) rendelkezem, és mivel sehol sem írták, hogy ez tilos, mert egy teljesen más, újabb fejlesztésű elektronikát rejt az ugyanolyan doboz, egy régebbi firmware-rel "downgrade"-eltem a Windows7 kompatibilitás érdekében. Ettől aztán nem szólalt meg többé, és a support által küldött extra szerviz szoftverrel sem sikerült jobb belátásra bírni.
Budapesten a XVIII. kerületben a Sárkány Center közelében vehető át, vagy előreutalás esetében postázom is. Tömegközlekedéssel vagy vasúttal való továbbszállítás esetén a fuvart a KöKi Terminálig vállalom. Privát üzenetben vagy telefonon (70/383-3518) is rendelkezésre állok.
Ár: 90eFt.
Budapesten a XVIII. kerületben a Sárkány Center közelében vehető át, vagy előreutalás esetében postázom is. Tömegközlekedéssel vagy vasúttal való továbbszállítás esetén a fuvart a KöKi Terminálig vállalom. Privát üzenetben vagy telefonon (70/383-3518) is rendelkezésre állok.
Ár: 90eFt.