Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Yamaha MX-A5200
Re: Yamaha MX-A5200
Jegelve 

-
jankesz123456
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 4
Űdv! Közben én is olvastam , egy tesztet az elsö 2csatorna hidba kötését csak 8 ohmos hangfalakkal javasolja a gyártó, de 11 csatornát használva csak annyit írnak,hogy elég a teljesítmeny egy mozihoz. A max áramfelvétel 650 w- ez mondjuk nem olyan sok. Köszönöm az infót
M&K sound 950- sur 95T- IC 95, Anthem mrx 1140, Yamaha MX A5200, Dune HD, Sony 77 bravia 8A, Svs sb 17, AQ
A 11 csatorna egyforma teljesítményű... Kettőt tudsz hidalva használni, értelemszerűen ilyenkor a 11ből 9csatornás lesz a végfok.
-
jankesz123456
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 4
Üdv! kérdeznék-----mind a 11 csatornát használva , mert erről nem találtam semmi infót---mindegyik csatorna egyforma teljesítményű vagy elől több hátul felül valamennyi ? mellesleg nem tudom miért szálltak így el az árak és ez mindegyik márkára igaz------pl ez 2020 ban 650 körül volt az extreme audionál. üdv János
Legyen az új ára 750e ft. Ez éppen a kereskedői árának a fele. Az xlr kábeleket viszont megtartom, ezen az áron, már nem járnak a végfokhoz. A készülék Magyarországon vásárolt éppen most 3 éves, viszont kevés üzemórával és nem egy külföldi szürke import a vásárlási papírjait is adom hozzá 
Ha nem alkuszol ajándékba adom az xlr (6 pár) kábeleket is a végfokhoz. A képen látható 75cm hosszú inakustik premium kábeleket.
Yamaha MX-A5200
Tisztelt Fórumtársak!
Megválnék ettől a 11 csatornás yamaha high - end végfoktól, továbblépés miatt.
Kifogástalan karcmentes, újszerű állapotban, első tulajdonosa vagyok, extreme audió vásárlás volt.
Októberig még garanciális.
Ára 850e ft.
Helyileg Sajószentpéteren van. Szállításban rugalmas vagyok, megbeszélés kérdése, de csakis személyesen vehető át!
Kérdés esetén keress privátban, vagy a nullahat2026116hatvanöt számon.
További szép napot!
Megválnék ettől a 11 csatornás yamaha high - end végfoktól, továbblépés miatt.
Kifogástalan karcmentes, újszerű állapotban, első tulajdonosa vagyok, extreme audió vásárlás volt.
Októberig még garanciális.
Ára 850e ft.
Helyileg Sajószentpéteren van. Szállításban rugalmas vagyok, megbeszélés kérdése, de csakis személyesen vehető át!
Kérdés esetén keress privátban, vagy a nullahat2026116hatvanöt számon.
További szép napot!