Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Primare Spa 22 HD
- Roberto11
- V.I.P.

- Értékelés: 345
Re: Primare Spa 22 HD
LG 65"C3,DUNE MAX VISION 4K
Parasound Halo A51
Focal 1038BE,Focal CC1008BE,JMlab SR30
JL Audio F112
Hfk.:Neotech NES-3003,Audioqusest DB14/4
Hdmi:Audioquest Diamond,Furutech HF-X-NCF
Táp:Neotech NEP-3003G
XLR: Neotech NEI-3001lll, Audioquest Mackenzie
Audioquest Wolf
IsoACOUSTICS,Vibra-R
Parasound Halo A51
Focal 1038BE,Focal CC1008BE,JMlab SR30
JL Audio F112
Hfk.:Neotech NES-3003,Audioqusest DB14/4
Hdmi:Audioquest Diamond,Furutech HF-X-NCF
Táp:Neotech NEP-3003G
XLR: Neotech NEI-3001lll, Audioquest Mackenzie
Audioquest Wolf
IsoACOUSTICS,Vibra-R
Re: Primare Spa 22 HD
230 000 forint!
Primare Spa 22 HD
Eladóvá vált Németországból, első tulajdonosától vásárolt Primare Spa22 HD erősítőm. Gyári dupla dobozában, papírjaival gyönyörű, karcmentes állapotban. Idén tavasszal vásároltam, toronymagasan a legjobb mozi erősítőm, mely sztereóban is szenzációs, de ezzel senki számára nem állítok újdonságot. Elképesztő dinamika, erő jellemzi. A tulajdonostól már úgy vásároltam, hogy a bal első csatornát 4-5 dB-el magasabbra kell állítani, így lesz ugyanolyan hangos, mint a jobb első csatorna. Egy bő hónapja sajnos a távirányítót sem tudom használni, a távirányítón az infra villog, de valószínűleg nem megfelelő jelet ad ki, ergo jelenleg nem működik. Az erősítő Gyulán található, futár megoldható, most szombaton a Békéscsaba-Kecskemét-Budapest útvonalon átvehető. Az ára a fentiek miatt 250e forint, mely normális keretek között alkuképes.