Sajnos mennie kell.. nem használom már egy ideje.
Brutális cucc . Rotel 6 csatornás vegfok igény szerint hozzá 300ert. Egyben 1M ft
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lexicon MC 10
Re: Lexicon MC 10
Nem láttam.bocsi. továbbra is eladó dobozos hibátlan állapotban.
Re: Lexicon MC 10
írtam PM-et
NAIM NSC 222 - Arcam 850 - Primare BD32 - PS Audio P15 - Power cable: TARA LABS THE ONE, Harmonic Technology AC10, XLR: Chord, Music Timbre, Harmonic Technology Magic Link, Speaker: Front: ATC SCM100A - Center: ATC SCM50A - Back: Boston Acoustics, Projector: EPSON LS12000
Lexicon MC 10
ELADÓ Lexicon MC-10 processzor!
Jelenleg a házimozi stúdióban van Törökbálinton.
Ki lett cserélve a HDMI panel. Kb 1 éve van a birtokomban. A Házimozi stúdiótól vettem tavaly Januárban. Kihasználatlanság miatt eladó.
Gyári dobozában, tartozékaival, minden elterjedt mai formátumot ismer(Atmos, DTS-X, IMAX E., Vision).
Kiváló hangminőség. Ilyen mozit ritkán hall az ember. Nagyon jó ár érték arány.
ÁLLAPOT: kiváló, hibátlan
DOBOZ: van
Gari nincs.
ÁR: 780 000 HUF
Jelenleg a házimozi stúdióban van Törökbálinton.
Ki lett cserélve a HDMI panel. Kb 1 éve van a birtokomban. A Házimozi stúdiótól vettem tavaly Januárban. Kihasználatlanság miatt eladó.
Gyári dobozában, tartozékaival, minden elterjedt mai formátumot ismer(Atmos, DTS-X, IMAX E., Vision).
Kiváló hangminőség. Ilyen mozit ritkán hall az ember. Nagyon jó ár érték arány.
ÁLLAPOT: kiváló, hibátlan
DOBOZ: van
Gari nincs.
ÁR: 780 000 HUF