Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Denon AVC-A1SR
-
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 31
Re: Denon AVC-A1SR
Én sem szorítom be soha polcok kozé amit használok. Mindíg úgy helyezem el, hogy a megfelelő szellőzés biztosítva legyen, de ő már használaton kívül van. Viszont nem akartam eltenni, mert szép, mutatós és jól esik látni minden nap.
Utoljára MTSZ ugrasztotta előre 2025.04.23., szer. 21:04-kor.
- AmericanWerewolf
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 29
Re: Denon AVC-A1SR
Eddig mindig magamba fojtottam, hogy beszólogassak a polc közé szorított erősítőknek, de a tiéd viszi a pálmát! Mennyi van fölötte, 5mm?
Kár, hogy nem fekete, akkor még lehet, hogy gondolkoznék is rajta, hogy kiszabadítsam onnan. Ritkán felbukkanó, mai napig egyik legjobb mozitank.

Kár, hogy nem fekete, akkor még lehet, hogy gondolkoznék is rajta, hogy kiszabadítsam onnan. Ritkán felbukkanó, mai napig egyik legjobb mozitank.
-
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 31
Denon AVC-A1SR
A Denon egykori zászlóshajója. Megjelenésekor az ára 1.5millió ft környékén volt. Nagyon szép állapotú készülék. Gyári távirányítója megvan. Hibátlanul működik. AV erősítő létére stereo zenehallgatásban is megállja a helyét. Hatalmas mérete van (29 kg) így postázni nemigazan szeretném. De ha valaki vállalja a felelősséget, akkor előre utalás esetén megoldható.
Helyileg Mezőberényben van. Ára állapotára tekintettel 250.000 ft. Tel. 209520273.
Helyileg Mezőberényben van. Ára állapotára tekintettel 250.000 ft. Tel. 209520273.