Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Nad T758 v3i Atmos
Re: Nad T758 v3i Atmos
Karácsonyi akció! Még odaér a fa alá. 

330e forint! 5 hónapos készülék, magyar garanciával, szaküzletből.
Köszönöm az elismerő szavakat, tényleg szenzációsan szól, sztereóban is, Tidal Connect-es is. Természetesen az erősítő tartozéka az önmagában is 100e forint értékű BluOs modul.
Nekem is ilyen van inmáron 2 éve, meg kell hogy mondjam hogy fantasztikus egy erősítő. Ennél úgy van a hűtés megoldva hogy minél nagyobb a terhelés annál húvösebben fut, én még soha nem hallottama a ventilátor hangját. Volt előtte Onkyo RZ 900-om meg Marantz SR 7013, de mindkettő tűzforró volt telhelés alatt....Én csak ajánlani tudom ezt a készüléket, egyszerű de nagyszerű...
Szerintem csináltasd meg a hibát mert így elég nehezen tudod eladni a nagyvasat , személy szerint én biztos nem vennék ilyen avr-t amit rögtön el kell vinni netán több hétre javítani ….sok sikert kívánok az eladásához… 

"Az igazi barát szemből támad."
- Vappali
- Fórumlakó
- Értékelés: 136
Szerintem a felhasználók többségének elég ennyi HDMI csati. Ma még nem túl gyakori a 2 megjelenítő, illetve a 3HDMI bemenet is többnyire elég. Nálam pl. az 1 HDMI kimenet van használatban, nincs tervben még egy megjelenítő, és ritkán volt a 2. hdmi bemenet is használva. Ha belegondolsz 1 HDMI bemenet a médiaplayernek, egy a tvboxnak, egy a konzolnak. Ez többnyire elég.
Volt ilyen erősítőm, szerettem a hangját.
Sok sikert a gyors eladáshoz!
Volt ilyen erősítőm, szerettem a hangját.
Sok sikert a gyors eladáshoz!

Szia! A negyedik oszlopban a BluOs lenne látható, így hiányzik az O betű. Elképzelhető, hogy gyári beállítások visszaállítássával helyreállna, de nem próbáltam meg, túl sok mindent kellene állítgatni utána, és még több évig van rá garancia. Igen, tényleg ennyi a HDMI-k száma, nekem bőven elég 2-t használok összvissz, soha nem használtam többet és nem is tervezem, sőt! Viszont ezzel ellentétben a hang kimagasló, ezelőtt közvetlenül használtam Marantz SR8012 és Arcam Avr5-t, teljesen partiban van mindkettővel, sztereóban a NAD érezhetően a legjobb! Anthem MRX720-ra cseréltem, ez sem feltétlenül jobb, talán az ARC gyorsabban állítható, mint a Dirac. Jövő héten kötöm majd vissza az Anthem-et, elképzelhető, hogy az lesz eladó. Vissza kell, hogy hallgassam. 
Hol van az a bizonyos pixel hiba? én nem igazán látom.
De azt igen hogy ehhez a minőségi és ár kategóriához hogy gondolta a gyártó a 3 HDMI be,- és 1 kimenetet, ez azért minden más ilyen erősítőt jelentősen alul múl, és szégyen a gyártóra nézve is.
De azt igen hogy ehhez a minőségi és ár kategóriához hogy gondolta a gyártó a 3 HDMI be,- és 1 kimenetet, ez azért minden más ilyen erősítőt jelentősen alul múl, és szégyen a gyártóra nézve is.
Szinte új állapotban, nagyon jó hanggal, magyar garanciával. 340e forint
Természetesen ki is próbálható! Az ár tartalmazza a beépített Dirac-ot is!
Nad T758 v3i Atmos
Eladóvá vált idén júliusban az Audio Centrumban vásárolt NAD T758 v3i erősítőm. Még több, mint 2,5 év garanciával. Gyakorlatilag teljesen új, egyszer lett beüzemelve. Az egyik oszlopban pixel hibás lett a kijelző, 2 hónap után, nyilván cserélnék, de egyelőre ezért nem küldtem vissza, nem zavaró, de mindenképpen megéri megcsináltatni még garanciaidőben. Gyulán található. Foxpost, futár megoldható. Hangja jóval túlmutat a kommersz távol-keleti kategórián. https://www-hazi--mozi-hu.cdn.ampprojec ... erosito%2F. Ára : 350e forint.