Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Arcam avr11
-
LukacsBeni
- Nincs visszaút

- Értékelés: 16
Re: Arcam avr11
Jég!
-
LukacsBeni
- Nincs visszaút

Előre!
-
LukacsBeni
- Nincs visszaút

Up!
-
LukacsBeni
- Nincs visszaút

Up! Sztem már nem sokáig lesz akciós.
-
LukacsBeni
- Nincs visszaút

Az árát mérséklem 800-ra, amíg a kiszemelt megvan. Utána újból 850 lesz.
-
LukacsBeni
- Nincs visszaút

Up!
-
LukacsBeni
- Nincs visszaút

Vágok egy nagyot az áron, így már nem kell gondolkozni az alkudozáson. 850-be vihető!
- Roberto001
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 44
Segítő szándékkal próbáltam írni …
További jó mozizást!
További jó mozizást!
-
LukacsBeni
- Nincs visszaút

Milyen Arcamod van pontosan? Nem egészséges így bezsúfolva? Oldalanként 7cm,felül 5cm,hátul teljesen nyitott és 30cm van a falig,elől szintén nyitott. Maximum kicsit langyos szokott lenni. Pont nem lesz semmi baja!Roberto001 írta: ↑2024.12.07., szomb. 13:25Szia
Én a mostani arcamnál vettem észre hogy nagyon nem egészséges neki így bezsúfolni sehova !Felhívtam a forgalmazót és ő azt javasolta hogy legyen meg minden irányba a 15 cm-es szellőzés !Amúgy egy Norstone állvány legtetején van!
Aztán a primare-t könnyen kitudtad húzni az állványból? Nekem inkább az nem tűnik egészségének, mégse írogatok hülyeséget a posztod alá....
Kérlek az ilyen megjegyzéseidet inkább tartsd meg magadnak.
Köszi!
- Roberto001
- Kezdő Fórumlakó

Szia
Én a mostani arcamnál vettem észre hogy nagyon nem egészséges neki így bezsúfolni sehova !Felhívtam a forgalmazót és ő azt javasolta hogy legyen meg minden irányba a 15 cm-es szellőzés !Amúgy egy Norstone állvány legtetején van!
-
kzsolti83
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Megkérdezhetem, hogy Te hol/min tartod az erősítődet?Roberto001 írta: ↑2024.12.03., kedd 09:20Szia
Szerintem elsőnek vedd ki abból a szekrényből !Mivel a gyártó minden irányba 15-15 cm kér!!!![]()
-
LukacsBeni
- Nincs visszaút

Köszi az infot!
- Roberto001
- Kezdő Fórumlakó

Szia
Szerintem elsőnek vedd ki abból a szekrényből !Mivel a gyártó minden irányba 15-15 cm kér!!!
Szerintem elsőnek vedd ki abból a szekrényből !Mivel a gyártó minden irányba 15-15 cm kér!!!
-
LukacsBeni
- Nincs visszaút

Házimozi és sztereó erősítő csere játszhat. Jöhet olcsóbb és drágább is. Lényeg, h ne legyen túl idős és szép állapotban legyen.
-
LukacsBeni
- Nincs visszaút

Lehet anno csak én nyúltam bele. Persze Angol fórumokon panaszkodnak rá rendesen.
Talán valami egyenáram szűrőt javasoltak hozzá. Lehet hülyeséget írtam, de nem emlékszem már pontosan. Állítólag az megoldja a dolgot.
Magyar shop szerint, tökéletesen működött és semmi hibája nem volt...
Meg ugye ez is egy olyan szubjektív dolog, hogy van akit zavar és van akit nem. Haverom szerint teljesen rendben volt ez a hang. Engem totál az őrületbe kergetett. Meg azt is elhiszem, hogy egy Hűtőventi elnyomja a hangját vagy pl. szekrényben tartod stb. és nem hallod. Nálam ez a lehetőség nem volt adott.
Talán valami egyenáram szűrőt javasoltak hozzá. Lehet hülyeséget írtam, de nem emlékszem már pontosan. Állítólag az megoldja a dolgot.
Magyar shop szerint, tökéletesen működött és semmi hibája nem volt...
Meg ugye ez is egy olyan szubjektív dolog, hogy van akit zavar és van akit nem. Haverom szerint teljesen rendben volt ez a hang. Engem totál az őrületbe kergetett. Meg azt is elhiszem, hogy egy Hűtőventi elnyomja a hangját vagy pl. szekrényben tartod stb. és nem hallod. Nálam ez a lehetőség nem volt adott.
Ezeket garanciában javították. A 11-es sorozat egyébként e tekintetben azonos a korábbi 10-es szériával, ugyanolyan trafó található bennük. Mindkettőnek van minimális hangja, ami a trafó kialakítása miatti üzemszerű, normális működés.LukacsBeni írta: ↑2024.11.25., hétf. 12:22Egy apróságot szeretnék kiemelni. Régebbi szériát használtam egy darabig. (Arcam avr10-et) Nagyon szerettem, de sajnos elkellett engednem a kezét mert roppantul zavart a hangos trafó búgása/fütyülése.
Szerencsére az újabb szériás arcamoknál ezt már hibatlanul megoldottak!
Ha nincs nagy teljesítmény igény, ez egy kiváló "jövőbiztos" vas, sikeres eladást kívánok hozzá!
Akkor az gyári hibás volt!
Én AVR10-et használok és síri csendben van!
Sokkal-sokkal hangosabb a tetején lévő AV-Cooler, amit szintén csak nagyon közelről hallani!
Én AVR10-et használok és síri csendben van!
Sokkal-sokkal hangosabb a tetején lévő AV-Cooler, amit szintén csak nagyon közelről hallani!
-
LukacsBeni
- Nincs visszaút

Arcam avr11
Eladó a fent nevezett erősítő! Idei Német készülék. Gyártói 5 év garira beregisztrálva. 10/10-es állapot. Minden gyári tartozék illetve a doboza is adott.
A készüléket nem szeretném bemutatni. Mindent is tud, amire szükséged lehet. Neten millió cikk található róla.
Egy apróságot szeretnék kiemelni. Régebbi szériát használtam egy darabig. (Arcam avr10-et) Nagyon szerettem, de sajnos elkellett engednem a kezét mert roppantul zavart a hangos trafó búgása/fütyülése.
Békéscsabán átvehető illetve kipróbálható.
Posta csak előrefizetes esetén mehet.
Útiköltség térítés ellenében, hébe-hòba el is tudom vinni.
Ára 900.000 jó Magyar forint.
A készüléket nem szeretném bemutatni. Mindent is tud, amire szükséged lehet. Neten millió cikk található róla.
Egy apróságot szeretnék kiemelni. Régebbi szériát használtam egy darabig. (Arcam avr10-et) Nagyon szerettem, de sajnos elkellett engednem a kezét mert roppantul zavart a hangos trafó búgása/fütyülése.
Békéscsabán átvehető illetve kipróbálható.
Posta csak előrefizetes esetén mehet.
Útiköltség térítés ellenében, hébe-hòba el is tudom vinni.
Ára 900.000 jó Magyar forint.