Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Pioneer SC-LX901
-
Gabesz06
- Nincs visszaút

- Értékelés: 1
Re: Pioneer SC-LX901
Elkelt!
Meg van még?
-
Garrett80
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Nem ismerem az eladót, de az erősítőt igen. Ugyanez a típusom van.
Sztereóban és házimoziban is egy remek gép. Amiket hallottam vagy amiket birtokoltam azokat nagyon magasan felülmúlja!
Az pedig, hogy ha hajtva is van nem fűti be a szobát az is egy nagy plusz a minőség mellett.
Nagy UP! ...és sikeres eladást. Valaki jól fog vele járni.
Sztereóban és házimoziban is egy remek gép. Amiket hallottam vagy amiket birtokoltam azokat nagyon magasan felülmúlja!
Az pedig, hogy ha hajtva is van nem fűti be a szobát az is egy nagy plusz a minőség mellett.
Nagy UP! ...és sikeres eladást. Valaki jól fog vele járni.
- eric.cartman
- Beköltözött

- Értékelés: 276
- Kapcsolat:
Ez a gép egy igazi nagyvad! Privát véleményem szerint ezen az áron képtelenség jobb gépet birtokolni! Sőt, messze ver mindent ennyiért...
Minden fontos funkció benne gyárilag ami praktikusan szükséges 2024-ben.
Ekkora energia és minőség kevés AVR-ben lakik.
Valaki nagy vételt csinál vele majd!
Minden fontos funkció benne gyárilag ami praktikusan szükséges 2024-ben.
Ekkora energia és minőség kevés AVR-ben lakik.
Valaki nagy vételt csinál vele majd!
NuPrime hivatalos európai szerviz - Garanciális és garanciaidőn túli szoláltatások, terméktámogatás. https://nuprimeaudio.com/support/
-
Gabesz06
- Nincs visszaút

- Értékelés: 1
Pioneer SC-LX901
Eladó a címben említett kifogástalan műszaki és esztétikai állapotú,javítás mentes házimozierősítő.
Doboza,papírjai,gyári bemérőmikrofon meg van.
Aki ismeri a márkát nem kell bemutatni,de a neten minden infó megtalálható a készülékről.
11.2 csatornás rádióerősítő D osztályú erősítővel, Air Studios minősítéssel, 4K ultra-HD felskálázással/pass-through technológiával, Dolby Atmos, DTS:X hangmódokkal és nagyfelbontású streaming funkcióval.
Természetesen kipróbálható,Bp-n belül a szállításban tudok segíteni.
Újpesten kipróbálható.
Ár:460000Ft
Doboza,papírjai,gyári bemérőmikrofon meg van.
Aki ismeri a márkát nem kell bemutatni,de a neten minden infó megtalálható a készülékről.
11.2 csatornás rádióerősítő D osztályú erősítővel, Air Studios minősítéssel, 4K ultra-HD felskálázással/pass-through technológiával, Dolby Atmos, DTS:X hangmódokkal és nagyfelbontású streaming funkcióval.
Természetesen kipróbálható,Bp-n belül a szállításban tudok segíteni.
Újpesten kipróbálható.
Ár:460000Ft