Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Denon AVR-X6300H
Re: Denon AVR-X6300H
Köszönöm, elkelt, zárom.
Mától 345 ezerért vihető.
Még mindig eladó az erősítő. Amennyiben érdekel valakit: Ára: 387 000 Ft.
Denon AVR-X6300H
Denon AV Receiver 11 erősítő fokozattal, Dolby Atmos és DTS:X (legfeljebb 7.2.4, erősítő hozzáadása nélkül); Auro-3D, 4K felskálázás, Dolby Vision stb... Ára: 390 000 Ft. A többi műszaki információ a megadott termékinformációs honlapon[https://www.zkelectronics.com/receiver/ ... vr-x6300h/] olvasható, értékeléssel együtt
Második tulajdonosa vagyok, itt, a fórumon vettem. Egy éve dobozban, szekrénylakó. Személyes átvételt preferálom, de postázom is (előre utalás után, a vevő felelősségére). Helyileg Tóalmáson megtekinthető, egyeztetés után máshol is megoldható az átvétel (benzinköltség). Köszönöm, hogy olvasta. Írjon, vagy hívjon bátran, mindent megbeszélünk.
Második tulajdonosa vagyok, itt, a fórumon vettem. Egy éve dobozban, szekrénylakó. Személyes átvételt preferálom, de postázom is (előre utalás után, a vevő felelősségére). Helyileg Tóalmáson megtekinthető, egyeztetés után máshol is megoldható az átvétel (benzinköltség). Köszönöm, hogy olvasta. Írjon, vagy hívjon bátran, mindent megbeszélünk.
Legyen mindenkinek jó Karácsonya: a Denon AVR-X6300H nagyvas ára 400 ezer az Ünnepekre tekintettel.
Őszi akció: 425 ezer forint a nagyvas most.
Pici korrekció: 445 ezerre módosul az ár.
Még egy kísérlet, mert lassan itt az utód: 449 000 Ft.
Pünkösdig árcsökkentés. Hátha meghozza a kedvet az erősítőhöz. Az ár legyen: 460 000 forint.
Denon AVR-X6300H
Eladó Denon AVR-X6300H 11.2 házimozi erősítő. A tulajdonságait, és szolgáltatásait tekintve sok újat nem tudnék róla leírni. Egy egyedülálló fejlesztés a cég történetében, az első Denon AV Receiver 11 erősítő fokozattal, melynek mindegyik csatornája névleges 205 watt teljesítménnyel rendelkezik. Dolby Atmos és DTS:X (legfeljebb 7.2.4, 2-csatornás erősítő hozzáadása nélkül); Auro-3D, 4K felskálázás, Dolby Vision stb...
Második tulaja vagyok, az eredeti tulajdonosától itt a fórumról vettem anno. Személyes átvételt preferálom, de postázom is (előre utalás után, a vevő felelősségére). Helyileg Tóalmáson megtekinthető, átvétel még előre egyeztetés után máshol is megoldható (max. 40 km, vagy benzinköltség). Köszönöm, hogy olvasta. Írjon (atyec7@gmail.com), vagy hívjon bátran (+36/ 30 9158733), mindent megbeszélünk, de nem mindenáron eladó. Ára 479 ezer magyar forint.
Második tulaja vagyok, az eredeti tulajdonosától itt a fórumról vettem anno. Személyes átvételt preferálom, de postázom is (előre utalás után, a vevő felelősségére). Helyileg Tóalmáson megtekinthető, átvétel még előre egyeztetés után máshol is megoldható (max. 40 km, vagy benzinköltség). Köszönöm, hogy olvasta. Írjon (atyec7@gmail.com), vagy hívjon bátran (+36/ 30 9158733), mindent megbeszélünk, de nem mindenáron eladó. Ára 479 ezer magyar forint.