Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Denon AVR-X2700H 8K 120Hz Atmos HEOS stb gyönyörű újszerű állapotban dobozában
Re: Denon AVR-X2700H 8K 120Hz Atmos HEOS stb gyönyörű újszerű állapotban dobozában
Valaki egy szép állapotú Denont? Én sajnos most nem tudok mit kezdeni vele :(
Re: Denon AVR-X2700H 8K 120Hz Atmos HEOS stb gyönyörű újszerű állapotban dobozában
Sajnos új képeket készíteni nem tudok, kis változás van mert közben lebetegedtem és megműtöttek. Így sajnos a dobozt megemelnem sem tudom, mozdulni is alig. Mivel így macerásabb minden, az árat is lejjebb viszem, ha valaki eljön neki kell kivenni a dobozból, ha szeretné kipróbálni akkor neki kell bekötni stb, sajna kb mozogni is alig tudok.
Van egy felület ahol leellenörizhető vagyok megbízhatóság szinten ha ez segít ( kb húszéves - akár szakai - múlt, és minősítések).
Esetleg futár megoldható ha valakinek úgy is jó.
Az ár legyen mondjuk 190.000 ft.
Az erősítő valóban olyan mintha új lenne
Van egy felület ahol leellenörizhető vagyok megbízhatóság szinten ha ez segít ( kb húszéves - akár szakai - múlt, és minősítések).
Esetleg futár megoldható ha valakinek úgy is jó.
Az ár legyen mondjuk 190.000 ft.
Az erősítő valóban olyan mintha új lenne
Denon AVR-X2700H 8K 120Hz Atmos HEOS stb gyönyörű újszerű állapotban dobozában
Eladó egy alig használt, gyönyörű állapotú, karcmentes Denon AVR-X2700H erősítő.
Olyan mintha új lenne, még a doboza is.
Dobozos, minden tartozéka hiánytalanul megvan.
Sajnos nem volt időm jó képeket csinálni a készülékről egyéb okok miatt, de az erősítő kifogástalan, 10/10 es tip-top, hajszálkarcmentes állapotban a dobozában pihen. ( nem úgy mint sok hirdetésnél hogy itt derül ki hogy jaj mégis karcos, ez valóban olyan mintha új lenne!)
Sajnos kb csaak másfél-két hét múlva leszek ismét mozgásképes ( talán ha szerencsém van előbb is), megvásárolni is akkor lehet majd csak
Ez a 7.2 csatornás, 8 K 150W per csatornás AV erősítő teljesen támogatja a Dolby Atmos-t, a DTS:X-et, csakúgy mint a legújabb HDMI előírásokat, mint a 8K/60Hz, 4K/120Hz** áteresztés, HDR10+, Dynamic HDR, ALLM és mások.
Teljes leírás a honlapon:
https://www.denon.com/hu-hu/shop/avreceiver/avrx2700h
Átvenni, megtekinteni, kipróbálni Zuglóban az Őrs vezér tértől nem messze lehet, vagy GLS.
Megbízhatóságom más oldalon leellenőrizhető, kérésre mutatom.
Ára: 210000 ft.
06-30-996-72-negyven-6
Olyan mintha új lenne, még a doboza is.
Dobozos, minden tartozéka hiánytalanul megvan.
Sajnos nem volt időm jó képeket csinálni a készülékről egyéb okok miatt, de az erősítő kifogástalan, 10/10 es tip-top, hajszálkarcmentes állapotban a dobozában pihen. ( nem úgy mint sok hirdetésnél hogy itt derül ki hogy jaj mégis karcos, ez valóban olyan mintha új lenne!)
Sajnos kb csaak másfél-két hét múlva leszek ismét mozgásképes ( talán ha szerencsém van előbb is), megvásárolni is akkor lehet majd csak
Ez a 7.2 csatornás, 8 K 150W per csatornás AV erősítő teljesen támogatja a Dolby Atmos-t, a DTS:X-et, csakúgy mint a legújabb HDMI előírásokat, mint a 8K/60Hz, 4K/120Hz** áteresztés, HDR10+, Dynamic HDR, ALLM és mások.
Teljes leírás a honlapon:
https://www.denon.com/hu-hu/shop/avreceiver/avrx2700h
Átvenni, megtekinteni, kipróbálni Zuglóban az Őrs vezér tértől nem messze lehet, vagy GLS.
Megbízhatóságom más oldalon leellenőrizhető, kérésre mutatom.
Ára: 210000 ft.
06-30-996-72-negyven-6