Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Harman Kardon AVR 370
- dobcsizs
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 1
- Kapcsolat:
Re: Harman Kardon AVR 370
Elkelt,zárom a témát.
- dobcsizs
- Kezdő Fórumlakó
- Kapcsolat:
Köszönöm a pozitív gondolatokat, valójában már lassan én is úgy vagyok vele hogy inkább megtartom, de már lassan én sem tudom tárolni a cuccaimat
, mindig találok valami "kincset" amire azt mondom hogy biztosan megmarad.
- gyeniko
- Fórumlakó
- Értékelés: 274
Őszintén szólva nem értem, hogy miért van még itt az erősítő. Nagyon ritkán felbukkanó példány, nem gyenge, nem buta, nem csúnya, nem drága, ha vkinek nincs szüksége 8K-ra, BT-ra, Atmosra, vagy DTS-X-re, akkor elégedett lehetne vele.
Egy magyar nyelvű bemutató: https://www.hifipiac.hu/hazimozi/av-ero ... r-370.html
Én örömmel megvenném, de nem kockáztathatom meg a kanálcsörgést (több, mint elegendő cucc van itthon, jónéhány bedobozolva vár vmire - én sem tudom, hogy mire
)
Egy magyar nyelvű bemutató: https://www.hifipiac.hu/hazimozi/av-ero ... r-370.html
Én örömmel megvenném, de nem kockáztathatom meg a kanálcsörgést (több, mint elegendő cucc van itthon, jónéhány bedobozolva vár vmire - én sem tudom, hogy mire

Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindíg meg kellene tenni, amit lehet!
- dobcsizs
- Kezdő Fórumlakó
- Kapcsolat:
85000.-
- dobcsizs
- Kezdő Fórumlakó
- Kapcsolat:
Mostantól legyen 92000.- ft
- dobcsizs
- Kezdő Fórumlakó
- Kapcsolat:
Harman Kardon AVR 370
Eladó Harman Kardon 7.2 és házimozi erősítő szép állapotban tökéletes működéssel.
Minimális hasznalati nyomok előfordulnak de semmi komoly.
Wifi, internet rádió,usb stb.
Eredeti 2db gyári távirányítóval,bemérőmikrofonnal.
Személyes átvétel megoldható,csomagküldés az árban, de jelenleg meghallgatásra, tesztelésre nincs lehetőség, így pár nap próbagarit adok, ez megbeszélés tárgyát képzi.
Ár.:95000.-
Helyileg Csanádapáca.
Tel.: harminc/öt43-4öt-34
Minimális hasznalati nyomok előfordulnak de semmi komoly.
Wifi, internet rádió,usb stb.
Eredeti 2db gyári távirányítóval,bemérőmikrofonnal.
Személyes átvétel megoldható,csomagküldés az árban, de jelenleg meghallgatásra, tesztelésre nincs lehetőség, így pár nap próbagarit adok, ez megbeszélés tárgyát képzi.
Ár.:95000.-
Helyileg Csanádapáca.
Tel.: harminc/öt43-4öt-34