Egy szimpatikus fórumtársnál teszi már a dolgát!
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Marantz SR-7013 AV erősítő
Re: Marantz SR-7013 AV erősítő
Az AVX-nek köszönöm a lehetőséget!
Re: Marantz SR-7013 AV erősítő
Az előző tulaj rendelt hozzá eredeti gyári távirányítót.
Természetesen mind a kettőt adom az SR-7013-hoz az újat és a régit is.
Az ára marad fix 370.000 Ft
Természetesen mind a kettőt adom az SR-7013-hoz az újat és a régit is.
Az ára marad fix 370.000 Ft
Marantz SR-7013 AV erősítő
Eladó egy Marantz SR-7013 fekete AVR, ami beszámításként került hozzám.
Gyártói link:
https://www.marantz.com/hu-hu/shop/avre ... iscontinue
Műszaki állapota hibátlan, esztétikailag pár használati karc található a készülék tetején és a HDMI panelnél.
(lásd a mellékelt képeken)
Sajnos a távirányító elemtartójának a fedelét sem találja a volt tulaj.
Garancia nincs, tartozékok megvannak, de a doboza nincs meg, ha szükséges, annak az AVR-nek a dobozában tudom adni, aminek az árába beszámítottam a Marantz SR-7013-at.
Hozzászólást vagy érdeklődést csak privátban szeretném, ha tennétek, vagy tel: 30kilenc694hat21, csere köszönöm nem érdekel. A készülék Fertőszentmiklóson található.
Személyes átvételt javaslom az állapota miatt, de ha valakinek a képek alapján megfelel,
akkor előre utalás után postázom is.
Mindezek fényében az ára fix 370.000 Ft

Gyártói link:
https://www.marantz.com/hu-hu/shop/avre ... iscontinue
Műszaki állapota hibátlan, esztétikailag pár használati karc található a készülék tetején és a HDMI panelnél.
(lásd a mellékelt képeken)
Sajnos a távirányító elemtartójának a fedelét sem találja a volt tulaj.
Garancia nincs, tartozékok megvannak, de a doboza nincs meg, ha szükséges, annak az AVR-nek a dobozában tudom adni, aminek az árába beszámítottam a Marantz SR-7013-at.
Hozzászólást vagy érdeklődést csak privátban szeretném, ha tennétek, vagy tel: 30kilenc694hat21, csere köszönöm nem érdekel. A készülék Fertőszentmiklóson található.
Személyes átvételt javaslom az állapota miatt, de ha valakinek a képek alapján megfelel,
akkor előre utalás után postázom is.
Mindezek fényében az ára fix 370.000 Ft