Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Onkyo TX-NR 818 fekete
Re: Onkyo TX-NR 818 fekete
Köszönöm a lehetőséget, elkelt másik felületen!!
150.000 HUF
A mai naptól 6 hónap garancia van a távirányítóra! Sikerült orvosolni az apró problémát!
- Vappali
- Fórumlakó

- Értékelés: 163
Én úgy gondolom hogy nem a próba ellen van az eladó. Nyilván engedi kipróbálni. Vélhetőlen egy érdeklődő az eladó tűréshatárát meghaladó hangerőn akarta járatni "próba" címén. Valóban ez nem arról szól. A mai világban, van aki eleve úgy hirdet hogy senkit nem enged be a a lakásába. Ettől függetlenül jó erősítő, biztosan el fog menni. Lehet postán, mindenféle demózgatás nélkül.Deni írta: ↑2023.02.24., pén. 11:25Szerintem ha igy állsz hozzá az eladáshoz akkor vidd vissza a hálóba, sose vennék meg semmit meghallgatás nélkül!DaliBaba írta: ↑2023.02.24., pén. 00:08Az otthonom nem házimozi bemutatóterem és nem demo szoba!!!
Referencia hangerőn “demozgatni” és hasonlók nem opció!
Az erősítő tudását a saját otthonodban a saját hangfalaidon lesz lehetőséged meghallgatni miután megvásároltad!
Az új ára: 150.000HUF
Ennek tudatában írjatok!!!
Köszönöm, hogy elolvastátok!
Pont a véleményedet és az eladási tanácsaidat szerettem volna kikérni... Szerinted engem mennyire érdekel hogy te mit és hogyan vennél meg? Segítek! Semennyire!
Egyébként van egy olyan lehetőség, aki a környékemen lakik és vételi szándékkal jelentkezik ahhoz nagyon szívesen elviszem és a saját környezetében ki tudja próbálni a saját hangfalain!!!
Egyébként van egy olyan lehetőség, aki a környékemen lakik és vételi szándékkal jelentkezik ahhoz nagyon szívesen elviszem és a saját környezetében ki tudja próbálni a saját hangfalain!!!
Szerintem ha igy állsz hozzá az eladáshoz akkor vidd vissza a hálóba, sose vennék meg semmit meghallgatás nélkül!DaliBaba írta: ↑2023.02.24., pén. 00:08Az otthonom nem házimozi bemutatóterem és nem demo szoba!!!
Az erősítő tudását a saját otthonodban a saját hangfalaidon lesz lehetőséged meghallgatni miután megvásároltad!
Az otthonom nem házimozi bemutatóterem és nem demo szoba!!!
-
Frontosa74
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Szia neked akkor ma jó,mert akkor kellene egy cím.
-
Frontosa74
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Jó estét érdekelne az erősítő.
Onkyo TX-NR 818 fekete
Eladó használt Onkyo TX-NR 818 házimozierősítő fekete színben minden gyári tartozékával, dobozával szép állapotban!
- Bemérő mikrofon
- AM / FM antennák
- Tápkábel
- Magyar kezelési / használati útmutató
- Távirányító (már nem 100%-os, ha jól emlékszem talán a hangerő fel gomb ami nem mindig működik, viszont applikációval tökéletesen lehet vezérelni + új távirányítót 4-12 ezer forint között lehet hozzá beszerezni!)
Sekon házimozi szerviz által cserélve lett a HDMI panel a frissített verzióra amikor az Onkyo-nál műszaki akció volt! Visszahívták melegedés miatt, nekem előtte sem melegedett mivel szabadon volt használva nem bezárva a bútorban/szekrényben!
2013-ban vásároltam újonnan itthon a Netdeponál, nagyjából 3 éve leváltotta egy RZ840 azóta "pihent" a hálóban!
Köszönöm, hogy elolvastad!
Pest megye / Dunakeszi
Ára: 160.000HUF
- Bemérő mikrofon
- AM / FM antennák
- Tápkábel
- Magyar kezelési / használati útmutató
- Távirányító (már nem 100%-os, ha jól emlékszem talán a hangerő fel gomb ami nem mindig működik, viszont applikációval tökéletesen lehet vezérelni + új távirányítót 4-12 ezer forint között lehet hozzá beszerezni!)
Sekon házimozi szerviz által cserélve lett a HDMI panel a frissített verzióra amikor az Onkyo-nál műszaki akció volt! Visszahívták melegedés miatt, nekem előtte sem melegedett mivel szabadon volt használva nem bezárva a bútorban/szekrényben!
2013-ban vásároltam újonnan itthon a Netdeponál, nagyjából 3 éve leváltotta egy RZ840 azóta "pihent" a hálóban!
Köszönöm, hogy elolvastad!
Pest megye / Dunakeszi
Ára: 160.000HUF