A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kedves Fórumtárs!
Sajnos hiába kattintgatok a kalapácsra, vagy a mellette lévő nyílra, semmi nem történik. Még tegnap KÉRTEM SEGÍTSÉGET a Kapcsolatfelvétel az adminisztrátorokkal útján, hogy nem történik semmi. AZÓTA SE KAPTAM SEMMI VÁLASZT!
Írd meg, mit csináljak?
Sorry de én nem láttam semmilyen kapcsolatfelvételt az admin rész felé.
A zárás módja:
1.Katt a kis háromszögre a kalapács ikon mellett
2.Katt a téma lezárása opcióra
Kedves Fórumtárs!
Sajnos hiába kattintgatok a kalapácsra, vagy a mellette lévő nyílra, semmi nem történik. Még tegnap KÉRTEM SEGÍTSÉGET a Kapcsolatfelvétel az adminisztrátorokkal útján, hogy nem történik semmi. AZÓTA SE KAPTAM SEMMI VÁLASZT!
Írd meg, mit csináljak?
Eladó 7.1 csatornás Harman-Kardon házimozi rádióerősítő gyári állapotban, tartozékaival együtt, saját dobozával.
A készülék alig használt, tartalék készüléknek vettem, de nem volt szükség a bevetésére. A kezdetektől dobozban tartott, csak kipróbált, tehát be kell járatni. Kijelzőjén a fólia rajta van, optikailag és működésileg kifogástalan. Ez még a klasszikus Harman, nagy trafós, nehéz (14,5 kg-os), dupla tápegységes, (az elülső és hátsó csatornáknak külön tápegység).
Jellemzők:
Teljesítménye az összes csatornát hajtva pedig 7x50Watt (tényleges teljesítmény, aki érti, tudja, mire gondolok).
3 db HDMI bemenet és 1 db kimenet található, 1.3a (1080p), 7.1-es pre-out (előerősítő kimenet) végfokhoz (végfokokhoz).
Hangformátumok: Dolby TrueHD, DTS-HD Master Audio, Dolby Digital Plus, Dolby Digital EX, Pro Logic IIx, DTS-HD, DTS 5.1, DTS-ES 6.1 Discrete&Matrix, DTS 96/24, DTS Neo:6, és Harman Logic7.
Faroudja DCDI Cinema skálázó áramkörrel (1080p-ig), Cirrus Logic CS 49700-es DSP-vel, csatornánkénti 192 kHz/24 bit rendszerű DA konverterekkel, EzSet /EQ kalibrációs rendszerrel, 2. zóna kimenettel, Dolby (térhatású) fejhallgató kimenettel.
Tartózkodási hely 9024 Győr.
privát üzenet a fórumon
vagy 06-30-387-8303
Harman-Kardon AVR-255 Ára: 80.000Ft
Csatolmányok
P1000720 kicsi.JPG (1.02 MiB) Megtekintve 918 alkalommal
P1000722 kicsi.JPG (1.15 MiB) Megtekintve 918 alkalommal
P1000723 kicsi.JPG (1.11 MiB) Megtekintve 918 alkalommal
P1000724 kicsi (2).JPG (711.48 KiB) Megtekintve 918 alkalommal
P1000725 kicsi.JPG (1.3 MiB) Megtekintve 918 alkalommal