Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Marantz SR7010 patika állapotban
- Bodnapet
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 113
Re: Marantz SR7010 patika állapotban
Elkelt, zárom!
- Bodnapet
- Kezdő Fórumlakó

Ahogyan írtam, az erősítő lefoglalózva, a pénteki átadás után zárom a hirdetést.
Egyébként MM phono bemenete van az erősítőnek, szóval a típus elvileg tudja, de én sosem próbáltam.
Üdvözlet !
Átvenném a készüléket !
Ill. Kérdésem analóg lemezjátszót tudok e csatlakoztatni hozzá?
emil:0630 9972706
Átvenném a készüléket !
Ill. Kérdésem analóg lemezjátszót tudok e csatlakoztatni hozzá?
emil:0630 9972706
Üdvözlet !
Átvenném a készüléket !
Átvenném a készüléket !
Egy angol kutató csoport több éves kutatómunkával megállapította, hogy ez így szép, így gyönyörű. És ennyi. És ez egybecseng az én véleményemmel is.
- Vappali
- Fórumlakó

- Értékelés: 165
Ne haragudj! De ... szerintem rosszul tudod.freongee írta: ↑2021.03.09., kedd 14:07Nekem is ilyen van, csak 7009.Lenzingh írta: ↑2021.03.09., kedd 10:33Köszönöm a gyors válaszod! Tényleg nagyon impozáns.
Mindig filózom, a Marantznak ezzel a kicsi kör alakú kijelzőjével, hogy mennyire praktikus, használható.
Miért kell elrejteni a nagyobb kijelzőt? - ha lehajtom le is törhet, törhetik...? Vagy állandóan járkáljak oda fel/le hajtogatni?
Hát ennyi...
Köszönöm.
G
A helyzet az, hogy ha veled szemben van, pont kikapcsolod még a kicsit is és a kör LED-et is, hogy ne zavarjon.
Illetve mivel a képernyőre kitesz minden infót, nem a kijelzőjét nézed. Én az app-ot sem használom emiatt.
Nekem is ilyen van, csak 7009.Lenzingh írta: ↑2021.03.09., kedd 10:33Köszönöm a gyors válaszod! Tényleg nagyon impozáns.
Mindig filózom, a Marantznak ezzel a kicsi kör alakú kijelzőjével, hogy mennyire praktikus, használható.
Miért kell elrejteni a nagyobb kijelzőt? - ha lehajtom le is törhet, törhetik...? Vagy állandóan járkáljak oda fel/le hajtogatni?
Hát ennyi...
Köszönöm.
G
A helyzet az, hogy ha veled szemben van, pont kikapcsolod még a kicsit is és a kör LED-et is, hogy ne zavarjon.
Illetve mivel a képernyőre kitesz minden infót, nem a kijelzőjét nézed. Én az app-ot sem használom emiatt.
- Bodnapet
- Kezdő Fórumlakó

Köszönöm a rengeteg érdeklődést, ez a szuper erősítő lefoglalózva, pénteki átadás után zárom.
- Bodnapet
- Kezdő Fórumlakó

Mivel ez az erősítő tulajdonságairól szól, így remélem nem tekintik az adminok szabálytalan up-nak.Lenzingh írta: ↑2021.03.09., kedd 10:33Köszönöm a gyors válaszod! Tényleg nagyon impozáns.
Hát ennyi...
Köszönöm.
G
Szóval miért is kellene odamenni, amikor van egy jól működő aplikáció, minden látható a TV képernyőn? Az az igazság, hogy én kb. 5,5 méterre ülök az erősítőtől, a nagyobbat sem látom. Mellékelek pár képet, miről is beszélek.
- Lenzingh
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 3
Köszönöm a gyors válaszod! Tényleg nagyon impozáns.
Hát ennyi...
Köszönöm.
G
Hát ennyi...
Köszönöm.
G
- Bodnapet
- Kezdő Fórumlakó

4,5 éves
- Lenzingh

- Értékelés: 3
Szia,
érdeklődni szeretnék, mennyi idős ez a gyönyörű receiver?
Köszönöm,
Gábor
érdeklődni szeretnék, mennyi idős ez a gyönyörű receiver?
Köszönöm,
Gábor
-
carlosdiego

- Értékelés: 0
SZia, engem érdekelne az erősítő.
- Bodnapet
- Kezdő Fórumlakó

Marantz SR7010 patika állapotban
Eladó márkán belüli feljebb lépés miatt patika állapotban lévő Marantz SR7010 házimozi erősítőm.
Nem volt sokat sokat hajtva, a zenére és a front csatornákra sztereó erősítőt használtam. A távirányító sem volt használatban.
Minden fontosabb infó a weboldalon elérhető, de néhányat itt is felsorolok:
- Dolby Atmos és DTS:X kódolás
- Spotify Connect
- 4k/60Hz HDR
- 9.2 csatorna
Itt pedig egy magyar nyelvű teszt:
https://www.av-online.hu/hazimozi/maran ... teszt_1671
Minden tartozékával dobozában Kecskeméten, illetve előre egyeztetett időpontban Budapesten is átvehető.
Ár 230.000Ft
Kérlek privátban írj vagy hívj a harminc 670 5848 számon
Nem volt sokat sokat hajtva, a zenére és a front csatornákra sztereó erősítőt használtam. A távirányító sem volt használatban.
Minden fontosabb infó a weboldalon elérhető, de néhányat itt is felsorolok:
- Dolby Atmos és DTS:X kódolás
- Spotify Connect
- 4k/60Hz HDR
- 9.2 csatorna
Itt pedig egy magyar nyelvű teszt:
https://www.av-online.hu/hazimozi/maran ... teszt_1671
Minden tartozékával dobozában Kecskeméten, illetve előre egyeztetett időpontban Budapesten is átvehető.
Ár 230.000Ft
Kérlek privátban írj vagy hívj a harminc 670 5848 számon