Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Nad T747
Re: Nad T747
Elkelt!
Köszönöm a lehetőséget, az új tulajdonosnak jó mozizást kívánok hozzá!
Köszönöm a lehetőséget, az új tulajdonosnak jó mozizást kívánok hozzá!
-
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 0
kaphatnék telefonszámot?
Lássuk, kinek hoz szerencsét a Péntek 13: ha ezen a hétvégén érte jössz, 65000,-ért a tiéd!
80000,- és itt a vége. Nem viszem, nem küldöm, érte kell jönni.
Szervusz! Komáromban van.
- Bohi011
- Nincs visszaút
- Értékelés: 2
Szevasz! Hova kellene menni érte?
Még mindig várja új gazdáját!
Kezd kifejezetten útban lenni. Akinek ilyen kell, az gyorsan jöjjön érte, és 90.000,-ért viheti.
Sziasztok,
engedelmetekkel kicsit kampanyolok a NAD mellett :)
ilyen erositot hasznalok 7 eve, maximalis megelegedettseggel (anno Denon 2806ot csereltem le a NAD-ra, akkor osszehasonlitottam oket es szamomra eg es fold a ketto a NAD javara), ennyi penzert sztem kituno vetel.
Sztereoban es hazimoziban is megallja a helyet (a nagyfelbontasu hangokat is tudja - DTS HD MA, Dolby TrueHD, es mostanaban tunt fel h a DD + - t is ), minosegi kivitel (aranyozott csatik, komoly megepites), a speckoban szereplo "alacsonynak" tuno teljesitmenyt meghazudtoloan nagyot szol. (25m2 nappaliban hasznalom 5.1 konfigban)
Aki megfizetheto aru (de nem atmos ill halozatkepes) receiverben gondolkodik az nem fogja megbanni!
udv,
engedelmetekkel kicsit kampanyolok a NAD mellett :)
ilyen erositot hasznalok 7 eve, maximalis megelegedettseggel (anno Denon 2806ot csereltem le a NAD-ra, akkor osszehasonlitottam oket es szamomra eg es fold a ketto a NAD javara), ennyi penzert sztem kituno vetel.
Sztereoban es hazimoziban is megallja a helyet (a nagyfelbontasu hangokat is tudja - DTS HD MA, Dolby TrueHD, es mostanaban tunt fel h a DD + - t is ), minosegi kivitel (aranyozott csatik, komoly megepites), a speckoban szereplo "alacsonynak" tuno teljesitmenyt meghazudtoloan nagyot szol. (25m2 nappaliban hasznalom 5.1 konfigban)
Aki megfizetheto aru (de nem atmos ill halozatkepes) receiverben gondolkodik az nem fogja megbanni!
udv,
Az ára nincs kőbe vésve, de hadd ne magammal kelljen alkudnom!
A hírdetés még aktuális, csak a költözés miatt nem volt időm foglalkozni vele.
Helló! Aktuális még a hirdetés?
Augusztusban költözés miatt dobozba kerül, és az új helyen már nem lesz 5.1 rendszer beüzemelve. Akit érdekel egy meghallgatás, időben jelentkezzen!
Nad T747
Eladó NAD T747 házimozi erősítő, saját dobozában, papírjaival, hibátlanul. Polkaudio szettel meghallgatható, ami szintén eladó lesz, de csak ha az erősítő elkelt. Személyes átvételt preferálom. Ára 110.000,- HUF