Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Pioneer SC-LX701 9.2 erősítő, bontatlan
- jaszy
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 11
Re: Pioneer SC-LX701 9.2 erősítő, bontatlan
Köszönöm a lehetőséget, elkelt.
Anthem MRX 720, Audia Flight Three S, Vincent Audio DAC 7, Arendal 1723 S THX, ELAC 2070, Shield TV Pro, LG B7 55", Epson TW7400, Screenline MOT 92" Radiance
- jaszy
- Lefelé a lejtőn

Szia istván!
Privátban elküldtem az elérhetőségemet.
Privátban elküldtem az elérhetőségemet.
Anthem MRX 720, Audia Flight Three S, Vincent Audio DAC 7, Arendal 1723 S THX, ELAC 2070, Shield TV Pro, LG B7 55", Epson TW7400, Screenline MOT 92" Radiance
-
MateuszRex
- Újonc fórumos

- Értékelés: 0
Kérhetnék egy elérhetőséget? Sopronból mennék a vasért. Üdv: István
- spaceboy75
- Törzsvendég

- Értékelés: 115
- jaszy
- Lefelé a lejtőn

A biztosító javaslatára ment egyébként először szervízbe, bevizsgálás nélkül nem fizetnek.
- jaszy
- Lefelé a lejtőn

Az az igazság, hogy a mai napig ez csak feltételezés részemről, mivel aznap éjszaka vihar volt, de csak ez az eszköz ment tönkre reggelre. Mivel a másik lakásban a modem egyik portja ment tönkre, ezért feltételezem, hogy az etherneten kapott vmit. Ezt nem osztottam meg a bolttal.
Üdv.! Gondolom, a német szerviz nem tudott a villámcsapásról, mert ebben az esetben a biztosítónak kellett volna fizetnie!
- jaszy
- Lefelé a lejtőn

Pioneer SC-LX701 9.2 erősítő, bontatlan
Tisztelt Érdeklődő!
Eladó a címben szereplő házimozi erősítő. A készülék teljesen új, soha nem használt.
Csak a fényképek készítése miatt lett megbontva a doboza.
Magyar teszt: https://av-magazin.hu/hasonloan-mas-pio ... 701-teszt/
Külföldi teszt: https://www.whathifi.com/pioneer/sc-lx701/review
Adatlap: https://www.pioneer-audiovisual.eu/site ... -LX701.pdf
Magyarázat, hogy miért adom el:
2017 decemberében vásároltam egy ilyen típusú erősítőt, melyet nagy megelégedettséggel használtam egészen 2019 szeptemberig. Egy villámcsapás azonban tönkretette. A kábelhálózat koax kábelén és az ahhoz kapcsolódó modemen és routeren keresztül túlfeszültséget kapott a készülék, ami tönkretette az alaplapját. Mivel érvényes garancia volt az erősítőre, ezért első körben ezt a lehetőséget próbáltam végig járni. Visszaküldtem a Németországi boltnak, akik a bevizsgálást követően egy teljesen új készüléket küldtek. Viszont én közben megvásároltam egy másik gyártó erősítőjét, így ez feleslegessé vált. Az új cuccal az eredeti garancia nem hosszabbodott meg, így még 2 hónap van rá. Ha valakit a külföldi beszerzés riaszt el, annak azt tudom mondani, hogy eddig 3x kellet garanciában nagyértékű berendezéseket javíttatnom kint (Németország, Ausztria, Norvégia), és mindig flottul ment minden. Soha, semmilyen problémám nem volt.
Személyes átvételt javaslok (Szombathely), postázás a vevő felelősségére és terhére.
230.000,- Forintért válok meg tőle.
Nem jegelem, az viszi, aki előszőr „áment” mond a vásárlásra.
Érdeklődni privátban!
Csere, beszámítás nincs!
Köszönöm szépen!
Eladó a címben szereplő házimozi erősítő. A készülék teljesen új, soha nem használt.
Csak a fényképek készítése miatt lett megbontva a doboza.
Magyar teszt: https://av-magazin.hu/hasonloan-mas-pio ... 701-teszt/
Külföldi teszt: https://www.whathifi.com/pioneer/sc-lx701/review
Adatlap: https://www.pioneer-audiovisual.eu/site ... -LX701.pdf
Magyarázat, hogy miért adom el:
2017 decemberében vásároltam egy ilyen típusú erősítőt, melyet nagy megelégedettséggel használtam egészen 2019 szeptemberig. Egy villámcsapás azonban tönkretette. A kábelhálózat koax kábelén és az ahhoz kapcsolódó modemen és routeren keresztül túlfeszültséget kapott a készülék, ami tönkretette az alaplapját. Mivel érvényes garancia volt az erősítőre, ezért első körben ezt a lehetőséget próbáltam végig járni. Visszaküldtem a Németországi boltnak, akik a bevizsgálást követően egy teljesen új készüléket küldtek. Viszont én közben megvásároltam egy másik gyártó erősítőjét, így ez feleslegessé vált. Az új cuccal az eredeti garancia nem hosszabbodott meg, így még 2 hónap van rá. Ha valakit a külföldi beszerzés riaszt el, annak azt tudom mondani, hogy eddig 3x kellet garanciában nagyértékű berendezéseket javíttatnom kint (Németország, Ausztria, Norvégia), és mindig flottul ment minden. Soha, semmilyen problémám nem volt.
Személyes átvételt javaslok (Szombathely), postázás a vevő felelősségére és terhére.
230.000,- Forintért válok meg tőle.
Nem jegelem, az viszi, aki előszőr „áment” mond a vásárlásra.
Érdeklődni privátban!
Csere, beszámítás nincs!
Köszönöm szépen!